Skocz do zawartości

BF6  

138 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, krukkpl napisał(a):

Też macie wrażenie, że po aktualizacji spadła płynność? (czyli coś co im wyszło perfekcyjnie od dnia premiery... no ale chyba zepsuli(?))

Niby fpsów dużo, ale nie jest tak ultra-płynnie jak wcześniej.

Dodatkowo chyba w menu wymusili 60 fps, co wygląda słabo. (ja wiem, menusy to mało ważne, ale jednak jak się gra 130-140fps+ to spadek na 60 nawet w menu jest zauważalny)

To samo wrażenie mam czyli jednak coś jest na rzeczy wogóle w menu dali lock na 30 fps bodajze i mozna to wyłączyc w ustawieniach--> Grafika

Edytowane przez Devils1100
Opublikowano (edytowane)

BF6 nigdy nie będzie perfekcyjnie płynny grając na serwerach francuskich, niemieckich, holenderskich gdzie Nasze pakiety mają spory kawałem drogi :/ w naszym państwie nie ma serwerów, bo reszta europy by nie doleciała :hihot: a my byśmy kosili bez litości :E

Edytowane przez sniper76
Opublikowano

GAME UPDATE 1.1.3.1

Twórcy Battlefield 6 informują, że hotfix (Update 1.1.3.1) jest już dostępny na Steam. Aktualizacja rozwiązuje problemy wskazane w ostatnim Community Update:

Naprawione błędy:

Mikroprzycięcia (micro stuttering) występujące w regularnych odstępach

Niespójności na Strzelnicy (Firing Range)

Wyświetlanie nieprawidłowych kafelków w Menu Głównym podczas przewijania

Przypomnienie od twórców:

Poprawki trafią 15 grudnia również na PlayStation 5, Xbox Series X|S oraz do aplikacji EA.

Zespół deweloperów na bieżąco monitoruje opinie graczy i będzie reagować na Wasz feedback związany z tą aktualizacją.

Opublikowano
2 godziny temu, sniper76 napisał(a):

BF6 nigdy nie będzie perfekcyjnie płynny grając na serwerach francuskich, niemieckich, holenderskich gdzie Nasze pakiety mają spory kawałem drogi :/ w naszym państwie nie ma serwerów, bo reszta europy by nie doleciała :hihot: a my byśmy kosili bez litości :E

Są serwery w Polsce ale nie wiadomo jak dobiera graczy więc może rzucić gdziekolwiek w UE.

Opublikowano
2 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

GAME UPDATE 1.1.3.1

Twórcy Battlefield 6 informują, że hotfix (Update 1.1.3.1) jest już dostępny na Steam. 

U nie nic nie ma na steam  ,dalej 1.1.3.0  i  nic nie zaciąga 

Opublikowano
3 godziny temu, sniper76 napisał(a):

Przeważnie mam ping 30-37ms ale czasem wskoczy 24-27 może to nasze serwery ?? tylko dalej ping nie pasuje... powinno być około 8-10ms ;) 

Przy obecnym stanie Bf-a nieważne jak masz niski ping :) Nawet przy 1ms zginiesz za ścianą, nie zaliczy trafień itd. :E

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Ktoś z was  pobierał tego hotfixa na steam ?  bo ja dalej tego nie ma .

Qwa   jakiś  dramat jak do dzisiaj  gra mi chodziła  dobrze to dzisiaj jakiś dramat   tnie co 2-3 minuty  , już mnie 2 razy wyaliło do  pulpitu  w ciągu rozgrywki  :kwasny:  fuck ... człowiek ma wolne siądzie na  te kilka  godzin aby pograć   i dupa 

Edytowane przez raiders
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, raiders napisał(a):

Ktoś z was  pobierał tego hotfixa na steam ?  bo ja dalej tego nie ma .

Qwa   jakiś  dramat jak do dzisiaj  gra mi chodziła  dobrze to dzisiaj jakiś dramat   tnie co 2-3 minuty  , już mnie 2 razy wyaliło do  pulpitu  w ciągu rozgrywki  :kwasny:  fuck ... człowiek ma wolne siądzie na  te kilka  godzin aby pograć   i dupa 

Szczerze, jeśli chodzi o płynność na poczciwym 3060ti / 5700x3d gra chodzi po tym ostatnim patchu lepiej, mam wrażenie, że te kilka fps mam więcej. Średnio 100-150fps, teraz chwilami mam powyżej 160. Druga rzecz to, że nie chce mi się tej gry odpalać %-)

Edytowane przez Psiak
Opublikowano
W dniu 12.12.2025 o 23:00, skypan napisał(a):

Przy obecnym stanie Bf-a nieważne jak masz niski ping :) Nawet przy 1ms zginiesz za ścianą, nie zaliczy trafień itd. :E

Jeżeli do serwera mam np 1200km z PINGiem 30ms, a typ po drugie stronie ma np 100km z PINGiem 15ms to i tak przegrasz w bezpośrednim starciu ;) tutaj nawet super sprawna gra nic nie zmieni... wiem co piszę bo kiedyś grając w BF4 miałem 2-3ms i zawsze byłem pierwszy wycinając typów z pingami np 7-20ms. Zobaczymy jutro, czy hotfix naprawi poprawne wczytywanie odległości. Trzaba spokojnie zaczekać, aż ogarną wszystie błędy, może dadzą radę w 6 miesięcy :hihot:

Opublikowano
2 godziny temu, Sawyer1916 napisał(a):

„Ciało jest w stanie wiele znieść, ale tylko głowę trzeba przystosować do tego, że będziesz przez 10 lat wstawał o 5. rano i zasuwał i zasuwał” - Mariusz Pudzianowski.

IMG_2156.thumb.jpeg.32fc86e69ed25ae17fffa2f9da486951.jpeg

O ty zlodupcu!