Sheenek 330 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada To ja przy was "nolify" leszczu jestem
Psiak 59 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada (edytowane) 1 godzinę temu, oldfashioned napisał(a): Czas / ilosc killi sugeruje boty? Przeciez to nawet nie sa jakies kosmiczne cyfry. @dawidoxx ma zdecydowanie lepsze kill per minute ode mnie, ja jestem stary i wolno chodze. Dobra pojebało mi się z KDA, myślałem, że to działa na zasadzie że czym więcej grasz to oblicza K/p mecz i przy statach np 30/0 następny 15/1 to ci automatycznie odejmuje staty Edytowane 17 Listopada przez Psiak
skypan 1 752 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada Dodano nowe przypisanie, które pozwala graczowi natychmiast przełączyć się na nóż zamiast trzymać przycisk. Na to czekałem.
Strilok 342 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada (edytowane) RPG w BF6 I klasyka gatunku w BF6 Edytowane 17 Listopada przez Strilok 4
ghostdog 900 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada Tak mi podszedł ten BF6, że został mi jeden trofik do platyny. Oczywiście wsparcie, gdzie trzeba machnąć 1996 reanimacji Akurat nie ma problemu, bo głównie gram wsparciem lub inżynierem.
skypan 1 752 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada Tylko podnoś na 100% a nie na pałę jak keci
MarcoSimone 667 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada 9 godzin temu, oldfashioned napisał(a): Chyba muszę mniej grac
Pentium D 1 159 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada Chciałem sobie na szybko zagrać raz lub dwa a tu jakaś aktualizacja 19 GB
Psiak 59 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada (edytowane) 18 minut temu, Pentium D napisał(a): Chciałem sobie na szybko zagrać raz lub dwa a tu jakaś aktualizacja 19 GB Na steam 10 Edytowane 18 Listopada przez Psiak
Pentium D 1 159 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada Pewnie kwestia pakietów, tekstur itp. Chyba wszystko się poresertowało bo wszystko oznaczone jako"nowe" i jeszcze jakaś Wersja Próbna
raiders 117 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada (edytowane) 13 minut temu, Psiak napisał(a): Na steam 10 mi 13.7gb na stem pobrało Ten cały nowy tryb SABOTAŻ nie to jest bo nie widzę ? jak to włączyć ? Edytowane 18 Listopada przez raiders
Funky Koval 125 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada Potwierdzam mi na steam zasysa własnie 10gb
Dziarson 311 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada 34 minuty temu, Pentium D napisał(a): kurna, czym mnie chłop załatwił Mnie teź weyglada jak ult w BF1
Pentium D 1 159 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada No zaraz uj mnie strzeli. Coś kiepsko mi się celuje i okazuje się, że zresetowało ustawienia od sterowania myszą i klawiaturą.
Funky Koval 125 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada (edytowane) Eee co to do chu** jest w multi? Minigun do podnoszenia? Edytowane 18 Listopada przez Funky Koval 2
Kadajo 7 406 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada 9 minut temu, Funky Koval napisał(a): Eee co to do chu** jest w multi? Minigun do podnoszeniam Gdzie lezy i czy kończy się w nim amunicja 1
Dziarson 311 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada Też macie ze nowe osisagniecia niedostępne bo nie maciue BF6 pro achociaż mam ?
Pentium D 1 159 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada (edytowane) 42 minuty temu, Funky Koval napisał(a): Eee co to do chu** jest w multi? Minigun do podnoszeniam Mnie już zdjęli z tego raz i się zdziwiłem co to jest. Edit: złapałem go dwa razy i mocno ciągnie w dół, ciężko tym strzelać na dalszą odległość. 33 minuty temu, Dziarson napisał(a): Też macie ze nowe osisagniecia niedostępne bo nie maciue BF6 pro achociaż mam ? Coś jest na czerwono, ale mnie to średnio interesuje. Bardziej ciekawi czemu niektóre tekstury z powyżej 5 metrów wyglądają jak gówno a poniżej 5m już jest normalna jakość. Ustawienia klawiszy są zresetowane, to też warto sobie sprawdzić. Zapomniałem, że mam captura na 0 ustawionego i mi zapisało 75 minut Edytowane 18 Listopada przez Pentium D
Funky Koval 125 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada Potwierdzam po udpejcie ustawienia klawiszy dla piechoty się resetują. Reszta bindów i ustawień zostaje. 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź