Kadajo 7 406 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Bo chcą grać z jak najmniejszą liczbą padziarzy, to chyba jest oczywiste
krukkpl 221 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Ale się wczoraj namęczyłem z challenge'm na 3 wygrane w strikepoint. A to głównie przez tchórzy, którzy widząc, że przegrywamy dwoma punktami masowo wychodzili. Chyba żadnej kary za to nie ma? No a później wygrać 2 vs. 4 to już ciężko. 1
caleb59 1 621 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada (edytowane) Głupi TDM wygrać to jest cud - też męczyłem bułę wiele razy od premiery i dopiero niedawno udało się trafić na team, z którym wygrałem kilka meczy pod rząd. Edytowane 5 Listopada przez caleb59
oldfashioned 459 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 6 minut temu, krukkpl napisał(a): A to głównie przez tchórzy, którzy widząc, że przegrywamy dwoma punktami masowo wychodzili. Znam ten bol. Jak wczoraj wsiadlem na portalu poraz 1 do helki od X lat to nawet boty wychodzily z servera. Jednak troche sie trzeba nameczyc zeby solidne podstawy opanowac. Durant'em to ja nie jestem.
skypan 1 752 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 16 minut temu, Phoenix. napisał(a): Masz racje, ale napisze wprost. Opcja bezuzyteczna Nie wiem po co wgl ludzie tak na sile chca wylaczac ten crossplay zamiast po prostu grac Z prostej przyczyny. Gracze powinni być traktowani równo. PC nie ma opcji wyłącznie CP w menu a konsole tak. Czy ktoś to włączy lub nie to jego sprawa.
Phoenix. 4 713 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Ale to ani nie pogorszy ani nie polepszy rozgrywki, tylko wasz bol tylka bedzie mniejszy Zeby te pady jeszcze mialy jakas przewage to rozumiem ale nie maja
skypan 1 752 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Nie wiem dlaczego miał bym się godzić na ograniczenia gry względem konsol.
Phoenix. 4 713 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada (edytowane) Gry maja laczyc, a nie dzielic i nie widze zadnego problemu grania z padowcami, tym bardziej ze to tylko publiki o pietruszke, a nie gra o mistrzostwo swiata Edytowane 5 Listopada przez Phoenix. 1
VRman 2 635 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 11 godzin temu, Kadajo napisał(a): Chyba pierwszy filmik tego gościa, który obejrzałem w 100% I zachęcił mnie do oglądania w przyszłości innych, bo "dobrze gada, polać mu" Mi już w BF3 ui i strzelanie śmierdziało CoDem tak, że olałem zakup gry kompletnie i pograłem dopiero jak mnie BF4 dał radę przekonać i koledzy wołali do BFa3 jak się im BF4 nudził. Jakby mi ktoś w 2010r. pokazał BF6 z akcją bez pojazdów to jakbym miał zgadywać, to bym powiedział "to jakiś CoD z przyszłości"
HappyLittleGamer 190 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 12 godzin temu, Pan Mateoo napisał(a): Battlefield6 now ranks as the second lowest-rated game in the series on Steam... gdzie z tego co pamietam to bf3 byl hejtowany na steamie za punkbuster i EA wiec to powinno wygladac bf1 bf bad company 2 bf4 bf3 ... Niesamowite że BF 3 i 6 są najgorzej oceniane, a to są jedyne Battlefieldy które kupiłem To nie przypadek w takim razie. 3 i 6 są bardzo podobne, czuję się że wróciła gra do korzeni. Jeszcze jakby dodali mapę Metro to już byłoby spełnienie marzeń. 1 godzinę temu, caleb59 napisał(a): No to teraz chociaż wiadomo dlaczego tak gówniano się strzela w tej części i każdy komu to nie przeszkadza zasługuje na kąpiel w beczce z kwasem. Zwykle walka z developerem w sprawie recolia kończy się fiaskiem. I tak zrobią co im się podoba. Lepiej się nauczyć strzelać po nowemu. Ja nie zauważyłem zmiany Każda gra inaczej podchodzi do recoila i przeszedłem nad tym do porządku dziennego.
Reddzik 2 762 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada (edytowane) Według mnie pecetowcy powinni się cieszyć, że mają crossplay, jak sam pamiętam granie na PC bez niego kilka lat temu w starsze strzelanki graniczyło z cudem, znalezienie meczu... panie to prędzej wyjdę do Biedry i wrócę zanim się coś pojawiło. Gdy grałem w stare cody, które na PC dawno martwe, a na konsoli PS4/PS5 normalnie znajdowałem w kilka chwil graczy o różnych poziomach od niskich po jakieś tzw legendarne. Nawet wyłączenie crossplaya na PS5 np przy graniu w BF2042, czy inne BFy i CODy wyszukiwało bardzo szybko, baza graczy na konsoli jest bardzo duża. Dodatkowo nawet grałem w Fifę 2015 online na PS4, a na PC to pewnie dawno było martwe. Dlatego ja bym się cieszył, że jest crossplay, bo mamy większą bazę graczy i taka gra tak szybko nie umrze. No chyba, że kogoś rajcuje wydawanie co rok 300zł na nową wersje skinów Edytowane 5 Listopada przez Reddzik
Kadajo 7 406 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Bo na PC się wchodziło w wyszukiwarkę serwerów i wchodziło na pełny serwer. Zabrali porządnie działające narzędzie do wyszukiwania gier, zastąpili je gównem tworząc nowy problem i teraz udają ze rozwiązaniem na nie jest "Cross play". Szczają na ryja a ktoś udaje że to deszcz. 1 4
Reddzik 2 762 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada (edytowane) Ale trzeba przyznać, że dalej niektóre tego typu serwery są puste, kombinują z tym crosplayem w jedną czy w drugą stronę. Dla mnie to jest jakiś plus ten cały crossplay szczególnie, że nie widzi mi się wydawanie co roku 300zł na nowe "skiny" albo w przypadku Fify na nowe składy. Edytowane 5 Listopada przez Reddzik
galakty 3 312 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Godzinę temu, oldfashioned napisał(a): Ty to juz kwasem straszyles ludzi w pojazdach, ludzi ktorym sie podoba bf, teraz jeszcze ludzi ktorzy sobie radza z nowym aimem. Lada moment zostaniesz sam z botami, bo wszyscy w beczkach. Boty też wyłączy 5 minut temu, Kadajo napisał(a): Bo na PC się wchodziło w wyszukiwarkę serwerów i wchodziło na pełny serwer. Zabrali porządnie działające narzędzie do wyszukiwania gier, zastąpili je gównem tworząc nowy problem i teraz udają ze rozwiązaniem na nie jest "Cross play". Szczają na ryja a ktoś udaje że to deszcz. Najlepsze to są oficjalne HC, wchodzisz i jest pełny, kończy się mapa, kolejna. I.... Drużyny 15 vs 8 Przez 10 minut tak graliśmy aż wyszedłem. Nawet nie portal tylko oficjalny serwer!!!! 1
Funky Koval 125 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Ja byłem nowy w bfie, przyszedłem z coda. Nauczylem sie PTFO. Ale chyba niewiele osob to kuma sadzac po dzisiaj odblokowanym osiagnieciu....
Psiak 59 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada 12 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Śmierdzi mi to anty afk graczami, którzy wbijają expa na afku 😆 Jeśli to prawda, to mam nadzieję, że coraz więcej będą wprowadzać takich zabezpieczeń
SylwesterI. 865 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada (edytowane) 2 godziny temu, caleb59 napisał(a): Głupi TDM wygrać to jest cud - też męczyłem bułę wiele razy od premiery i dopiero niedawno udało się trafić na team, z którym wygrałem kilka meczy pod rząd. W tym wypadku wydaje mi się że problem leży po twojej stronie. Gram praktycznie tylko TDM mam ~60% wygranych, czyli częściej niż co 2 Edytowane 5 Listopada przez SylwesterI.
Slayer 253 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Zależy jak się trafi, nieraz miałem feedera w zespole, który miał staty np. 3-20
skypan 1 752 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Co to się porobiło, że ludzie chwalą ułomność gry dostrzegając w tym zalety Świetlana przyszłość nas czeka 2
Fenrir_14 825 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Kurde, nabiłem ponad 180h w 6tce i pomimo tego że Bf2042 jest jaki jest zaczynam coraz bardziej doceniać te epickie, godzinne, zażarte starcia na Szpicy, Valparaiso czy Gatun Lake. Zapuściłem sobie wczoraj 4 czy 5 meczy pod rząd na tej nowej mapce i stwierdzam że ona jednak ssie. Im dalej w las tym bardziej się uwypukla droga na skróty obrana przez DICE Do tego jeszcze ten gówniany season pass. Poprawcie mnie ale chyba łącznie jest nie więcej jak 30 minut XP boosta na weapon mastery. Do tego 2 pukawki i 1100 kasy BF. Reszta to chłam nic nie wnoszący do gry. No i to co mnie najbardziej martwi - kompletnie wyyebany do góry kołami portal 1
oldfashioned 459 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Season Pass (poziomy do odblokowywania) w kazdej grze taki jest, tu nie ma sie czego spodziewac. Trzeba patrzec na to co jest wprowadzane poza tym, czyli tak jak w wypadku bf6 2 nowe mapki + wariacja trzeciej. Tak na prawde, to gra powinna sie bronic bez sezonow. Niestety rynek sie popsul i dla wielu 'content' z danego sezonu to jedyny motywator do gry przez pare dni. To tak nie powinno dzialac.
Fenrir_14 825 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Mapami bf2042 zabija 6tke jak Tr7 na bliskim 🤣
oldfashioned 459 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Mysle ze nie ma gorszego bf'a od 6 pod wzgledem map 2
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź