Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie MP to był głównie Squad, nabiłem 1200h i kiedy wprowadzili ICO powiedziałem papa... A dzisiaj już nie mam jakoś ochoty na 2-3h grania w jedną grę i bieganie 30 minut do celu żeby dostać oneshota. Jako młody kawaler w pandemii to cisnąłem codziennie do nocy, a dzisiaj... No już się nie chce i warunków też nie ma :D 

Opublikowano

Nie wiem czy jeszcze próbować coś grzebać w ustawieniach np z myszką, wyłączyć vsync albo przełączyć na 1080p czy dać sobie z tym spokój. Jak mam być tak szmacony w bf6 to szkoda tej potencjalnej kasy ze sprzedaży kodu marnować. Inne gry bym sobie kupił w to miejsce. Np symulator rośnięcia trawy albo symulator kamienia. Kiedyś na gorszym sprzęcie dobrze się grało w cod mw i nawet tego bf1 w becie i później normalnie ale gdzieś te umiejętności wywiało. 

Opublikowano

W opcjach masz ustawienia związane ze "wspomaganiem" myszki. Nie pamiętam teraz jak to się nazywa. Wyłącz to. Inna sprawa to w BF1 DICE sporo namieszało. Ty strzelasz a DICE kule nosi :) W tej kwestii bardzo słabo im to wyszło i "wyczucie" jak strzelać w BF1 zajęło mi najwięcej czasu w stosunku do innych części.

• Upvote 1
Opublikowano
31 minut temu, Phoenix. napisał(a):

vsync z grze mutli, matko boska :hihot:

Tak wspomniałem bo pewnie domyślnie było i jest włączone. Ja do ustawień wszedłem tylko włączyć tryb w pełnoekranowy, ściszyć muzykę, czułość myszki zmniejszyć i wyłączyć rozmycie. Na resztę nawet nie spojrzałem. 

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, babayaga napisał(a):

Przyszły weekend bf6, a za kolejny darmowe testy Arc Raiders i pod koniec miesiąca premiera. Mimo, że we wrześniu sporo premier było, to dla mnie październik lepszy.

Wrzesień sztos. Październik bida z nędzą a w listopadzie tylko Cod.

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano

Grę zakupioną w EA, można zwrócić jeżeli nie spełnia oczekiwać ale nie później niż 24h od pierwszego uruchomienia. Ci co kupili preorder mogą cofnąć w każdej chwili. 

Oby tylko było dobre połączenie do serwerów to się będzie wycinać :E

Opublikowano
9 godzin temu, sniper76 napisał(a):

Grę zakupioną w EA, można zwrócić jeżeli nie spełnia oczekiwać ale nie później niż 24h od pierwszego uruchomienia. Ci co kupili preorder mogą cofnąć w każdej chwili. 

Oby tylko było dobre połączenie do serwerów to się będzie wycinać :E

To wtedy nie odpalać na premierę, bo czuję że w 24h od piątku to niewiele się pogra.

Oczywiście chciałbym się mylić, w piątek i tak nie odpalę bo idę na koncert, ale sobota i niedziela wolna to chętnie bym pokarał botów... 

Korciło mnie trochę odkupić kluczyk z promocji Intela za 170 zł, ale to cholerne EA APP, no nie chcę tego instalować i używać xD 

Opublikowano
13 godzin temu, aetern napisał(a):

Dlaczego nie? Chętnie się douczę, bo zawsze uruchamiam, żeby gra mi nie generowała niepotrzebnie nadmiaru klatek ;)

O mateczko kochana to przecież tyle razy na tym i poprzednim forum było opisywane, że nawet jak klikając przypadkowo w posty to powinieneś na jakiś trafić. :)

Od limitowania nadmiernych klatek jest limiter klatek.

Ogólnie jak masz monitor z ostatniej dekady to obsługuje jakiś VRR (FS lub GS).

Więc:

- monitor ustawiasz na maksymalną możliwą ilość Hz,

- aktywujesz GS lub FS (w zależności czy NV czy AMD)

- ustawiasz limit klatek na - 3 maksymalnego.

- w grze V synch na off.

Opublikowano

🎮 Battlefield 6 – jeszcze więcej sposobów na grę!

Premiera coraz bliżej – a EA podzieliło się kolejnymi szczegółami:

Playlisty takie jak Podbój & Eskalacja czy Przełamanie & Szturm, dzięki którym nie trzeba przerywać matchmakingu przy zmianie trybu.
Custom Search i Server Browser pozwolą łatwo znaleźć ulubione mapy i tryby, a zakładka Community (dawny Portal) stanie się centrum kreatywności graczy.
Na start dostępne będą oficjalne tryby Przełamanie, Podbój i Szturm, a także nowe narzędzia w Battlefield Portal – m.in. spatial editing do tworzenia własnych doświadczeń.
Rotacja playlist w dniu premiery obejmie klasyki (Podbój, Przełamanie), tryby Closed Weapons, intensywne CQC oraz widowiskowe All-Out Warfare.
Już 28 października ruszy Sezon 1 z największą dotąd ilością zawartości w historii serii – a twórcy zapowiadają także nowe tryby, w tym świeże podejście do Battle Royale i powrót ulubionych elementów jak plutony czy kultowy mały helikopter.

🔧 Dzień premiery to także patch z ponad 200 poprawkami:

lepsza responsywność ruchu,

zbalansowany odrzut broni,

poprawki dla gadżetów, map i UI,

czystsze audio i stabilniejszy netcode.

via Battlefield Comms 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
5 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Dzień premiery to także patch z ponad 200 poprawkami:

W dniu 3.10.2025 o 18:49, galakty napisał(a):