Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Sheenek napisał(a):

Ja wczoraj upgrejda do fantoma zrobilem, nie wiem po co mi to ale jakos tak korcilo. Mi tam bardziej szkoda czasu ktory na BF marnuje niz kasy, a te 15% boosta do lvl napewno pomoze :E 

jak grasz w ekipie to masz jeszcze bodajże dodatkowe 5% xp, więc 20% i boosty to ładnie poziom może lecieć :D 

• Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano
20 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Ponoc za zrobienie calej przepustki dostaje sie 1100 BFC, a do kupienia przepustki trzeba... 1100 BFC.

Niektóre pieniążki są za paywallem czyli i tak najpierw musisz zainwestować 45zł za 1100 punktów i grindować aż majtki będą mokre by odzyskać w czas i w porę te 1100 zwrotu z battle passa. Przerabiałem to w CoD MW 2019 i takim sposobem ograłem resztę sezonów za darmo ale ile to kosztowało godzin i grania to już nie liczę - tylko dla psychopatów, jeden raz sobie odpuścisz i już nigdy nie nazbierasz na następne sezony. :E 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Ja wczoraj grałem podbój na tej nowej mapce - ale wrzuciło mnie do gry już w trakcie rozgrywki. Kręciłem się przy C w zasadzie cały czas i nabiłem jakieś 20 fragów ginąc jakieś 4-5 razy. Jest tam taka jakby nora na zboczu centralnie naprzeciw flagi i akurat jakichś 2 ziomków tam jeszcze celowało ze snajpy sobie więc ich jeszcze podnosiłem od czasu ;) 

Edytowane przez Fenrir_14
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, galakty napisał(a):

Wyskakiwanie w powietrze dalej nienaprawione.... 

Mi w ostatniej grze BR przeciwnika tak wyrzuciło w góre :E  -  jebs dostał w locie także ma to swoje plusy i minusy :E 

2 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Znaczy obrzydzać życie normalnym graczom? :E Każdy kto gra puszkami ten śmierdziuch!

To jak tu grać ;>  

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, caleb59 napisał(a):

Znaczy obrzydzać życie normalnym graczom? :E Każdy kto gra puszkami ten śmierdziuch!

wwe.gif.328556bc173bdda211791e8822e5f986.gif

Ja bym proponował taką zmianę w BFie: Tryb w którym każdy kto nie jest w pojeździe dłużej niż minutę, ginie i ma 5 minut czekania na respawn. I potem wywalić wszystkie inne tryby. :D

Piechota jest w tej grze żeby było po czym jeździć czołgiem i co czyścić z dachów heli. 

PS. Chciałem powrotu do BF2 i dostałem. Właśnie oberjzełam filmik Daniela Owensa na YT.  Ta nowa  mapa w Battle Royale z BF6 ma chyba jeszcze mniejszą widoczność i gorszą mgłę niż BF2 :D 

Niech jeszcze dodadzą problemy z Punk Busterem jeśli już chcą kopiować co najgorsze ;)

Edytowane przez VRman
  • Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Masz na portalu serwery z FULL XP infantry only, bez żadnych pojazdów. Grałem wczoraj sobie na jednym custom'ie, tylko piechota, hp podbite na 300 i piekło straszne haha.

• Upvote 1
Opublikowano
32 minuty temu, oldfashioned napisał(a):

Ponoc za zrobienie calej przepustki dostaje sie 1100 BFC, a do kupienia przepustki trzeba... 1100 BFC.

Niezły trik. Pierwszy raz się spotkałem z tym w Dead By Daylight. Daje poczucie że musisz grać aby "zarobić" pieniądze które wydałeś bo jak nie to tracisz hajs. Trik aby Cię utrzymać grającego dłużej. Działa ale to dla nich miecz obusieczny bo prowadzi do wypalenia bo jest limit czasowy.

Panowie a ile tak serio trzeba wydać na tego Battlefield 6 aby mnie nie ominęło nic fajnego?  Podstawka ze Steama za 299zł wystarczy? Na przepustkę aby dostać skiny to ja leję ciepłym moczem, tym bardziej jeśli mi każe grać godzinami. Ale czy jest jakaś blokada map albo trybów bez płacenia?

Opublikowano (edytowane)

Nowe mapy są za darmo, tryby też. Bronie są na zakończenie dwóch ścieżek (karabinek średni, mini scout fajny - proponuję zacząć od tej ścieżki). Nie trzeba za nic płacić jeśli nie interesuje cię kosmetyka.

/ci nowi "operatorzy" wyglądają jakby mogli być przypisani do każdej klasy postaci - nie mają znaczka klasy przy sobie. Trochę dziwne, każdą klasą będę mógł grać babką ze szmatą na głowie?

Edytowane przez barteke
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Ja w zasadzie nie rozumiem jednej rzeczy. Czemu mając tyłu użytkowników (gdzie wielu osobom pewne rzeczy nie pasują), nie ma realizacji pomysłu na serwery ITH? Przecież to nie jest żadne wyzwanie żeby zrobić kilka serwerów skrojonych pod konkretne scenariusze a ludzie by sobie pewnie ciupali. 

Opublikowano (edytowane)

Bo z tym Portalem są nadal cyrki, pewnie jakby się komuś chciało to trafiłby na ścianę w postaci errora i komunikatu o braku możliwości postawienia serwera przez tą aferę z farmami botów i XP.

Edytowane przez caleb59
Opublikowano
3 minuty temu, barteke napisał(a):

ci nowi "operatorzy" wyglądają jakby mogli być przypisani do każdej klasy postaci - nie mają znaczka klasy przy sobie. Trochę dziwne, każdą klasą będę mógł grać babką ze szmatą na głowie?

Dokladnie, to tez troche ruch w ta strone z ludzmi krzyczaczymi ze tylko baba jako medyk jest. 
Tutaj bez robienia zadan, samym grindem, odblokujesz sobie faceta.