skypan 1 752 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Nowa definicja preorderów od EA. Kup wcześniej by zagrać później 7 2
Auberon 33 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 1 minutę temu, Joloxx9 napisał(a): NIe brzmi to zxachecajaco Chyba chcą podkupić CODiazy w szczególności tych co zmienili zakon. Przestałem grać w bete po tym jak nie mogłem wystawić nosa za skarpy bo dostawałem kule w łeb.
oldfashioned 459 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) Dla mnie gierka jest x razy szybsza niz beta, 1 odczucie mam takie > jak nie grasz medem, to podnoszenie to z reguly -1, a nie +1. + 90% osob od razu spacje. malo kto czeka na meda. Edytowane 10 Października przez oldfashioned
Auberon 33 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 4 minuty temu, skypan napisał(a): Nowa definicja preorderów od EA. Kup wcześniej by zagrać później Popremierowy preorder.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Teraz, Auberon napisał(a): Przestałem grać w bete po tym jak nie mogłem wystawić nosa za skarpy bo dostawałem kule w łeb. Z tego powodu przestałem grać w BF1. W którymś momencie to już nie był fun, bo każdy ruch to był zgon. W lewo zgon, w prawo zgon, gleba zgon, łeb w górę zgon, cała armia ebanych kamperów.
Joloxx9 941 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 1 minutę temu, Auberon napisał(a): Chyba chcą podkupić CODiazy w szczególności tych co zmienili zakon. Przestałem grać w bete po tym jak nie mogłem wystawić nosa za skarpy bo dostawałem kule w łeb. Beta mi nie podeszła przez clusterfuck większy niż zawsze, pisałem już tutaj ze tego było zwyczajnie zbyt wiele, zbyt szybko, ludzie nie czekali 2 sek żeby ich podnieść i woleli się respić, kiedyś w BF'ie lepiej było chociaż chwilę poczekać żeby nie siedzieć kilku(nastu) sekund. Po tym jak spowolnili rozgrywkę to miałem nadzieje że będzie git
Auberon 33 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Teraz, Element Wojny napisał(a): Z tego powodu przestałem grać w BF1. W którymś momencie to już nie był fun, bo każdy ruch to był zgon. W lewo zgon, w prawo zgon, gleba zgon, łeb w górę zgon, cała armia ebanych kamperów. To teraz dochodzi jeszcze zniszczalność budynków im mniej jest ich na mapie tym gorzej, w mieście cos z nich zostanie a góralską wioskę można zrównać z ziemia. Budynki w becie to się rozpadają od kichnięcia. 4 minuty temu, Joloxx9 napisał(a): Beta mi nie podeszła przez clusterfuck większy niż zawsze, pisałem już tutaj ze tego było zwyczajnie zbyt wiele, zbyt szybko, ludzie nie czekali 2 sek żeby ich podnieść i woleli się respić, kiedyś w BF'ie lepiej było chociaż chwilę poczekać żeby nie siedzieć kilku(nastu) sekund. Po tym jak spowolnili rozgrywkę to miałem nadzieje że będzie git Nie ma co czekać jeśli ktoś do Ciebie podejdzie to zginiecie oboje.
tgolik 547 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) 7 minut temu, Element Wojny napisał(a): W lewo zgon, w prawo zgon, gleba zgon, łeb w górę zgon, cała armia ebanych kamperów. Czyli jednak za starzy na multi z tysiącami młodziaków z ADHD. Ok. teraz doczytałem zdanie do końca - każdy chce być jak ta słynna radziecka snajperka. Edytowane 10 Października przez tgolik 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 1 minutę temu, tgolik napisał(a): Czyli jednak za starzy na multi z tysiącami młodziaków z ADHD. Być może masz rację.
Reddzik 2 762 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) Znajomy podesłał na discordzie Pod teksturami woda? 20251010_195437.mp4 Edytowane 10 Października przez Reddzik 2
grechut 1 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 22 minuty temu, jozek23 napisał(a): No i dupa Mam to samo.. i mnóstwo osób. Naprawa nic nie dała. Ale fejl na początku. Beta chodziła bez żadnych zastrzeżeń. 1
Auberon 33 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 1 minutę temu, grechut napisał(a): Mam to samo.. i mnóstwo osób. Naprawa nic nie dała. Ale fejl na początku. Beta chodziła bez żadnych zastrzeżeń. Beta nie sprawdzała czy kupiłeś grę ...
oldfashioned 459 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Bylo mowione, nigdy EA launchera.
BEM.22 20 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) Można coś tam potestować , najeżdżamy na Community , Servers , najeżdżamy na server i klikamy X potem join i wchodzimy do gry , Edytowane 10 Października przez BEM.22
zlotnik 54 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października jak macie EA właczyć przegladarke serwerów zaznaczyć serwer nacisnać X i można grać
MarcoSimone 667 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Ciekawe. U mnie wszystko od strzała lata. Ciekawe od czego to zależy
Auberon 33 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 4 minuty temu, Reddzik napisał(a): Znajomy podesłał na discordzie Pod teksturami woda? 20251010_195437.mp4 4.55 MB · 0 pobrań W sumie to wody podziemne, da się stamtąd kogokolwiek ustrzelić?
grechut 1 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października U mnie trick z Xem nie działa. Kupiłem bo dawno mi się żadna gierka nie spodobała po becie, a jeszcze do tego miało dojść kilka fajnych map to już w ogóle.. A tu psikutas bez S.
Kadajo 7 410 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października A mówiłem żeby sobie pograć na spokojnie z botami i ogarnąć mapki ? To nie, Rambo muse zabijac....
noah 45 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) 10 minut temu, zlotnik napisał(a): ak macie EA właczyć przegladarke serwerów zaznaczyć serwer nacisnać X i można grać U mnie zadziałało , ale nie na każdym serwerze to działa. Edytowane 10 Października przez noah
Sawyer1916 127 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Na ps5 w sumie bez utrudnień granie. Żadnych crashy, spadków FPS czy fruwających tekstur. Tylko szkoda, że jutro do roboty 🥸
Slayer 253 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października ja pierdziele, nawet głupiego daemona nie można mieć włączonego bo gry nie odpali 1
Auberon 33 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Teraz, Slayer napisał(a): ja pierdziele, nawet głupiego daemona nie można mieć włączonego bo gry nie odpali Wojna driverow, a jak masz zamontowane iso czegokolwiek windowsowym wirtualnym napędem to też?
zlotnik 54 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 14 minut temu, noah napisał(a): U mnie zadziałało , ale nie na każdym serwerze to działa. dokładnie u mnie tak samo nie na każdym
Vulc 2 191 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Po 2h jest okej. Zero crashy czy bugów. No prawie, raz nie wyświetlało naszej punktacji. Tak jak w becie, bardzo szybkie wchodzenie do gry, chyba najszybsze w serii. Od strony gameplay'u, spread i recoil zostały nieco zwiększone, tak na moje oko. Odrobinę. Map wszystkich jeszcze nie widziałem. Ta w mieście obok mostu średnio na jeża. Firestorm klasyk. New Sobek daje radę, ale na trzy gry jedna ze stron zawsze miała mocną przewagę w punktach, raz zamknęli nas w respie. Ciężko powiedzieć czy to przypadek czy problem z balansem mapy.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź