WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
To kraj gdzie sprzedawca, cieć albo kurier się popisują władzą. Więc tylko możemy sobie wyobrażać co robi policja albo sądy. To jest duży plus dla audytora, że to obnaża.
I jak już pisałem wcześniej - nie chodzi tak naprawdę o sprawy merytoryczne tylko o emocjonalny przekaz, ton głosu itp. To samo zdanie można powiedzieć na 1001 sposobów... Albo tak żeby kogoś upokorzyć i wdeptać w ziemię co robią mali zakompleksieni ludzie z różnymi funkcjami czy powiedzieć/napisać merytorycznie...
A popisywanie się władzą przeniosło się również na grunt online. Znam takie forum (nie to) gdzie w regulaminie jest zapis, że samą krytykę "w innych miejscach" można dostać bana Jest tam jeden moderator, mały zakompleksiony człowieczek co wyżywa się na forumowiczach. Liczne skargi na niego od wielu osób przynoszą wyśmianie przez administrację. No, ale cóż. Jak forum założyły dzieci 13-15 lat, które teraz mają 23-25 lat to jest jak jest. Pech chce, że to jedyne forum o danej tematyce więc są monopolistami. To tak offowo. Na labie jeszcze założyłem temat na temat nieograniczonej władzy na forach i tym, że ktoś może się udzielać np. z 10 lat i dostać bana i cała jego praca/twórczość na forum zostaje i robi zasięgi, a osoba jest pomiatana, a na końcu zbanowana. Ale to inny temat... Choć w kontekście popisywania się władzą aktualny.
Nic tak nie oddaje tej polskiej cechy jak film REJS... Polecam każdemu
Cześć,
szukam monitora OLED 27’ 1440p z odświeżaniem przynajmniej 240Hz w budżecie 2-2,5k
obecnie siedzę na fhd 180 hz
Komp to RX 9070 + RYZEN 9800x3d
Monitor głównie do gier - single, multi (bf6, cs2)
wpadły mi cztery propozycje:
Gigabyte mo27q28g
Philips 27" Evnia OLED 27M2N8500/00
Dell Alienware AW2725D
LG UltraGear 27GS95QE
Jesteście w stanie coś doradzić? Dzięki!!
Nie wiem, ale nie widzę sensu kupowania, bo darmowym masz 6s a płatnym masz.. te same 6s z jakąś mglistą szansą, że jak napiszesz "15 second video" to czasem wskoczy dłuższy.
Grok nie zna niektórych dostawców chwilowych maili. Możesz wykręcić spokojnie i 200 filmików dziennie na darmówkach
Jak wykupisz to daj znać jak w praktyce wypadła kwestia dłuższych filmików.
Ogólnie jak na darmówki to Grok wypada super i czas generowania jest rewelacyjny (krótka chwila i za darmo? Nie znajdziesz tego nigdzie indziej), ale do Sory to to nie ma startu, oczywiście.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź