Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już inna sprawa, ale po co kupować coś prędzej, jak kupisz bez problemu w dzień premiery... To nie jets produkt za którym stoisz w kolejce jak za komuny i może go zabraknąć. 

Tutaj jednym argumentem za, byłoby jak ktoś ma wujowego neta, aby sobie preloada zrobić ale kto kupuje grę online z wujowym netem 🙂

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

W zasadzie to pierwszy preorder od czasu Rome II Total War z Creative Assembly, który zresztą na premierę okazał się kasztanem lol. Więc ile to lat minęło, 12 lat. W betę grało mi się zajebiscie i pograłbym kurde jeszcze przed premierą 🤣

Edytowane przez Fenrir_14
Opublikowano

Preoder daje skiny, jedyny skin jaki zobaczysz to broni i ewentualnie czolgu, jesli go zobaczysz gdzies na mapie ;) Ale zaraz zaraz, ktos kto nie kupuje skinow, wylaczy sobie opcje ich widzenia, bo od tego tam chyba ta opcja w grze jest i wtedy wszyscy wygladaja jak pleb :D Nie mozna sie flexowac ze mam phantom uber git fat edition ;)

Caly czar doplacenia wlasnie prysl ;)

Opublikowano
21 minut temu, Dominix napisał(a):

Preoder daje skiny, jedyny skin jaki zobaczysz to broni i ewentualnie czolgu, jesli go zobaczysz gdzies na mapie ;) Ale zaraz zaraz, ktos kto nie kupuje skinow, wylaczy sobie opcje ich widzenia, bo od tego tam chyba ta opcja w grze jest i wtedy wszyscy wygladaja jak pleb :D Nie mozna sie flexowac ze mam phantom uber git fat edition ;)

Caly czar doplacenia wlasnie prysl ;)

Serio jest opcja zeby defaultowo ustawic wyglad wszystkiego?
To juz samo to jest warte pre-ordera xd 

Opublikowano (edytowane)

Tak mi sie wydaje ale nie mialem jak sprawdzic, bylo cos ala player-content on/off ale co to robi to nie wiem. Tak wyglada jakby mozna bylo skiny wylaczyc, chyba ze bedzie jakas inna opcja jak w BF3 te emblematy mozna bylo robic i wtedy ta opcja to wylaczy.

image.png.70df74d08d96b6b7b690e4bee83db1e9.png

czy to tak bedzie dzialalo to nie wiem, z nazwy troche tak wyglada.

Edytowane przez Dominix
Opublikowano
2 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Znaczy on ma racje, każdy wydaje swoje pieniądze jak chce i nic nikomu do tego.

2 godziny temu, Fenrir_14 napisał(a):

Dziękuję za troskę ale całe szczęście jestem niezależny finansowo i nie potrzebuję doradców z zakresu ekonomii 😀 sam sobie wypracowałem to co mam nie potrzebuje akceptacji czy zrozumienia innych przy wydatkowaniu swojej monety. Tym bardziej że to zwykła błachostka jest.

Nic nad czym musiałbym się głęboko zastanawiać i analizować potencjalne ryzyka tak potężnej inwestycji 🤣

Dziecku też odmówisz tortu bo zje sobie za miesiąc u babci na imieninach za darmo ? Tutaj jest ciągle to samo, eksperci w zakresie marketingu i zarządzania kapitałem :lol2:

giphy.gif

• Haha 1
Opublikowano

Częściowo ma rację, spina o 300 zł to dla niektórych śmieszna sprawa (jak się ma wysokie zarobki to takie kwoty giną w portfelu), ale tutaj na forum to wiadomo wojna o honor, nie wspieramy preorderu, a potem i tak gramy xdd 

Opublikowano
47 minut temu, DarkEater napisał(a):

Przez pierwszy miesiąc zachowają pozory skórek wojskowych , a później wejdą różowe z anime etc.. :D

Dlatego trzeba grać na premierę jak najszybciej zanim spierdzielą jak Coda xd.

Opublikowano (edytowane)

Te statystyki mówiąc szczerze kosmiczne. :E Widać też jak DICE słucha graczy, Rush zostaje 12v12 max. Nerf pompki i bunny hopa musiał się wydarzyć, tutaj za bardzo wyjścia nie było.

Edytowane przez Vulc
Opublikowano (edytowane)

U mnie prawdopodobnie wleci na premierę. W betę bawiłem się świetnie. Lubiłem Modern Warfare, więc połączenie bfa i lepszych części coda mi nie przeszkadza. 

Odświeżyłem sobie parę starych części po zakończeniu bety bf6. Parę meczy w bf1, bfv i bf4. BF2042 odpuściłem, bo totalnie mi nie podszedł. W BF4 grało się najprzyjemniej, ale już mocno trąci myszką oprawa audiowideo, feeling strzelania czy też animacje. No i te mapy są takie meh. Przynajmniej te co losowało. Plus totalnie popsuty system respów. W żadnej części nie respiło mnie tyle razy na przeciwniku, przed nim lub za nim. W każdym razie 2-3 metry od niego. No i żadna z tych starych części niestety nie zabije u mnie głodu na bf6 ;p.

Edytowane przez babayaga
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, galakty napisał(a):

Mnie chyba bardziej od potencjalnych błędów przed preorderem wstrzymuje to, że zapewne serwery nie wytrzymają, będą kolejki, do tego codziennie łatki i więcej mielenia dysku niż grania z tego będzie.

Jak już się trochę uspokoi sytuacja to wtedy kupię. 

Jak wytrzymały darmowy weekend to wytrzymają i premierę.

Edytowane przez ODIN85