krukkpl 221 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia Jakie temperatury macie na 9800X3D w podboju? Chyba pierwsza gra gdzie widuję 70+. Na małych mapkach jest sporo mniej.
Dominix 408 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia ten smg pw7 na 40ammo i kilka dodatkow niezle kosi Wszystkie bronie assaulta, carabinki, smg, pistol, shotgun i snajpa na 20lev wbite. W weekend juz raczej grac nie bede wiec teraz czekac 2 miechy
Phoenix. 4 731 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia (edytowane) 24 minuty temu, krukkpl napisał(a): Jakie temperatury macie na 9800X3D w podboju? Chyba pierwsza gra gdzie widuję 70+. Na małych mapkach jest sporo mniej. Z DLAA ok 65st, a z DLSSQ dobija do 70st ale nie wiecej. Kwestia ilosci fps. Godzinę temu, raziel88 napisał(a): Wam też dzisiaj tak długo wyszukuje rozgrywkę? Mi tam caly dzien szuka doslownie kilka sekund. Edytowane 15 Sierpnia przez Phoenix.
skunRace 798 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia (edytowane) @Phoenix.wiesz co trzeba zrobić, żeby mi OSD jak na Twoim screenie działało ? Mam to podobnie skonfigurowane jak u Ciebie i BF6 to jedyna gra w której nie działa OSD z Afterburnera i CapFrameX. Mam RiveTuner w wersji 7.3.6, więc powinno działać, bo starsze podobno ich anti cheat blokował. @edit Dobra przestawiłem display rendering mode i działa 56 minut temu, krukkpl napisał(a): Jakie temperatury macie na 9800X3D w podboju? Chyba pierwsza gra gdzie widuję 70+. Na małych mapkach jest sporo mniej. Wszystkie gry na Frostbite cisną procki X3D jeśli chodzi o temperatury już od 5800X3D, nawet taki stary Need for Speed Heat, Dragon Age Inkwizycja, czy starsze BFy. Edytowane 15 Sierpnia przez skunRace
Krauziak 61 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia Pokombinowalem dzis z ustawieniami i prosze,jednak się da .Natywne 1080p . Nie potrafię zrobić screenshota w trakcie grania w Windows 11
Strilok 342 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia To jest to o czym mówiłem, teraz połowa zespołu kampi na dachach na tej mapie. Dice musi coś to z tym zrobić w pełniaku bo mapa ta zostanie zniszczona przez tego typu osoby.
Phoenix. 4 731 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia 42 minuty temu, skunRace napisał(a): Dobra przestawiłem display rendering mode i działa https://forums.guru3d.com/threads/msi-afterburner-4-6-6-beta-6-with-unofficial-rdna4-support.456792/ 35 minut temu, Krauziak napisał(a): Nie potrafię zrobić screenshota w trakcie grania w Windows 11 Jak gra na steam to F12
Psiak 61 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia Jakoś tak dziwnie teraz mi się gra Pierwszy tydzień bety to wkręciłem się niemiłosiernie, nawet byłem przekonany, że kupię tą najdroższą wersję... Teraz pograłem te 31h na steamie i taka lekka nuda, wypalenie tym bieganiem. Na mapach jest chaos, medycy mało kiedy próbują podnosić, każdy co innego robi, nie ma w ogóle zgrania. Mapy są jakieś takie bez polotu, ta pustynia ze snajperami jeszcze ujdzie. Liczyłem na jakieś okręty, statki, lasy, pływanie np. łodziami jak w bf vietnam oraz otwarte przede wszystkim. Ogólnie ciężko namierzyć czasami przeciwnika w tych teksturach, jedynie jak się podświetli to można na oślep strzelać. Czasami też mam sytuację, że wybiega przeciwnik i mam sekundowego laga mózgu, po prostu podobni są do naszych. Ps. możecie się pochwalić jak Wam poszło w pierwszym tygodniu zmagań, wystarczy swój nick wpisać https://www.ea.com/pl/games/battlefield/battlefield-6/player-stats
Sobtainer 67 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia Podbój się zepsuł, dołączam od godziny do trwających meczów i to w połowie rozgrywki, 3 crashe dzisiaj gry + aplikacji. 1
Phoenix. 4 731 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia A ty myslisz, ze tylko do nowych meczy dolaczac bedzie? Gralem dzis caly dzien podboj i gra sie miodnie, nawet sobie wlaczylem FG 2X Plynnosc jest oszalamiajaca.
KaszaWspraju 57 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia Zastanawiające, że w becie nie dali jeszcze żadne dużej prawdziwej mapy z BF. Miesiąc miodowy trwał 1 weekend i już podnoszą się głosy w Internecie o mapach, że małe i dla cowidowców. 2 godziny temu, Psiak napisał(a): Liczyłem na jakieś okręty, statki, lasy, pływanie np. łodziami jak w bf vietnam oraz otwarte przede wszystkim. Powinien być desant z lotniskowca. Klasyka. 1
maxmaster027 893 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia (edytowane) 11 godzin temu, Gret napisał(a): na boty to sobie możesz No jest róznica na samych ludzi bez mixa botow, gra sie o wiele trudniej, przed momentem zagrałem i kiepskie staty Edytowane 16 Sierpnia przez maxmaster027 1
Phoenix. 4 731 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia 6 godzin temu, KaszaWspraju napisał(a): Zastanawiające, że w becie nie dali jeszcze żadne dużej prawdziwej mapy z BF Masz jedną dużą mapę i nie jest ona wcale mała. To jaka jest ta mapa? Udawana ? 🤣 8 godzin temu, Psiak napisał(a): Na mapach jest chaos, medycy mało kiedy próbują podnosić, każdy co innego robi, nie ma w ogóle zgrania. Czasem się trafi ogarnięty zespół a czasem jakiś dzban stoi obok ciebie i cię nie podniesie 🤣 8 godzin temu, Psiak napisał(a): Mapy są jakieś takie bez polotu, Ja gram tylko jedną mapę tą górzystą na podboju i jest naprawdę super ale resztę map zurbanizowanych mogłoby nie być.
maxmaster027 893 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia " tą górzystą na podboju" ona ma najlepsze efekty dźwiekowe, bo tam sa myśliwce
caleb59 1 635 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Wczoraj dostałem wiadomość od EA z linkiem do ankiety na temat drugiego weekendu open bety. Ale im tam nasmarowałem minusów - chyba wszystko co najważniejsze + to co sam zauważyłem tak więc z mojej strony czyste sumienie. 1
ket_rab 227 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Wczoraj ze znajomymi graliśmy. W pewnym momencie gra się zawiesiła i wywaliło do pulpitu. Na steam rozgrywka. Zastanawiam się co było przyczyną.
caleb59 1 635 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia (edytowane) Cytat Players may experience a crash on the splash screen, which states “D3D12CreateDevice” failed. This can be resolved by repairing the game. Propo tego naprawiania - sprawdźcie u siebie jak nie wierzycie ale ZAWSZE 3 pliki są uszkodzone i dociąga jakieś 36MB po weryfikacji na Steam. Restart Steam i od nowa to samo. Na szczęście w moim przypadku nie przeszkadzało to w grze, nie miałem ani jednego crasha - w pierwszym tygodniu za to miałem 2x nieskończony loading. Edytowane 16 Sierpnia przez caleb59
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź