Phoenix. 4 730 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 6 minut temu, Kadajo napisał(a): Pewnie aimbot Tylko ta gra w zaden sposob nie promuja pada, ktory w tej grze jest slabszy jak myszka i wymaga ponad przecietnych umiejetnosci, zeby dobrze strzelac Nie ma tez rotacyjnego AA.
Kadajo 7 418 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 5 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Jak aimbot to ebnę na plecy przecież do tego wystarczy pad a nie konsola No tak ale na konsoli praktycznie wszyscy z tym graja, na PC nie koniecznie. Nie wiem co tu tłumaczyć Ja mam propozycje, nich włączą na stale tez aimbota dla myszek i wszyscy będą happy. Kto będzie chciał to se wyłączy w opcjach a kto nie to nie.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Teraz, caleb59 napisał(a): Pograj w nowe CoD - tam nawet pecetowcy przerzucili się na pady bo aim assist jest tak silny. Konkretnie AA rotacyjny, ktorego w bfa nie ma.
Kadajo 7 418 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 2 minuty temu, Vulc napisał(a): Swoją drogą, serio jest sens grać na PC na padzie, wspomaganie celowania jest więcej warte niż precyzja m+k? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Wiem z autopsji ze w BF6 aimbota można tez wlaczyc dla myszki
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Padziory do jednego wora, m+k do drugiego i każdy będzie zadowolony.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Ale dzieki bf6 beda te AA nerfik w cod
Kadajo 7 418 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 2 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Tylko ta gra w zaden sposob nie promuja pada, ktory w tej grze jest slabszy jak myszka i wymaga ponad przecietnych umiejetnosci, zeby dobrze strzelac Nie ma tez rotacyjnego AA. Dzis nie ma, jutro będzie i nawet ci tego nie napiszą.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Teraz, Kadajo napisał(a): Wiem z autopsji ze w BF6 aimbota można tez wlaczyc dla myszki Nie ma zadnego aimbota w bf od tego zacznijmy wiec nie siej bzdur bo bys pada w reke zlapal to bym mial 0,2 kd A powinno strzelac samo.
Kadajo 7 418 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 1 minutę temu, AndrzejTrg napisał(a): Padziory do jednego wora, m+k do drugiego i każdy będzie zadowolony. To by było ideolo.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Teraz, Kadajo napisał(a): Dzis nie ma, jutro będzie i nawet ci tego nie napiszą. Nie nie bedzie
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 1 minutę temu, Phoenix. napisał(a): Nie ma zadnego aimbota w bf od tego zacznijmy wiec nie siej bzdur bo bys pada w reke zlapal to bym mial 0,2 kd A powinno strzelac samo. A czym się różni aim assist od aim bota?
Kadajo 7 418 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 2 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Nie ma zadnego aimbota w bf od tego zacznijmy wiec nie siej bzdur bo bys pada w reke zlapal to bym mial 0,2 kd A powinno strzelac samo. Przepraszam, AIM ASSIST
Phoenix. 4 730 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października (edytowane) 2 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): A czym się różni aim assist od aim bota? Ale ja ci tego tlumaczyc nie bede bo i tak nie zrozumiesz... Ludzie nie znaja podstaw jak dziala AA i co robi a do tego nie maja pojecia o AA rotacyjnym i pisza bzdury o jakims aimbocie... Gdyby nie bylo AA na padzie to bys chlopie tymi galkami krecil do jutra zanim cos bys ustrzeli, do tego AA nie wlacza sie samo, trzeba to umiejetnie uruchomic Edytowane 24 Października przez Phoenix.
Kadajo 7 418 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 2 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Nie nie bedzie Tak jak miało być progresowe PvE i zero kurwo skinow ?
Vulc 2 191 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 6 minut temu, caleb59 napisał(a): Pograj w nowe CoD - tam nawet pecetowcy przerzucili się na pady bo aim assist jest tak silny. Well, bez sensu. A za CoD'a podziękuję, od MW2 nie dotknąłem żadnej odsłony.
Kadajo 7 418 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Teraz, Phoenix. napisał(a): Ale ja ci tego tlumaczyc nie bede bo i tak nie zrozumiesz... Ludzie nie znaja podsaw jak dziala AA i co robi a do tego nie maja pojecia o AA rotacyjnym i pisza bzdury o jakims aimbocie... AIMBOT celuje za ciebie, AIM ASSIST pomaga ci w celowaniu, No faktycznie różnica w huj Pewnie dlatego wszyscy w COD graja na padach 1
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 1 minutę temu, Phoenix. napisał(a): Ale ja ci tego tlumaczyc nie bede bo i tak nie zrozumiesz... Ludzie nie znaja podstaw jak dziala AA i co robi a do tego nie maja pojecia o AA rotacyjnym i pisza bzdury o jakims aimbocie... Odpowiedź w Twoim stylu, no ale po Tobie nic więcej się nie spodziewałem. Także pozdro i poćwicz. Nara
Phoenix. 4 730 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października (edytowane) 3 minuty temu, Kadajo napisał(a): AIMBOT celuje za ciebie, AIM ASSIST pomaga ci w celowaniu, No faktycznie różnica w huj Pewnie dlatego wszyscy w COD graja na padach Tez widac masz zero pojecie Jak widac spowolnienie celownika na przeciwniku to to samo co aimbot, gratuluje Edytowane 24 Października przez Phoenix.
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października To po wuj są te opcje w ogóle? Wywalić wpizdu i zostawić tylko sens, ale by był płacz, ojojojo 4 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Ale ja ci tego tlumaczyc nie bede bo i tak nie zrozumiesz... Ludzie nie znaja podstaw jak dziala AA i co robi a do tego nie maja pojecia o AA rotacyjnym i pisza bzdury o jakims aimbocie... Gdyby nie bylo AA na padzie to bys chlopie tymi galkami krecil do jutra zanim cos bys ustrzeli, do tego AA nie wlacza sie samo, trzeba to umiejetnie uruchomic I dlatego powinno to być wywalone, albo oddzielone, niech sobie gra m+k z m+k, a pady z padami. Sprawa rozwiązana
Phoenix. 4 730 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października (edytowane) 5 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): To po wuj są te opcje w ogóle? Wywalić wpizdu i zostawić tylko sens, ale by był płacz, ojojojo Po to jest AA zeby niwelowac minusy grania na padzie, innaczej nie daloby sie w to grac. Gracz, ktory gra na myszce w fpsy gdyby wzial pada do reki to w nic nie trafil na padzie, to nie jest tak prosto strzelac nawet z asysta spowonienia na przeciwniku. 5 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): I dlatego powinno to być wywalone, albo oddzielone, niech sobie gra m+k z m+k, a pady z padami. Sprawa rozwiązana Ale na jakiej podstawie?? jaki masz tym problem ? Pad nie stzela lepiej niz myszka wiec ?? Edytowane 24 Października przez Phoenix.
Kadajo 7 418 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 3 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Tez widac masz zero pojecie Jak widac spowolnienie celownika na przeciwniku to to samo co aimbot, gratuluje Tak jak pisałem, zobaczymy jak długo. Bo w COD tez na początku to było tylko spowolnienie a potem wyszły kwiatki jak celownik podąża za przeciwnikami, dym nie dym. Zresztą o czym my to mówimy, pady nigdy nie powinny być dopuszczone do tego samego lobby co m+k, aimassist powinien być tylko na konsolach i nie byłoby żadnego "ale". 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): pady nigdy nie powinny być dopuszczone do tego samego lobby co m+k Ale jakis konkretny argument bo wiedzac, ze pad jest slabszy od myszki w tej grze to co ci wadzi, ze grasz z padami ?? Rozumiem, jakby byla jakas przewaga tak jak w cod to owszem ale tutaj jest sprawiedliwie z naciskiem na myszke
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 4 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Po to jest AA zeby niwelowac minusy grania na padzie, innaczej nie daloby sie w to grac. gracz, ktory gra na myszce w fpsy gdyby wzial pada do reki to w nic nie trafi lna padzie, to nie ejst tak prosto strzelac nawet z asysta spowonienia na przeciwniku. Ale na jakiej podstawie?? jaki masz tym problem ? Pad nie stzela lepiej niz myszka wiec ?? To jest tak jak z chłopami którzy są słabi w danym sporcie i zaczynają się identyfikować jako kobiety, i później startują z kobietami, AA jest na tej samej zasadzie
oldfashioned 471 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Spojrzalem sobie na filmiki promujace portal. Tam bylo info, ze beda 'verified experiences' na ktorym bedzie 'full progression' Slowo klucz, "verified". Zamykanie sie na wlasnym serverku i farmienie na tych smiesznych botach nie jest 'verified experience'.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października No nie nie jest ale rozumiem, ze ci sie to nie podoba i ok Gdyby pad mial jakas przewage w tej grze to tez by mi sie nie podobalo a tak to szkoda nerwow zeby sie o takie cos denerwowac Poki co
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź