oldfashioned 459 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada (edytowane) Nihil novi ten filmik Pany, taki aim assist jest w fpsach z padami od lat. W kazdej grze w koncu ludki znajduja 'meta' ustawienia kontrolera. Dice juz powiedzial ze jest z tym problem. A jak oni sie przyznaja ze jest z czyms problem to juz polowa sukcesu. Teraz posluchalem troche first impressions po patchu, ludzie mowia ze TTK jest jeszcze szybsze, zmiany w bloomie czy zachowaniu aima po bieganiu/skakaniu/slizgu poszly w strone ulatwienia strzelania. Jeszcze szybciej sie bedzie padalo od slizgajacych codziarzy Edytowane 11 Listopada przez oldfashioned
Psiak 59 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada 36 minut temu, skypan napisał(a): No kuźwa bajka Czuć w grze, kiedy twojemu przeciwnikowi grającemu na padzie "przylepia" się celownik do ciebie. Sporo miałem takich akcji gdzie padło: Kurła jak ?!?!? I bardzo dobrze, że w trakcie ruchu na tym filmie hity nie wchodzą. Widać to na przykładzie cs2, gdzie nowi gracze jak donk mają już styl grania w ruchu, kiedyś za moich czasów starego CS / cod trzeba było wyczuc ten moment, zatrzymać się na milisekundy, kucnąć, a teraz w takim CS2 w ruchu czasami szybciej walniesz head'a niż stojąc.Takie rzeczy były akceptowalne w unreal / Quake
skypan 1 752 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada (edytowane) Na początek dali by w menu CrossPlay OFF i było by jakieś tymczasowe rozwiązanie. Generalnie - masz pada to wypad z rozgrywek K+M. A tak trzeba bawić się w komendy. @Psiak Jednak tak czy siak widać wspomaganie na padzie. Edytowane 11 Listopada przez skypan 1
oldfashioned 459 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada No ale co zmnieni crossplay tutaj? Filmik ktory sam wrzuciles jest na PC, typ gra z padem. Wylaczysz crossplay nawet komenda, nadal na niego trafisz.
Psiak 59 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada 4 minuty temu, skypan napisał(a): Na początek dali by w menu CrossPlay OFF i było by jakieś tymczasowe rozwiązanie. Generalnie - masz pada to wypad z rozgrywek K+M. A tak trzeba bawić się w komendy. @Psiak Jednak tak czy siak widać wspomaganie na padzie. Też mnie padziarze irytują, wolałbym powrót do 2009, gdzie wm2 grało się tylko na PC vs PC i było mnóstwo fun i graczy. Raz na 20 gier trafi się jakiś Pad w górnej tabeli, ale zazwyczaj jak gram to dostają mocny wpierdol, dlatego nie wyłączam ich szukania, dopóki nie zaimplementują tego w grze w opcjach dla PC, tak jak to mają konsolowych jednym kliknięciem. Mi się gra dobrze, trzeba się bawić i przymknąć oko na kilka rzeczy w grze 1
oldfashioned 459 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Scope jakos nie ma problemu z netcodem i hitregiem 1
Phoenix. 4 713 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Godzinę temu, Sheenek napisał(a): No niestety, a ty musisz sie na myszcze meczyc w reczne celowanie Tylko ,ze pomimo AA na padzie granie i celowanie na padzie jest trudniejsze Probowalem kiedys grac w coda na padzie pomimo, ze tam jest najmocnijeszy AA i roatacyjny AA to po pol godz mi sie juz gry odechcialo, samo nie strzelalo, nie celowalo Wam sie tylko wydaje ze to samo sie robi. 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Grałem na PS5 na padzie w BF1-5, 2042 czy Coda mw2, aim assist to nie auto, jak nie będziemy mieć cela to ten AA w niczym nie pomoże. Ja np nie lubiłem grać snajperkami, bo nie nauczyłem się celować z taką lunetą. Nie umiałem grać z takim celownikiem, wolałem coś z maks x3 i walić seriami czy auto np przy LKM, bo tym łatwiej się grało na padzie, a na myszce lubię popykać snajperem, bo to inna gra z celowaniem na myszce AA nie czyni z nas "Boga" fpsów, tak jak to napisał @Phoenix.
BEM.22 20 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Jak wam wybitni ''padziarze'' przeszkadzają to dodać do blokowanych , powinno pomóc . Co do patch'a , to Ja w celności różnicy nie zauważyłem ,tyle tylko, że na 4 rozgrywki jakby lepsze K/D ratio wpadło , może graczy ze scryptami na mysze poblokowali ?
Phoenix. 4 713 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada 2 minuty temu, Reddzik napisał(a): Grałem na PS5 na padzie w BF1-5, 2042 czy Coda mw2, aim assist to nie auto, jak nie będziemy mieć cela to ten AA w niczym nie pomoże. Ja np nie lubiłem grać snajperkami, bo nie nauczyłem się celować z taką lunetą. Nie umiałem grać z takim celownikiem, wolałem coś z maks x3 i walić seriami czy auto np przy LKM, bo tym łatwiej się grało na padzie, a na myszce lubię popykać snajperem, bo to inna gra z celowaniem na myszce AA nie czyni z nas "Boga" fpsów, tak jak to napisał @Phoenix. W porownaniu do grania na myszcze mysle zeby mi nie starczylo zycia zeby nauczyc sie w fps na padzie tak jak na myszce takze nawet jak w cod padziarze maja przewage na blisko to i tak wole myszke 2 minuty temu, BEM.22 napisał(a): że na 4 rozgrywki jakby lepsze K/D ratio wpadło , może graczy ze scryptami na mysze poblokowali ? to powinnosie leczyc
VoitTec 30 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Nie przesadzajcie z tym padem, ja gram w BFy od czasów 4 na Xbox One i naprawdę, mimo że ogarniam pada, to przez cross play wróciłem do grania na PC. Celowanie to jedno ale swoboda rozglądania i kontrola tego co się dzieje wokół to na myszce jest o stokroć łatwiejsza.
oldfashioned 459 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Pad to nie problem, cronus z padem to problem Myszka to nie problem, myszka ze skryptem to problem 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Mi nie przeszkadza gracz na padzie, nie mam mu za złe, że gra na padzie. Sam grywam w 90% gier na PC na padzie, mam dualsense czy pada xboxowego i zależnie od gry gram na tym czy na tym, i to czy mam strzelankę czy nie. Do multi fps to trzeba mieć wprawę, grać kupę czasu i się nauczyć. W coda gra się łatwiej bo mamy bliski dystans, w BFie może być trudniej gdy przychodzi nam szybki ruch gałką przy celowaniu lunetą, im większe przybliżenie tym gorzej- tak miałem.
Phoenix. 4 713 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada 3 minuty temu, oldfashioned napisał(a): cronus z padem to problem To tez nie problem Nie w tej grze.
oldfashioned 459 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada 1.5 minuty z rejestracja potrzeba zeby wejsc na forum, na ktorym oferuja skrypty, na ten moment (przynajmniej tak twierdza) niewykrywalne. Pewnie wchodzac w temat, w 30 minut znajdzie sie dobrego discorda gdzie kupisz dzialajace hacki. Jezeli nie dzialaja w tym momencie, to znowu za tydzien zaczna jak devopsi zrobia jakies obejscie, DICE znowu poblokuje i tak w kolko. Cheaty to za duzy rynek, zeby sobie odpuscili tak duza gierke jak bf6. Ale nie chce mi sie z Toba klocic, Ty wiesz swoje. Pozdro 1
Phoenix. 4 713 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada (edytowane) Cronus jest blokowany w tej grze a to co tam na stronach pisza to wiadomo, zachecic do kupna trzeba. Zaden cronus w tej grze nie przejdzie 2 minuty temu, oldfashioned napisał(a): Jezeli nie dzialaja w tym momencie, to znowu za tydzien zaczna jak devopsi zrobia jakies obejscie, DICE znowu poblokuje i tak w kolko. Misku ale mowa byla o cronusie a nie o reszcie cheatow wiec trzymaj sie tematu. A to ze sa dzialajace cheaty to ja wiem Edytowane 11 Listopada przez Phoenix.
oldfashioned 459 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Cronus = cheat, skrot myslowy. Pisalem tylko i wylacznie o cronusie. Dla chcacego nic trudnego. Koncze temat. w/e 1
Fenrir_14 825 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada (edytowane) Jako że dzisiaj wpadły nowe zadania to postanowiłem coś powbijać. No i tutaj kolejny kwiatek. Zadanie dla inżyniera - fragi i asyst, świetnie, to co lubię. Zagrałem sobie gierkę, nabiłem tam coś ponad 30 fragów a postęp wskazuje zero No ale patrzę na tą ikonkę klasy po lewej stronie zadania i sobię myślę - aha, czyli podstępem chcą mi tutaj przyblokować postęp w tym zjebanym season pass'ie. I co ? Wziąłem snajpera i zaczęło progresować JPRDL - żenada Edytowane 11 Listopada przez Fenrir_14 1
Sheenek 330 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Zdazaja sie bledy w opisie, w zeszlym tygodniu tez cos mialem i trzeba bylo to wykonac inna klasa niz napisane bylo.
skypan 1 752 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada BF jak widać dopiero z alfa testów wychodzi
Funky Koval 125 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada 1 godzinę temu, Sheenek napisał(a): Zdazaja sie bledy w opisie, w zeszlym tygodniu tez cos mialem i trzeba bylo to wykonac inna klasa niz napisane bylo. Ja mam w dupie te wyzwania. Jak cos sie odblokowuje to w wyniku tego, ze normalnie gram a nie na wyzwania. Tylko te dzienne trzeskam bo sa proste. 1
oldfashioned 459 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Dokladnie, ja odpalając gre nawet na to nie patrze. Mobilkowa zagrywka. 1
dawidoxx 974 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Godzinę temu, Phoenix. napisał(a): O co biega z tym ograniczeniem do 300 fps z reflex?
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź