Kadajo 7 426 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Mi się ani razu ta gra jeszcze nie wywaliła wiec warto sprawdzić stabilność sprzętu jak ktoś ma problemy. Gierka nieźle potrafi przycisnąć sprzęt szczególnie na maksymalnych detalach wiec kazde słabe ogniowo może nie wytrzymać. 1
caleb59 1 635 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia (edytowane) Szczególnie ważne dla undervoltingowców. Było już o tym ale jest instrukcja jak dla dziecka... Edytowane 16 Sierpnia przez caleb59
Dominix 408 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia 10 godzin temu, Psiak napisał(a): Spoiler Jakoś tak dziwnie teraz mi się gra Pierwszy tydzień bety to wkręciłem się niemiłosiernie, nawet byłem przekonany, że kupię tą najdroższą wersję... Teraz pograłem te 31h na steamie i taka lekka nuda, wypalenie tym bieganiem. Na mapach jest chaos, medycy mało kiedy próbują podnosić, każdy co innego robi, nie ma w ogóle zgrania. Mapy są jakieś takie bez polotu, ta pustynia ze snajperami jeszcze ujdzie. Liczyłem na jakieś okręty, statki, lasy, pływanie np. łodziami jak w bf vietnam oraz otwarte przede wszystkim. Ogólnie ciężko namierzyć czasami przeciwnika w tych teksturach, jedynie jak się podświetli to można na oślep strzelać. Czasami też mam sytuację, że wybiega przeciwnik i mam sekundowego laga mózgu, po prostu podobni są do naszych. Ps. możecie się pochwalić jak Wam poszło w pierwszym tygodniu zmagań, wystarczy swój nick wpisać https://www.ea.com/pl/games/battlefield/battlefield-6/player-stats Cofnij sobie kilka stron wcześniej, już statystyki podawaliśmy. 1
sniper76 155 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia (edytowane) Podstawa dla responsywnej szybkiej rozgrywki to bardzo dobre połączenie sieciowe u mnie różnie z tym bywa... jak się sypie to aż widzę doczytywanie elementów w grze czasem zaskoczy i jest naprawdę super Na dzień dzisiejszy, który ISP będzie najlepszy pod gry on-line ?? obecnie mam Netię ale coś u mnie konkretnie w mieście jest skopane... jestem na starym łączu po dostawcy, którego wciągnęła Netia i tak zostało. Prawie dwa lata istnieje nowy punkt stykowy Netii pod który podłączają nowych klientów i teraz się zastanawiam, czy wypowiedzieć stare i wziąć nowe ?? a może w ogóle inny dostawca ?? Co o tym sądzicie ?? Edytowane 16 Sierpnia przez sniper76
Nigher92 54 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia @sniper76 Jest fajny program exitlag 3 dni darmowe sa polecam sprobowac ja stosuje od paru lat do gier multiplayer jak i MMO ze wzgledu posiadania radiowki 40mb sporo mi stabilizuje i obniza ping moze w bf6 tez sie sprawdzi
Slayer 253 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia @sniper76 Odradzam UPC bo odkąd przeszli do Play to widze pogorszenie. Podobno źle zmigrowali to wszystko. Same pozytywy słysze natomiast o orange takze w to bym celowal.
Sobtainer 67 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Gram w WoW-a od premiery, z małymi przerwami. W Orange na światełku miałem 24-26ms pingu, od kilku dni potrafi być nawet 15ms co wcześniej nie miało miejsca. Także z czystym sumieniem polecam Orange również. Przez 3 lata nie miałem nawet przerwy w Internecie, chyba że była w nocy i nie zauważyłem.
sniper76 155 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia (edytowane) Zapomniałem wspomnieć iż problem objawia się ciągłym "przyszarpywaniem" we wszystkich grach on-line Z tyłu głowy mam właśnie Orange Szkoda zaśmiecać wątek, który dotyczy w ogóle innej bajki Dzięki panowie Edytowane 16 Sierpnia przez sniper76
skypan 1 758 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Gdzie w tym guano zobaczyć swój lub graczy ping ?
Krauziak 61 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia 55 minut temu, sniper76 napisał(a): Podstawa dla responsywnej szybkiej rozgrywki to bardzo dobre połączenie sieciowe u mnie różnie z tym bywa... jak się sypie to aż widzę doczytywanie elementów w grze czasem zaskoczy i jest naprawdę super Na dzień dzisiejszy, który ISP będzie najlepszy pod gry on-line ?? obecnie mam Netię ale coś u mnie konkretnie w mieście jest skopane... jestem na starym łączu po dostawcy, którego wciągnęła Netia i tak zostało. Prawie dwa lata istnieje nowy punkt stykowy Netii pod który podłączają nowych klientów i teraz się zastanawiam, czy wypowiedzieć stare i wziąć nowe ?? a może w ogóle inny dostawca ?? Co o tym sądzicie ?? Jezeli masz 5g w telefonie i jestes w dobrym zasięgu to możesz spróbować hotspot'a kiedy grasz. Ja używam 5g domowego od dwóch lat,wczesniej LTE i mam to samo co rodzice na optyku
sniper76 155 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia @skypan Gdzieś włączyłem z nudów przeglądając ustawienia - ludki mają PING 8ms
Kadajo 7 426 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Dożyliśmy dziwnych czasów. Gry dostosowuje sie pod aimbotowego pada, wiec reszta graczy kpuje czity zeby dorownac tym z padami. Koło się zamyka i potem mamy takie właśnie wysrywy jak BF6. Jak to ma być kierunek rozwoju FPS MP to ja kończę bo dla mnie to nie jest żadne granie kompetytywne. To rywalizacja miedzy cziterami legalnymi i nielegalnymi... Zobaczymy co BF Studios z tym zrobią bo jak gra będzie popularna... to będzie im zależało aby w nią grano tak czy inaczej. 1
Dominix 408 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia 10 minut temu, skypan napisał(a): Gdzie w tym guano zobaczyć swój lub graczy ping ? Jak wciśniesz TAB. Dodatkowo w opcjach system -network masz do włączenia pasek który ci pokazuje Twój ping i inne rzeczy w tym packet loss. Dodatkowo można włączyć aby okazywał się wykres kiedy są jakieś problemy. Wcześniej dawałem swój klip z twitcha i tam na górze to dobrze widać.
ODIN85 3 507 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia 16 minut temu, Kadajo napisał(a): Dożyliśmy dziwnych czasów. Gry dostosowuje sie pod aimbotowego pada, wiec reszta graczy kpuje czity zeby dorownac tym z padami. Koło się zamyka i potem mamy takie właśnie wysrywy jak BF6. Jak to ma być kierunek rozwoju FPS MP to ja kończę bo dla mnie to nie jest żadne granie kompetytywne. To rywalizacja miedzy cziterami legalnymi i nielegalnymi... Zobaczymy co BF Studios z tym zrobią bo jak gra będzie popularna... to będzie im zależało aby w nią grano tak czy inaczej. Już od dawna olałem multi. Fajnie to się grało po lanie w kawiarenkach z kumplami a nie teraz online.
skypan 1 758 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia W podboju nie ma taktyki Gra o pietruszkę ale wygraliśmy
krukkpl 221 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Odpaliłem wczoraj wieczorem 2042 na godzinkę, dla porównania i o ile nie lubiłem tam grać dużych trybów jak podbój, to teraz w TDM grało mi się lepiej niż w szóstkę.
Reddzik 2 777 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Godzinę temu, skypan napisał(a): Gdzie w tym guano zobaczyć swój lub graczy ping ? W opcjach jest możliwość włączenia pingu- nie pamiętam gdzie dokładnie ale przewijaj na sam dół dany dział, powinno być. Jak coś mogę wbić do gry i zrobić screena.
Phoenix. 4 732 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Ping jest w tabeli, nie trzeba nic wlaczac. 1 godzinę temu, sniper76 napisał(a): Z tyłu głowy mam właśnie Orange Orange o ile ma dobry net to ma slaby routing i laczy neta przez inne kraje
Kadajo 7 426 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia U mnie wczoraj na paru meczach pojawiła się ikona problemów z połączeniem ale grało się normalnie
Phoenix. 4 732 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia 3 godziny temu, Kadajo napisał(a): Mi się ani razu ta gra jeszcze nie wywaliła wiec warto sprawdzić stabilność sprzętu jak ktoś ma problemy. Gierka nieźle potrafi przycisnąć sprzęt szczególnie na maksymalnych detalach wiec kazde słabe ogniowo może nie wytrzymać. Gra stabilna jak skala i czesto zrzucam gre do paska i nic nie wywala 1
skypan 1 758 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia (edytowane) Czy takie wykorzystanie podzespołów jest całkiem OK ? GPU i CPU ? Edytowane 16 Sierpnia przez skypan
Reddzik 2 777 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia 87C na grafice? To na pewno nie jest "dobrze"
ODIN85 3 507 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia 5 minut temu, skypan napisał(a): Czy takie wykorzystanie podzespołów jest całkiem OK ? GPU i CPU ? Jak nie masz klimy a za oknem 35 to jest ok
Reddzik 2 777 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Tu jest ping, ja to włączyłem na samym początku bety. 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź