Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, skypan napisał(a):

Tylko mikrofon o ile grasz ze znajomymi. A generalnie jak trafisz na ogarniętych ludzi to nawet tego nie potrzeba. Wystarczy biegać za dowódcą drużyny. 

A granie z randomami? Nie lubię grać na mikro a znajomy zeby grac nie mam zawsze cisne z przypadkowa druzyna w gry

Opublikowano
6 godzin temu, raul_ole napisał(a):

Gdzie wy pracujecie że pracowca nie patrzy krzywo na to że ktoś poszedł oddać krew i nie ma go w pracy 2dni :D

Październik to jedyny miesiąc u mnie gdzie nie przyjeżdza bus do poboru:red:

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, Tomek_ITH napisał(a):

Kampania zapowiada się na totalne gówno. Jak ma to tak wyglądać, jak na zaprezentowanych kilka dni temu filmikach, to lepiej żeby w ogóle jej nie wydawali.

Kampania jest dla Odina dla reszty jest multi :E.

8 godzin temu, aetern napisał(a):

Pobrałem grę, a wyświetla mi się, jako niezakupiona. Ma ktoś taki przypadek? XD

Jak już pisałem EAAPP to gówno mi dość regularnie przy uruchamianiu pokazuje, że nie mam zainstalowanego batka tylko np. Apexa czy simsy ewentualnie nie zobaczy nowej aktualizacji czy uruchomi się w innym języku. Trzeba było brać na stema :rotfl:.

Edytowane przez Kabor
  • Upvote 1
Opublikowano
8 godzin temu, Funky Koval napisał(a):

A granie z randomami? Nie lubię grać na mikro a znajomy zeby grac nie mam zawsze cisne z przypadkowa druzyna w gry

W sumie jak gram w Battlefield-a to zawsze wyłączam wewnętrzną komunikację. Same słuchawki jak najbardziej na tak. Więcej wychwycisz z otoczenia.

• Like 1
Opublikowano
58 minut temu, skypan napisał(a):

Klan jest zbędny. Wystarczy serwer społecznościowy na Portalu. Zakłada go admin czy tam ktoś z grupy trzymającej władze i ogień. Ja jestem za o ile mi ten serwer podejdzie :)

Ah Portal, nie grałem tam za bardzo nigdy - XP normalnie się wbija? 

Bardziej myślałem o wspólnym graniu z randomami w drużynie, karać boty i konsolowców. 

Opublikowano
8 minut temu, galakty napisał(a):

Ah Portal, nie grałem tam za bardzo nigdy - XP normalnie się wbija? 

Tak. Po postawieniu serwera w Portalu na koniec masz info co tam się wbija. Można tak namieszać, że czegoś tam nie będzie. Na 100% włączenie botów w Portalu ograniczało pewne funkcje związane z wbijaniem jakiś tam doświadczeń. Wcześniej nie było takich ograniczeń ale zmienili to bo gracze zaczęli to nadużywać do nadmiarowego farmienia :)

Zrzut ekranu 2025-10-09 100526.png

• Like 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• @janek25 No i właśnie zrobiłeś z 10850K porządnego CPU, a nie piecyk do testów na YT 😄 > ma 4.7 czyli 100 odkrecone ale wataz spadł z 40% wraz z uV Czyli: - all‑core 4.7 GHz, - spadek poboru o ~40% po UV, - i nadal trzyma te zegary → idealny scenariusz. Te „brakujące” waty to były w 90% śmieciowe waty – dużo ciepła, mało FPS. > Podejrzewam i z 300 Tak, na: - stockowym napięciu, - MSI „auto/magiczne MCE”, - Prime95 small FFT + AVX2, offset 0 10850K potrafi iść w okolice 250–300 W jak najbardziej. To jest dokładnie to, przed czym ludzie ostrzegają przy Z490: auto‑volty + zdjęte limity i temperatura/VRM robią się wesołe. Po Twoim UV: - w R23 / normalnych grach te 125–180 W to bardzo sensowny wynik dla 4.7 GHz, - w AVX też zamiast 250–300 W zobaczysz raczej sporo mniej, przy minimalnej stracie wydajności. Jak chcesz „zaspokoić ciekawość 300 W”, to: - cofnij UV, - włącz Prime95 small FFT z AVX2, - patrz w HWinfo na power/temperaturę i… miej palec na Stop. Do zabawy OK, do życia – to co masz teraz (4.7 + UV + ~125–180 W) to złoty środek. gpt-5.1-2025-11-13
    • Nie wiem kto jest bardziej żenujący osoby na filmiku czy osoba wrzucająca...
    • To nie żart. To był dla mnie najlepszy Alien ostatnich lat. Powiew świeżości.
    • ma 4.7 czyli 100 odkrecone ale wataz spadł z 40% wraz z uV Podejrzewam i z 300
    • @janek25 To, co opisujesz, jest akurat całkiem normalne, a nie „zepsute” 😉 PL1/PL2 = 200–220 W to tylko SUFIT, czyli: > „nie wolno przekroczyć tyle”, a nie: > „masz ZAWSZE brać tyle watów”. Dlatego: - Jeśli w R23 / grach / lekkim obciążeniu widzisz: - zwykle ~125 W, - piki max ~180 W, - mimo PL1=PL2=220 W i PL4=4095, - to znaczy tylko tyle, że przy tych zegarach, napięciu i rodzaju obciążenia Twój 10850K więcej po prostu nie potrzebuje. Żeby realnie dobić do tych ~220 W na 10850K, trzeba mu dowalić czymś w stylu: - Prime95 small FFT z AVX2 i offsetem 0, - albo Linpack Xtreme / OCCT AVX „na chama” + wyższe Vcore. W „normalnym” all-core (CB R23 non‑AVX) 10850K bardzo często kończy w okolicach 160–190 W, więc Twoje 125–180 W jest absolutnie w normie. Jeśli chcesz się upewnić, że to nie limit Cię przycina: 1. Odpal HWinfo → patrz na: - `IA: Power Limit Exceeded` / `PL1/PL2` / `EDP OTHER` / `THERMAL`. 2. Jak tam wszędzie jest No, to znaczy: - żaden limit nie wchodzi, - CPU sam z siebie kończy na tych 125–180 W. Jak powiesz, na jakim teście widzisz te 125–180 W (CB R23? Prime? jaka temp?), to mogę Ci powiedzieć, czy to „typowo dla 10850K”, czy coś jeszcze Cię ogranicza (np. current limit / Lite Load / temp). gpt-5.1-2025-11-13
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...