SylwesterI. 865 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października 43 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Jak ustawić żeby zawsze zaczynać rozgrywkę ze strzelbą a nie bronią główną? Ustaw strzelbę na broń główną 1
Reddzik 2 777 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Do tego strzelba jako dodatek "zabiera" amunicję głównej broni, dlatego strzelba jako główna broń jest lepszym pomysłem, a na dodatek dać coś innego. 2
galakty 3 346 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Teraz strzelby i tak dostały nerfa więc jedynie wbić dzienne zadanie na HC i olać.
Kadajo 7 426 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października 18 minut temu, Reddzik napisał(a): Do tego strzelba jako dodatek "zabiera" amunicję głównej broni, dlatego strzelba jako główna broń jest lepszym pomysłem, a na dodatek dać coś innego. No to by była już przesada gdyby szturmowiec w takiej konfiguracji był bez żadnego penalty. 1
ODIN85 3 505 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października 12 minut temu, galakty napisał(a): Teraz strzelby i tak dostały nerfa więc jedynie wbić dzienne zadanie na HC i olać. I tak mi tym najlepiej idzie. Gram tylko drużynowy DM na najmniejszych mapach
oldfashioned 477 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października (edytowane) Strzelba w close combat nawet znerfiona jest swietna. Jak ktos ma dobrego flicka to nie ma lepszej broni na cqb. Edytowane 21 Października przez oldfashioned
Kadajo 7 426 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października https://youtu.be/y2Fsdort3ac?si=bRqH070TOdAnM6IP 3
krukkpl 221 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Niech sobie w Armę pograją... albo HLL Mówię bez sarkazmu. Jest teraz tyle alternatyw.
Kadajo 7 426 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października A może oni chcieli pograć w nowego BF, czekali na niego a teraz się okazuje ze 2042 lepszy. To potężny cios dla weteranów po którym ciężko się podniesc...
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października 28 minut temu, Kadajo napisał(a): https://youtu.be/y2Fsdort3ac?si=bRqH070TOdAnM6IP "Te treści mogą poruszać tematy dotyczące samobójstwa lub samookaleczania." WTF od kiedy coś takiego jutube stosuje?
Kadajo 7 426 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października OD jakiegoś czasu. Cud ze można to odtworzyć bez konta.
Strilok 342 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Jutro o 17:00 trailer zapowiadający 1 sezon w BF-ie
Filip454 209 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Ciekawe jaki będzie los serii Battlefield w związku ze zmianami w EA...
Kadajo 7 426 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Super, będzie można dostać wpierdol na nowych mapach 2
galakty 3 346 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października 24 minuty temu, krukkpl napisał(a): Niech sobie w Armę pograją... albo HLL Mówię bez sarkazmu. Jest teraz tyle alternatyw. Ani Arma ani HLL nie jest laternatywą. No chyba że 1-2h mecze gdzie biegniesz 15 minut i padasz na strzał są alternatywą to ok, zwracam honor. Mówi to osoba która nabiła 1200h w Squad.
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października 9 minut temu, Kadajo napisał(a): OD jakiegoś czasu. Cud ze można to odtworzyć bez konta. Ja mam konto... nawet premium 1
Kadajo 7 426 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października A pamiętacie Battlefiled Premium... kiedyś to było Premium, nie to co teraz 3
caleb59 1 635 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października 15 minut temu, Strilok napisał(a): Jutro o 17:00 trailer zapowiadający 1 sezon w BF-ie Gnoje lenie śmierdzące niech skiny oddają i patcha z porządnego zdarzenia zapowiadają a nie jakieś trailery lokacji, która znowu będzie małym zapierdzianym karłem reakcji w oszukanym opakowaniu tak jak Mirak Valley. 1
oldfashioned 477 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Godzinę temu, Kadajo napisał(a): A może oni chcieli pograć w nowego BF, czekali na niego a teraz się okazuje ze 2042 lepszy. To potężny cios dla weteranów po którym ciężko się podniesc... W którym aspekcie 2042 jest lepszy od 6ki? Przypominam ze tam masz latające wiewiorki i spidermana
Kadajo 7 426 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października A to pytaj tych co tak uważają. Chociaż ja dużo grałem w 2042, to tam więcej czuć BF'a niż tutaj. Tam pomimo 128 graczy nigdy takiej sieki nie widziałem jak tutaj na 64. I może i to by było spoko gdyby ta sieka nie pojawiała się co 5 sekund jak na Metro 1
Vulc 2 195 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Mówiłem, że ludzie jeszcze zatęsknią za 2042. Za odsłoną daleką od doskonałości, o czym nie można zapominać. Spoiler
galakty 3 346 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Jeszcze wczoraj można było wbijać zadania na HC Rush/Conquest, dziś widzę blokada
oldfashioned 477 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Ea wprowadziło ze portal juz nie bedzie wbijał statow.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź