Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

update nt. problemów kolegi z odpaleniem BF6:

Na Win11 gra się odpala. Leci intro a potem przy próbie łączenia, zanim jeszcze pojawi się jakieś menu, wywala błąd "nie udało się połączyć"

wygooglowałem stronę ze Statusem. Niby pokazuje, że serwery gier OK, w tym BF6 na liście jako "online".

Zajrzałem w zaporę. Była już tam reguła do BF6. Ale jeszcze na wszelki wypadek wyłączyłem wszystko na chwilę dla testu. Nie pomogło. 

Byłem tylko przelotem na 5 minut to więcej się nie bawiliśmy. Jutro powalczymy dalej, chyba że jednak serwery EA leżą teraz? 

Opublikowano (edytowane)

Namęczyłem się trochę z tym wyzwaniem ale przy odrobinie szczęścia jutro tego skina już odblokuje. ;)

25x wygrać podbój

30 zabójstw tylko w przejmowanych punktach w jednej rundzie.

10K punktów no i ta końcówka 3 winy mając wszystkie cele przejęte. Wtedy aktywuje się 30 sekund i ''krytyczne zwycięstwo''  

Battlefield620_10.202520_53_10.thumb.png.386f12d611b438bff3c39db8f9660dc6.png

Battlefield™ 6 20.10.2025 21_03_50.png

Edytowane przez userKAMIL
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Takie małe przypomnienie bo fakt ogólnie znany - nie zakładać na lufy niczego poza tłumikami płomieni lub tłumikami dźwięku - w innym wypadku zakładając np. jakikolwiek hamulec czy kompensator będziecie się świecić jak choinka (nie tylko na minimapie) i nad głową waszej postaci zawsze będzie migał czerwony symbol kiedy tylko będziecie strzelać widoczny dla innych graczy nawet kiedy nie będą patrzeć na swoją minimapę.

Edytowane przez caleb59
  • Thanks 1
  • Upvote 3
Opublikowano
10 godzin temu, caleb59 napisał(a):

Takie małe przypomnienie bo fakt ogólnie znany - nie zakładać na lufy niczego poza tłumikami płomieni lub tłumikami dźwięku - w innym wypadku zakładając np. jakikolwiek hamulec czy kompensator będziecie się świecić jak choinka (nie tylko na minimapie) i nad głową waszej postaci zawsze będzie migał czerwony symbol kiedy tylko będziecie strzelać widoczny dla innych graczy nawet kiedy nie będą patrzeć na swoją minimapę.

Zakładam hamulec i robię topkę :E Brak skilla zawsze można wytłumaczyć dodatkami widzę. 

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
18 minut temu, galakty napisał(a):

Zakładam hamulec i robię topkę :E Brak skilla zawsze można wytłumaczyć dodatkami widzę. 

A co to zmienia? Może z tłumikiem płomieni robił byś lepsze wyniki?

Jak ma sie topka do jakości gry, mało kiedy jestem w topce, a mam z reguły k/d ponad 2, za to w topce są dzieci cod'a z wynikami 24/27, kto ma lepszy wynik? Ktoś z 16/7 czy ten z 24/27?

Kolejna rzecz teraz idzie mi gorzej niż 20 czy 15 lat temu, lata swoje robią, refleks nie ten

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Gram tylko w tdm, i niestety tak jest w większości wypadków, w innych trybach z pojazdami grałem parę razy i widziałem jak ludzie na pojazdach robili 30/5, to co piszesz też prawda, z tym ze jak będziesz tak robił i nie fragował, wynik będzie w topce, k/d niekoniecznie. Medykiem można mieć 0/0 i być w topce, wystarczy dobra drużyna, samemu tylko reanimując/zaopatrując 

To urok tej gry, dużo trybów, każdy coś sobie wybierze, ktoś wrzuca poradę, to nie powód do twierdzenia że mu brak skila.

Edytowane przez SylwesterI.
  • Upvote 2
Opublikowano

No to zgadzam sie z zalozeniem, ze w tdm jestes teoretycznie wiecej wart w teamie jak robisz 16/7 vs 27/24. Bo moze byc tez tak, ze Ciebie zabija 100 razy, a 93 podniosl medyk > wtedy Twoje staty nie maja znaczenia, bo oni i tak nabili te x killi. ;) Poza tym o TDM / SDM duzo sie nie wypowiem, mysle ze mam z max 1h na obu przegranych, to nie tryby dla mnie bo mi wlasnie zbyt mocno CODa przypominaja. 

* Nie zawsze tez deady zalicza, mialem juz pare sytuacji gdzie mi smierci nie zaliczylo, nie wiem z czego to wynika prawde mowiac > nie slyszalem o takiej mechanice. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

To urok tej gry, grać zespołowo, jak najmniej ginąć, jak najwięcej pomagać. Obecnie gram tylko tdm i tylko szturmowcem, najbardziej brakuje granatów dymnych dla tej klasy, dużo więcej reanimacji by było, granatów nie używam do fragowania, a głównie jako niestety bardzo krótka zasłona, żeby kogoś odciągnąć, ale nie zawsze się da. 

Edytowane przez SylwesterI.
Opublikowano

Najgorsze ze nie wiadomo na jakim serwerze mamy aimbota działającego a na jakim nie.

Jak wczoraj widziałem ze nawet granaty aimbotuja to się załamałem.

Rzucam granat a on nagle przy opadaniu podskakuje i leci kawałek dalej żeby tylko spaść blisko wroga.

KOMEDIA.

• Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, Kadajo napisał(a):

Najgorsze ze nie wiadomo na jakim serwerze mamy aimbota działającego a na jakim nie.

Jak wczoraj widziałem ze nawet granaty aimbotuja to się załamałem.

Rzucam granat a on nagle przy opadaniu podskakuje i leci kawałek dalej żeby tylko spaść blisko wroga.

KOMEDIA.

Gdzieś te 300tys  cheaterów musi grać ,statystycznie  na  20 osób tu na forum  musi być co najmniej jeden na  dopalaczu , podstaw matematyki nie oszukasz  :)

Opublikowano
34 minuty temu, oldfashioned napisał(a):

No to zgadzam sie z zalozeniem, ze w tdm jestes teoretycznie wiecej wart w teamie jak robisz 16/7 vs 27/24. Bo moze byc tez tak, ze Ciebie zabija 100 razy, a 93 podniosl medyk

Na TDM medycy podnoszą? XD 

Ja tam od razu spacja i lecę dalej, TDM to ma być napierdzielanka, a nie leczenie lol 

Opublikowano
23 minuty temu, VRman napisał(a):

O ja pier.... :lol2:

To już jest parodia.

Tymczasem koledze na Win11 dziś rano BF ponoć zadziałał. Albo tak kolega mi powiedział, bo już mu się nie chce walczyć z grą, nie wiem :lol2: 

Niech kupi konsolę jak nie ogarnia:red: