Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Fenrir_14 napisał(a):

@ODIN85 ziomek to Ty mnie podniosłeś na przełamaniu mapa Manhattanie most? 

Ja tylko gram zespołowe DM.

Godzinę temu, Vulc napisał(a):

Na początku był fajny military klimat, a teraz standardowo zaczyna się pajacówa z kolorkami. Niby człowiek wiedzioł, ale się trochę łudził.

Kiedy to zrozumiecie że nie jesteście już głównym targetem tego typu gier?

Ma tak być żeby dzieciarnia była zadowolona i wywalała kupę kasy na te kolorowe bzdety.

• Upvote 2
Opublikowano
4 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Kiedy to zrozumiecie że nie jesteście już głównym targetem tego typu gier?

Wiesz, że można to rozumieć i równocześnie nadal z tego cisnąć? Jak nie widziałeś to już wiesz. 

• Thanks 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

Nowe info o #Battlefield6 💥

Serwery REDSEC działają w 30Hz, ale kiedy dochodzi do final fightu (ostatniego kręgu)  przechodzą na 60Hz! 🔥
Jak mówi David Sirland:

> „30Hz jest bardziej stabilne przy 100 graczach, a nasze 30Hz i tak przebija większość konkurencji.”

Dla porównania Warzone zazwyczaj działa w okolicach 20Hz 👀

IMG_5184.jpeg

Edytowane przez Phoenix.
  • Upvote 1
Opublikowano
3 godziny temu, Vulc napisał(a):

Na początku był fajny military klimat, a teraz standardowo zaczyna się pajacówa z kolorkami. Niby człowiek wiedzioł, ale się trochę łudził.

Właśnie darmowy Redsec zmotywował mnie do zagrania i pierwszy raz czuję, że to jest gra podobna do Battlefield 3. Podobny realistyczny feeling jest jak w 3 który został potem utracony. Bronie dają większe wrażenie kontroli, mapy przejrzyste i ładne. "Militarny" klimat to dobre określenie.

Aż kusi aby zakupić pełną wersję, tylko Battlefield ma to do siebie że po 100 godzinach już tak wieje nudą że człowiek potem żałuje zakupu :E Jest w tym Battiefieldzie coś co może zmienić ten stan rzeczy? ;) 

Opublikowano
8 godzin temu, skypan napisał(a):

Jeszcze w żadnej części nie słyszałem tyłu bab :( Non stop jakaś drze jape. Tego nie idzie słuchać. Kto wpadł na pomysł by inżynier miał damski głos.

Pierwsza rzecz to odblokować chłopów gdzie się tylko da. :E Niestety wsparcie w NATO ma póki co tylko baby - mam nadzieję, że może z sezonem 2 to się w końcu zmieni. U PAX da radę mieć wszystkich chłopów.

Opublikowano

Ja zagralem ja 2 razy w conquescie, raz w breakthrough i dla mnie byl jakis powiew swiezosci.

Widze, ze zbiera okropne recenzje online, no ale dla conquescie mi sie mapka podoba. Wreszcie ma sie ten feeling ze jak sie leci z buta na pale z a do b do c to jednak robi sie 'mala glupote'. Nawet Firestorm tak nie kara.