skypan 1 752 Opublikowano Czwartek o 22:18 Opublikowano Czwartek o 22:18 Przełamanie też zepsute. Nowy sektor i niezależnie ile straciliśmy graczy znowu ma się maxa. Nie na wszystkich mapach ten błąd występuje albo dzieje się to zupełnie losowo.
Strilok 342 Opublikowano Czwartek o 22:38 Opublikowano Czwartek o 22:38 19 minut temu, skypan napisał(a): Przełamanie też zepsute. Nowy sektor i niezależnie ile straciliśmy graczy znowu ma się maxa. Nie na wszystkich mapach ten błąd występuje albo dzieje się to zupełnie losowo. Zastanawiam się czy on są jak mapety? Czy potrafią zrobić coś raz a porządnie, czy przy okazji jednej poprawki zepsują 3 inne rzeczy? Ale mam coś dla rozluźnienia 6
Psiak 59 Opublikowano Piątek o 00:42 Opublikowano Piątek o 00:42 Ważne że misyjki pododawali, na pewno utrzymają nimi graczy
Funky Koval 125 Opublikowano Piątek o 05:50 Opublikowano Piątek o 05:50 7 godzin temu, Strilok napisał(a): Zastanawiam się czy on są jak mapety? Czy potrafią zrobić coś raz a porządnie, czy przy okazji jednej poprawki zepsują 3 inne rzeczy? Ale mam coś dla rozluźnienia Pozwolę sobie dodać wersję alternatywną: 1 4
oldfashioned 459 Opublikowano Piątek o 06:44 Opublikowano Piątek o 06:44 6 godzin temu, Psiak napisał(a): Ważne że misyjki pododawali, na pewno utrzymają nimi graczy I tak wlasnie powinny wygladac te wyzwania na unikalne kosmetyki w grze. Pytanie tylko czy akurat ta jest "unikalna"
babayaga 136 Opublikowano Piątek o 07:18 Opublikowano Piątek o 07:18 Dostałem ankietę od EA na maila pt: "Dlaczegóż to przestał pan grać w naszą grę?"
Funky Koval 125 Opublikowano Piątek o 08:04 Opublikowano Piątek o 08:04 46 minut temu, babayaga napisał(a): Dostałem ankietę od EA na maila pt: "Dlaczegóż to przestał pan grać w naszą grę?" Odpisz, że Cię nie stać na skiny 1
oldfashioned 459 Opublikowano Piątek o 09:25 Opublikowano Piątek o 09:25 11 godzin temu, Sawyer1916 napisał(a): Tego skina mozna uzywac nietylko na supporcie (widze rpg + perki enga)?
Sawyer1916 124 Opublikowano Piątek o 10:07 Opublikowano Piątek o 10:07 Każdy z tych czterech skinów można używać w każdej z klas. Sam byłem miło zaskoczony. 1
ptys 38 Opublikowano Piątek o 10:16 Opublikowano Piątek o 10:16 Po ostatnim patchu mam problemy z działaniem defibrylatora, czasem po kila razy muszę na chłopakiem klikać i nie mogę go podnieść, podobnie z czujnikiem usg dla snajpera czy narzędziem naprawczym dla mechanika, klikam x i nie montuje czujnika, nie wyciąga palnika, mam odczucie że opóźnienie jest większe jak przed aktualizacją
oldfashioned 459 Opublikowano Piątek o 10:29 Opublikowano Piątek o 10:29 @ptysProbowales tez wczoraj? Oficjalnie mowili ze to naprawili, w pon mialem takie same problemy > wczoraj gra dzialala normalnie (defi).
skypan 1 752 Opublikowano Piątek o 10:34 Opublikowano Piątek o 10:34 Z defi jest problem. Czasami nie podniesiesz i musisz go tą strzykawką reanimować. Guano naprawili nawet po tych ich niby naprawach Z rozstawieniem przedmiotów w BF6 od samego początku jest problem i zastanawia mnie czy kiedyś (w ogóle) to ogarną. Najmniejszy przedmiot uniemożliwia rozłożenie. np. dywan
Sawyer1916 124 Opublikowano Piątek o 10:41 Opublikowano Piątek o 10:41 No mnie to denerwuje, że min nie mogę rozstawiać jak chcę, bo zbyt tłoczno jest.
oldfashioned 459 Opublikowano Piątek o 10:48 Opublikowano Piątek o 10:48 39 minut temu, Sawyer1916 napisał(a): Każdy z tych czterech skinów można używać w każdej z klas. Sam byłem miło zaskoczony. Namowiles, wczoraj zabilem goscia o nicku DwightSchrute, wiec nie widze innego rozwiazania jak odpowiedni skin: 1 1
raiders 117 Opublikowano Piątek o 10:52 Opublikowano Piątek o 10:52 (edytowane) Kurcze ta gra to z deszczu pod rynę po ostatniej aktualizacji , coś tam poprzednio poprawili netcode coś się lepiej strzelało to teraz znowu strzelam kapiszonami ,rpg przelatuje przez czołg zadaje całe zero ,null obrażeń ... ,czołgiem wjeżdżam w miny przeciwnika trzy wybuchy dostaje całe ok 1/4 paska obrażeń .... Plus tego taki ze przeprosiłem się z klasą zwiadowcy i zacząłem leżeć w krzokach ,sledzić ,oznaczać i eliminować co się da .... jak trafię Edytowane Piątek o 10:52 przez raiders
Joloxx9 941 Opublikowano Piątek o 11:16 Opublikowano Piątek o 11:16 14 godzin temu, Vulc napisał(a): Nie tyle gejmingu co biznesu, wyświetlenia muszą się zgadzać. Większość i tak zapomni co kto mówił, a zdarzają się jednostki, które takie chorągiewki nazwą odważnymi Jutuberami, mówiącymi jak jest bez owijania w bawełnę. Oczywiscie ze gaming = biznes, przy czym od kilku lat mamy takich eskpertow od marketingu za sterami, ze chyba kakzda mozliwa marke zniszczyli lub usiluja to zrobic
Psiak 59 Opublikowano Piątek o 11:44 Opublikowano Piątek o 11:44 4 godziny temu, oldfashioned napisał(a): I tak wlasnie powinny wygladac te wyzwania na unikalne kosmetyki w grze. Pytanie tylko czy akurat ta jest "unikalna" W sumie racja, ale bez przesady nie dla jakichś kart profilowych Swoją drogą ten tryb jest mega średni, ostatnio dodali jeszcze misję z czołgami, która jest mega chujowa
sniper76 155 Opublikowano Piątek o 11:45 Opublikowano Piątek o 11:45 Strzelanie z biodra jest całkowicie skopane w rozumieniu na "+" muszą zdecydowanie zmniejszyć skuteczność i jakby to nazwać priorytet to chyba pod te cholerne konsole jest taka responsywność, ażeby dzieciaki mogli cokolwiek ugrać w tym ADHD mnie to naprawdę bardzo przeszkadza, bo gram inaczej i większej części rozgrywki wykorzystuję przyrządy celownicze. Pesel robi swoje na niekorzyść Co aktualizacja to z grą co raz to gorzej jedno naprawiają i większą cześć psują
oldfashioned 459 Opublikowano Piątek o 11:57 Opublikowano Piątek o 11:57 Skopane sa bardziej SMG i fakt, ze jest ich 50%+ co mecz. Nad tym musza popracowac wedlug mnie > zbalansowac zeby faktycznie bylo czuc gradacje broni i najchetniej zwiekszyc 'kary' klasowe za uzywanie innego niz docelowy typ. Samo strzelanie z biodra (ktore zawsze bylo celne, do tego stopnia ze w bf2 burstem to nawet celniej sie strzelalo z biodra m16'ka, niz zoomujac) wedlug mnie jest okej, ale to subiektywna opinia
skypan 1 752 Opublikowano Piątek o 12:01 Opublikowano Piątek o 12:01 (edytowane) Wystarczyło by w SMG pow. 10m dać drastyczny spadek obrażeń tak ok 5 od pestki. Na tak małych mapach te 10m to i tak świat. Edit. Widzę, że po sieci krąży info o powrocie dawnych pracowników DICE by pracować nad 6-ką. No zobaczymy. Edytowane Piątek o 12:13 przez skypan
oldfashioned 459 Opublikowano Piątek o 15:19 Opublikowano Piątek o 15:19 Teoretycznie to jest swietnie rozwiazanie i na pewno wplynelo by na wieksza roznorodnosc, minusow nie widze
Psiak 59 Opublikowano Piątek o 17:17 Opublikowano Piątek o 17:17 Co każdy reset bfa mam ciągle na pomarańczowo, że nowe zadania przepustki... ciągle to odznaczam i nadal mi wraca Oni nawet nie potrafią ogarnąć klienta, menu...
Sawyer1916 124 Opublikowano Sobota o 10:00 Opublikowano Sobota o 10:00 16 godzin temu, Psiak napisał(a): Co każdy reset bfa mam ciągle na pomarańczowo, że nowe zadania przepustki... ciągle to odznaczam i nadal mi wraca Oni nawet nie potrafią ogarnąć klienta, menu... Za to ja ostatnio miałem nowe nieśmiertelniki, odznaki, tytuł itd ale przy PROFIL pomarańczowej kropeczki nie było 🥲
Psiak 59 Opublikowano Sobota o 15:20 Opublikowano Sobota o 15:20 Zmniejszyli codzienne misje z 3 do 2? czy to kolejny bug w kliencie?
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź