Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Ale masz na myśli wynik meczu czy kd ? Bo to różnica ? :) Bo jak gram drużynowo na wygraną to patrzę na wygraną lub przegraną a nie na to jakie mam kd. 

Nie chodziło mi o moje k/d tylko o wynik końcowy, ale widzę że tabela nie pokazuje tego wyniku. Nie wiem czemu jest aż tak bardzo spieprzony balans.. ostatnio trafiam tylko na takie mecze gdzie zespół nie może  nawet 300 punktówm urwać i mógłbyś zrobić k/d  dwucyfrowe a i tak nie ma szans jak team nic nie gra. 

Gdzie jest ten nowy system dobierania graczy który miał sprawić że gry będą bardziej wyrównane? 🤣

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano
5 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Nie chodziło mi o moje k/d tylko o wynik końcowy, ale widzę że tabela nie pokazuje tego wyniku. Nie wiem czemu jest aż tak bardzo spieprzony balans.. ostatnio trafiam tylko na takie mecze gdzie zespół nie może  nawet 300 punktówm urwać i mógłbyś zrobić k/d  dwucyfrowe a i tak nie ma szans jak team nic nie gra. 

Na to jest prosta odpowiedź , bo gra nie dobiera ludzi pod kd tylko inne wartości.m, a że dużo jest nowych graczy. I mało doświadczonych to jest jak jest.  To nie cod. Też mam mecze gdzie drużyna kuma i jest super wynik a inne gdzie staniesz na głowie a i tak przegrasz i ich max to utrzymanie jednego punktu 🤣

Tylko mnie takie rzeczy nie tigeruja. Mało co mnie potrafi zdenerwować grach dlatego gram a nie co 5min narzekam i nagrywam filmiki jak to jest źle 🤣

Nie pasuje to psuć mecz i szukaj następnego :D 

To tylko gra ;) 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Też mam mecze gdzie drużyna kuma i jest super wynik a inne gdzie staniesz na głowie a i tak przegrasz i ich max to utrzymanie jednego punktu 🤣

W tym problem że u mnie takich gier jest mało ale za to wiekszosc to istny wypierdol i choć byś na uju ustal to nie ma szans 🤣

Miał być nowy system dobierania graczy aby mecze były bardziej sprawiedliwe, ale w becie chyba nie działa. 🤣 

Edytowane przez dawidoxx
  • Upvote 1
Opublikowano

Battlefield I balans... :E 

Ciężko wygrać bo każdy gra na fragi. Medyków nie widać wcale. Wczoraj nie miałem ani jednego zabicia ale latałem z defibrillatorem i byłem w top 5. Paru ogarniętych medyków i byłoby dużo lepiej

Opublikowano
2 minuty temu, zozolek napisał(a):

Bardzo mała ilość broni, wszyscy latają z m4 (?).

Mapy bez rozmachu, liczę na powroty tych z poprzednich odsłon.

Technicznie jest bardzo dobrze.

M4..praktycznie nie ma odrzutu i można lupac przez pół mapy także nie dziwie się że ludzie z tym grają 😁

9 minut temu, Krauziak napisał(a):

Battlefield I balans... :E 

Ciężko wygrać bo każdy gra na fragi. Medyków nie widać wcale. Wczoraj nie miałem ani jednego zabicia ale latałem z defibrillatorem i byłem w top 5. Paru ogarniętych medyków i byłoby dużo lepiej

Nie widać medyków i apteczek głównie przez to że życie za szybko się regeneruje.. Ludzie lataja za fragami  przebiegają przez zajęte punkty i mają kompletnie w dupie wszystko.. Jeśli to tak będzie wyglądać na premiere to szyvko ludzie zaczną porzucać grę. 

BTW ma ktoś monitor z odświeżaniem 480hz?  W BF6 nie mogę ustawić nic powyżej 360 Hz. 

W Windowsie mam ustawione poprawnie a w innych grach wszystko jest ok tylko bf dziwnym trafem nie widzi wyższej wartości 

Opublikowano (edytowane)

Mała prośba do każdego kto będzie wypełniał ankietę dotyczącą wrażeń z grania w open betę - proszę wspomnijcie by dodali opcję on/off dla tego gównianego, widocznego zielonego zasięgu działania rzucanych apteczek/amunicji przez klasę Wsparcia.

Osobiście o tym zapomniałem.

Edytowane przez caleb59
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, caleb59 napisał(a):

Mała prośba do każdego kto będzie wypełniał ankietę dotyczącą wrażeń z grania w open betę - proszę wspomnijcie by dodali opcję on/off dla tego gównianego, widocznego zielonego zasięgu działania rzucanych apteczek/amunicji przez klasę Wsparcia.

Osobiście o tym zapomniałem.

Nie idzie czasem wyłączyć tych obrysów w opcjach? 

Fajnie jakby ludzie też wspominali o auto spottingu.. 

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano
1 minutę temu, caleb59 napisał(a):

W swoim zgłoszeniu wspomniałem o auto spottingu, między innymi o tym pamiętałem. Niestety w opcjach nie ma możliwości wyłączenia zasięgu działania rzucanych apteczek/amunicji.

Przydało by się żeby mod przypiął post na górze tematu to więcej osób zgłosi  😋

Opublikowano

Tylko obrysu punktów do przejęcia. To od apteczek ma być niby do wyłączenia, ale w becie tego nie ma. 

Ja pewnie do bfv wrócę bo tam mi się najlepiej śmiga. Zobaczymy co ugotowali za 2 miesiące ale osobiście, mimo że przegrałem z 30h przez te dwa weekendy, nie napawam się optymizmem. Może i gra nie jest podobna do coda, ale jest robiona dla graczy coda I to jest główny target, więc traci przez to swoją tożsamość.

Nie wiem jak oni chcą osiągnąć 100mln graczy, ale tym co zaoferowali to raczej im się nie uda.

Mają jeszcze sporo czasu i może po premierze uda im się jakoś to naprawić. 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, dawidoxx napisał(a):

A na koniec meczu czasem już nie pokazuje tych zgonów poprawnie? 

Raczej nie.

Coś mi właśnie nie pasowało w wynikach 35-5 na koniec meczu:D

Tydzień temu w pierwszej fazie bety tego błędu nie miałem.

Edytowane przez Tomek_ITH
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Funky Koval napisał(a):

Jest sens grać w betę czy spokojnoe zaczekać na premierę? Jestem zdwcydowany przejść z CODa a nigdy w Bfa nie grałem

Poczujesz się jak ryba w wodzie 😁

Adhd, małe mapy, te same tryby - super tęczowe skórki i skiny w dlc.

Edytowane przez zozolek