Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, babayaga napisał(a):

Tak narzekacie i narzekacie, a za parę lat przy okazji premiery BF8, będziecie pisać, że BF6 to był ostatni dobry i prawdziwy battlefield :E.

Tak jak za parę lat dalej ktoś będzie pisał ze super jest nawet jak mu nasrają na głowę. :hihot:

Opublikowano (edytowane)

Sobek, Mirak albo Most Manhattański to polegają tylko na zajęciu śmigłowcem dachu budynku niedostępnego dla piechoty, postawieniu znacznika odrodzeń i strzelaniu do wszystkiego co się rusza na dole. Co za beznadziejne mapy.

Edytowane przez VoitTec
Opublikowano (edytowane)

Bo w BFie liczy się taktyka powtarzam taktyka i to sie w życiu liczy jak koledzy z teamu mają problem ze zrozumieniem taktyki to im rysuję co jest w życiu ważne taktyka powtarzam po raz kolejny i to jest ważne.

Screenshot_20251027_172632_Facebook.thumb.jpg.1cee8b2676143b4b366750708eb16208.jpg

Edytowane przez Funky Koval
  • Haha 4
Opublikowano
4 minuty temu, Funky Koval napisał(a):

Bo w BFie liczy się taktyka powtarzam taktyka i to sie w życiu liczy jak koledzy z teamu mają problem ze zrozumieniem taktyki to im rysuję co jest w życiu ważne taktyka powtarzam po raz kolejny i to jest ważne.

Screenshot_20251027_172632_Facebook.thumb.jpg.1cee8b2676143b4b366750708eb16208.jpg

"Ten symbol ma dla mnie wielkie znaczenie" :D

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, VoitTec napisał(a):

Sobek, Mirak albo Most Manhattański to polegają tylko na zajęciu śmigłowcem dachu budynku niedostępnego dla piechoty, postawieniu znacznika odrodzeń i strzelaniu do wszystkiego co się rusza na dole. Co za beznadziejne mapy.

Jak jest heli, to mozna.

Jak nie ma heli, to ja lubie takim gagatkom napisac 'enjoy your vacation'. Nawet jak ich EA nie zbanuje (a sa szanse, ze poleca jakies 2tyg locki dla glitch abuserow), to chociaz 1 na 10 sie lekko zesra i od razu skacze ze spadochronem.

• Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, dawidoxx napisał(a):

Na reddicie widzę że masa ludzi dostaje takie ostrzeżenia..  boty ai w tym ea takie delikatne

Jak o tym mówiłem to mi nie wierzyliście. Ludzie wyłapują bany również za oszustwa na PS5 podczas gdy grają na PC lub bany za oszustwa na Xbox podczas gdy grają na PC. 

Ten automat AI to jest dziadostwo totalne. Ludzie dostają bany za tekst na chat np. "Why are you so stupid? You take a helicopter and it crashes after a few seconds". To jest żałosne.

Rozumiem aby walczyć z toksyczną społecznością. Ciekawe czy bany wyłapują ludzie którzy strzelają z rpg do helikoptera tylko po to aby ktoś im go nie zabrał. Ja np. spotkałem już sporo trolli na respie.

Opublikowano

Odpowiednik Blackcell w cod ;) 

Nowy pakiet sezonowy nadchodzi!

Według informacji od 1BF | Battlefield 6, nowy zestaw będzie nosił nazwę „Season 1 Battlefield Pro – Battlefield 6 i REDSEC” i będzie dostępny w cenie 24,99 €.

W skład oferty wejdzie także:

„Rogue Ops” Pack – 19,99 €

S1 Advanced Pack – szczegóły wkrótce

Opublikowano (edytowane)

Ale przetłumaczcie sobie na angielski i już od razu wszystko jasne:

safe and inclusive

Tu niech mnie pocałują :dupa: jak mam ryzykować, że mi ukradną pieniądze, bo napiszę "jesteś głupi" albo inne coś, bo sobie jakaś niebieskowłosa szefowa działu DEI wymyśliła takie prompty dla tego ich AI bota od bananów.

Pewnie było 

- moja córeczka grała w Battlefielda a ktoś ją nazwał głupią. A lekarz jej kazał się nie denerwować. Ona to bardzo przeżywa i potem płakała pół dnia. Musimy banować za takie niecne zachowanie!

Przecież przy BF1 czy V z tego właśnie powodu wywalili tablicę wyników. Bo się komuś przykro zrobiło jak był na dole listy. :boink:

W takim razie nie kupuję żadnej gry online od EA. Obejdzie się. 

PS. A co było tą niedozwoloną ksywką?

Edytowane przez VRman
Opublikowano
4 godziny temu, dawidoxx napisał(a):

Teraz muszę grać pod przykrywką.. btw ladnie mi granat siadł  :E 

Pewnie jakiś życiowy przegryw Cię zaraportował bo go zajechałeś 8 razy w jednej sesji i się pewnie frustrat musiał jakoś zrewanżować 🤣🤣

Nic nie zrobisz, takie czasy, zrozumienie i promocja tego typu zachowań na każdym kroku 

• Like 1