Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do mnie to dalej nie do końca dociera :E

Jestem wieloletnim graczem call of duty i szybkość rozgrywki w BF6 jest właśnie tym spokojem, którego szukałem. Gra jest dużo wolniejsza od coda, osobiscie obecnie się tym rozkoszuje bo chciałem coś trochę wolniejszego.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Kadajo napisał(a):

A to pytaj tych co tak uważają.

Chociaż ja dużo grałem w 2042, to tam więcej czuć BF'a niż tutaj.

Tam pomimo 128 graczy nigdy takiej sieki nie widziałem jak tutaj na 64.

I może i to by było spoko gdyby ta sieka nie pojawiała się co 5 sekund jak na Metro :E

A grałeś kiedyś Szturm dla 128 graczy z ticketami podbitymi o 250% i zwiększonym limitem czasu ?? :D  Szkocja Hebrydy  ;) polecam 

Valparaiso - szturm 128 graczy nawet z obciętym dostępem pojazdów jest sieka niemiłosierna tak samo :D 

Edytowane przez Fenrir_14
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie, czy ktoś jeszcze pomimo niezłej specyfikacji, na niektórych mapach ma ogromne spadki FPS? Ja już wczesniej sie z tym udzielałem i myslałem, że juz w miare uporałem sie zproblemem a jednak nie. Przykladowo Kair z bazowych 130/135 fps potrafią spać do 70 klatek xD przeciez to jest jakaś masakra. RTX 5070, 32gb ram, Ryzen 7 5700x, rozdzielczość 1440p. nawet z generatorem kaltek gdzie wysweitla ich 144(zablokowane bo takie odświeżanie ma monitor), mam wrazenie, ze gra nie działa płynnie. Plik cfg. na obniżenie zużycia procesora zrobiony. Vramu starcza spokojnie. 

Edytowane przez Mosiu92
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

Już o to pytałeś i dostałeś odp a mimo to nadal pytasz 

.

Z tym, że wtedy nie przetestowałem wszystkich map. A teraz są mapy na których mam stały fps (wysoki) a na innych występują duże spadki.

Edytowane przez Mosiu92
Opublikowano
4 minuty temu, Strilok napisał(a):

Rozmieszczenie punktów na nowej mapie. Blackwell Fields.

image.thumb.png.3d3695aa1eac6fd11d2c720b0a925741.png

Znowu jakas skondensowana pipidowa.

No ale cóż, te wszystkie mapki juz dawno temu byly gotowe. Jest nadzieje ze cos tam w przyszłości większego zrobią, bo mimo wszystko widac ze sluchaja feedbacku (wybiórczo, ale sluchaja).

• Upvote 1
Opublikowano

Caspian Border, Sharqi Penisula (tak wiem, mamy mapki cqb), Dragon Valley, Wake Island, Gulf of Oman.
Jest tyle ikonicznych map, ktore pozwolilyby poczuc bf'a w bfie.

Teraz mamy:

egypt - cqb 
tajikistan - jedyne mapki pod conquest, ale i tak z naciskiem na cqb
gibraltar - pure cqb
usa - pure cqb 
firestorm - love love love

i ta nowu znowu wyglada na face to face cqb, wszystko skondensowane. No chyba ze tam beda odleglosci jak na Firestorm miedzy punktami ;) 

Opublikowano

Gra ktoś na rx9070? przez 45 godzin 3 razy wywaliło mnie do pulpitu z błędem za duży czas oczekiwania sterownika AMD. Jedynie co mam ustawione to -10 PL nie wiem czy się martwić czy to normalne sterowniki miałem te beta 10 coś tam zmieniłem teraz na 9.2 zobaczymy czy pomoże 

Opublikowano
Cytat

Intermittent application crash may be observed while playing games with EA Javelin anticheat and Radeon™ Anti-Lag enabled on some AMD Graphics Products. Users experiencing this issue are recommended to disable Radeon™ Anti-Lag as a temporary workaround. 

• Thanks 1
Opublikowano
W dniu 15.10.2025 o 10:54, oldfashioned napisał(a):

Zrobilem sobie caly config na lapku, zeby wymaksowac fpsy.
Co prawda lapek stary (w sygnaturce), ale na fullhd wyciagam 110-120 fpsow, z dropami do 90 (cap na 120). 

Bez configa - 90 to byl max (z fsr ultra perf, bez amd fg).