Skocz do zawartości

BF6  

138 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"

Trwające prace i przyszłe ulepszenia

Aktywnie badamy kilka obszarów mających na celu poprawę przejrzystości, responsywności i uczciwości w walce. Obejmuje to dalszą pracę nad skrajnymi przypadkami związanymi z rejestracją trafień, badanie rzadkich scenariuszy desynchronizacji z obiektami ulegającymi zniszczeniu oraz gromadzenie głębszych danych na temat sytuacji, w których gracze czują się wyeliminowani po dotarciu do osłony. Obszary te pozostają kluczowymi priorytetami, a wnioski z naszych bieżących badań zostaną wykorzystane w aktualizacjach planowanych na nowy rok."

Oni ciągle badają 🤣 do nowego roku nie będzie co zbierać po tej grze... 

Opublikowano
1 godzinę temu, WJ_PR napisał(a):

Mogą mnie zbanować za to że używam trybu Snajper w w ustawieniach monitora? nie wiem czemu ale sie cykam :D.

Jezu ale za co zbanować? Że Twój monitor ma podbity kontrast albo wyświetla siatkę celownika nałożoną na obraz? Spokojnie nic nie wykryją bo to nie jest oszukiwanie

Opublikowano
1 godzinę temu, WJ_PR napisał(a):

Mogą mnie zbanować za to że używam trybu Snajper w w ustawieniach monitora? nie wiem czemu ale sie cykam :D.

Podobno wykrywa nawet tusz z flamastra jak sobie celownik na matrycy namalujesz :E

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Psiak napisał(a):

Jeszcze zwiększyli po ostatnich nerfach limit expa xD

%-) %-) %-) 

Dlatego juz nie bedziemy mieli nigdy 'dobrych' gier online. Bo takie jest community. :) Powinien byc banik dla wszystkich januszy tak farmiacych, exploit = ban. Tyle. 

Edytowane przez oldfashioned
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, oldfashioned napisał(a):

...mamy cos dobrego!

A zarzekali się, że nie będzie gówno skinów - widać EA tupnęło nóżką bo pieniążki dobre od hehe sponsorów lecą.

Edytowane przez caleb59