Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
30 minut temu, CrooV napisał(a):

Ma ktoś problem z crashami do pulpitu? Zero infa po prostu wywala co którąś gierke do pulpitu , sprzęt z sygny stery wczorajsze, wersja Steam.

9 godzin gry, częste grzebanie w ustawieniach, zmienianie detali, co jakis czas alt+tab, zero problemów.

Jak zamyka grę bez bledow to na bank masz przekręcony cpu/ram lub UV 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, galakty napisał(a):

Niestabilny CPU. Ogarnij sprzęt i nie będzie wywalać ;) 

Wylaczylem PBO i póki co udało się dm'a i podbój bez crasha zagrać więc chyba przeszło, pamiętam że w Clair Obscur miałem podobny schemat.

Edytowane przez CrooV
Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, CrooV napisał(a):

Ma ktoś problem z crashami do pulpitu? Zero infa po prostu wywala co którąś gierke do pulpitu , sprzęt z sygny stery wczorajsze, wersja Steam.

Mi wywalało po 1h gry z powodu nadmiernego UV GPU. Innym razem nawet "na chłodno" bezpośrednio po załadowaniu misji i za każdym razem z błędem sterownika. Na -65mv jest w porządku.

Możesz mieć stabilne wiele rzeczy, tak jak u mnie 3dmark test stabilności w 20x petli przechodziło. BF6 robi po swojemu.

Edytowane przez dlogi
Opublikowano (edytowane)

Właśnie gpu ostatnio trzymam na stocku i nie mam ochoty nawet bawić się uv, jak pisałem PBO na +200 i CO -25 być może było powodem, no ewentualnie ram bo od tej desperacji aż XMP wyłączyłem %-)

Edytowane przez CrooV
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, ghostdog napisał(a):

Chyba najgorsza mapa to New Sobek City, strasznie banalna i dość brzydka kolorystycznie.

Wygląda absolutnie tragicznie. Skopane oświetlenie na maxa. Gdyby ją dali do bety na testy, to tej gry bym nie kupił nawet za 50zł. Nowy jork też wygląda słabo, brak cieni za niektórymi obiektami i ogólnie dziwna kolorystyka. To już rotterdam w bf5 wygląda znacznie lepiej.

roterdam 7 lat temu

Edytowane przez Tomek_ITH
Opublikowano
Godzinę temu, babayaga napisał(a):

Wg osiągnięć steam, tylko 24% graczy ukończyło pierwszą misję kampanii xd. Jak można było się spodziewać, dla większości single player nie istnieje.

Wielu nie zaczyna po prostu od kampani a nie to że ją omija ;) 

Opublikowano (edytowane)

Co do stabilności to temat rzeka ,  to nie gra wywala  tylko  do końca niestabilny sprzęty , w  2042  setki godzin i zero crash  , w Delta Force 200godz zero crashy

w  BF6 16 godz zero crashy .

Edytowane przez BEM.22
Opublikowano

Co do

3 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Ja głównie te mniejsze mapy cisnę ale wizualnie to jest przepaść do tego co było wczoraj u mnie na konsoli!

120FPS i jest ogień!

Ktoś wie jak i czy można jeszcze odblokować tego skina?

Battlefield™ 6 11.10.2025 18_32_46.png

Weź się uspokój z  tym  skinem :)   nie wiesz, że taka zieleń  wypala  OLED'y ?

Opublikowano
15 minut temu, Slayer napisał(a):

Pytam bo kilka stron wcześniej ktoś napisał, że rozwalił helikopter ze snajperki a na BF znam się jak na prowadzeniu salonu tatuażu

Nie wiem jak tu, ale kiedyś dało się pilota ustrzelić, może o to chodziło. 

Opublikowano

@Kadajo miałeś rację co do VRAM. Zacząłem zabawę w multi po skończeniu kampanii single, wchodzę sobie na dominację, mapa Most Manhattański i wiadomo - jak to dominacja - malutka mapka ale za to kisiel od razu zacząłem odczuwać i trochę mnie to zdziwiło. Zmiana detali z overkill na ultra i problem z głowy - spróbowałem znowu tej mapki w dominacji a później w podboju i zero problemów z płynnością.

Jednak te detale overkill to trzeba mieć 16GB VRAM i wyżej, nawet w 1080p.

• Upvote 2
Opublikowano
22 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Ja głównie te mniejsze mapy cisnę ale wizualnie to jest przepaść do tego co było wczoraj u mnie na konsoli!

120FPS i jest ogień!

Ktoś wie jak i czy można jeszcze odblokować tego skina?

Battlefield™ 6 11.10.2025 18_32_46.png

Ten skin to jakaś współpraca nvidii z bfem i bedzie w przyszłości do odblokowania - ktoś wrzucał tutaj news o tym 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Kapnęliście się już jak zmieniać unikalne skiny na poszczególnych broniach? Ja tak ale nie ma na to opisu w menusach, trzeba się samemu kapnąć - to w sumie tak jak ze zmianą prezentowanego żołnierza w naszym profilu. Niektóre menusy są tu tak bardzo nieintuicyjne, że to co było w BF 2042 to złoto.

Pomijam już fakt, że całe menu chodzi ogólnie jakoś tak ociężale jakby przymulało płynność. :E 

Edytowane przez caleb59
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, caleb59 napisał(a):

to w sumie tak jak ze zmianą prezentowanego żołnierza w naszym profilu

Jak to zrobić? Bo wszędzie klikam i nie mogę.

No i czy po meczu można gdzieś zobaczyć wszystkie odblokowane fanty? Tego też mi brakuje.

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, caleb59 napisał(a):

Musisz wejść w odpowiednią klasę, np. Szturmowiec, kliknąć na "WYPOSAŻENIE 1" i dopiero na dole pojawi się guzik umożliwiający nadpisanie profilu. :E 

Dzięki mistrzu! Za cholerę bym na to nie wpadł.

Battlefield™ 6 11.10.2025 22_12_54.png

Edytowane przez userKAMIL