WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Mi się podoba to mobo i ciągnie 4 x m.2
Ogólnie nie chce mi się kabelków znowu układać, zresztą co zrobię z tym mobo? Powieszę sobie na ścianę jako dekorację
Bo przecież nie wystawie w necie, jaka to fajna płyta 4x nvme ciągnie bez obcinania gpu, ładnie wygląda, ale ma jeden minus, może ci spalić CPU
Tak wylosowałem to się nią jeszcze pobawię, na nowych biosach i zobaczymy co będzie. Ogólnie dopiero jutro jak przyjdzie nowy cpu będę wiedział na 100%.
Komp w ciągu ostatniego roku u mnie mało nie pracował, bo czasami 3-4 dni bez wyłączania i usypiania ciągiem. Odliczając urlopy poza domem i gdy kompa wyłączałem na noc pewnie średnia wyjdzie ~15h/24h, czyli w rok ~5k+ godzin.
A sprzęt się posypał w nocy, wieczorem ~22 grałem sobie w The Wandering Tale i jakoś zmęczenie mnie dopadło, gierkę zminimalizowałem, a może jednak wyłączyłem tego nie pamiętam na 100%, ale komp działał, usypianie mam wyłączone w ustawieniach windy.
Walnąłem się na wyrko niby na chwilę, ale usnąłem do rana i rano już komp nie działał i nie bootował kod 00
Napięcia stabilne zawsze jak skała nic się nie działo ze sprzętem i jego stabilnością. Jak mobo wstanie z nowym CPU to zostawiam do dalszych testów
Eh Panowie coraz więcej amatorów pcha się do zabawy, mam nadzieję że przejdzie ta nowelizacja ustawy i kupić elektronarzędzia będzie można tylko z licencją bo serio niektórzy nie mają ani doświadczenia ani wyobraźni
Jeden to miniled na VA, drugi to IPS. Tego się nawet porównać nie da.
Ja bym brał AOC, bo IPS dzisiaj nie dość że kontrastu nie ma, to żadnego HDRu na tym nie odpalisz, a na AOC coś tam już można pośmigać.
EU nic nie zrobi i nie zarekwiruje środków Rosji. Raz że nie mają na to jaj a dwa część już się nie może doczekać aby zakończyć wojnę i zacząć robić interesy z nimi. Nawet kosztem Ukrainy.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź