Skocz do zawartości

BF6  

138 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Funky Koval napisał(a):

Restartuje ale nie musi oznaczaj awarii hardware. Wiele osob ma tak jak ja, że tylko bf im wywala kompa. W innych grach wszystko śmiga.

BF6 jak zadna gra obciąza bardzo CPU pamietam jak miałem 7500F to leciał na 95% cały czas wiec to może być wina sprzętowa wiekszosć gier to CPU leci na 20-50% 

Opublikowano

To jest największa bolączka BF6. Nie brak dużych map czy jakieś problemy techniczne. Dla mnie największy problem to gracze. Jak trafią się rozumni gracze, to zabawa jest przednia, szczególnie jak są wyrównane składy. Natomiast jak trafi się na kamperów, to gra staje się nudna, frustrująca i męcząca. Ostatnio trochę pograłem w tryb "BR Wyzwanie", gdzie aby awansować dalej trzeba koniecznie realizować cele. Nie ma nic gorszego jak w składzie ma się snajperów, którzy unikają bezpośredniego starcia całą rozgrywkę, nie zdobywając przy tym punktów celu. Nie wiem jaką mają satysfakcję z przegranego meczu. Podobnie w przełamaniu, jak gracze latają po mapie w poszukaniu skarbów, oddalając się od bronionego celu.

Opublikowano
5 godzin temu, Pentium D napisał(a):

Czemu tak słabo nabija mi punkty? Cały dzień ostatnia czwórka i raz udało się być bliżej środka. Termowizja ma jakąś karę do punktów? :E 

image.thumb.png.579d528a81117719d1495ea0516d961a.png

I to jest ten moment, żeby ktoś Ci napisał słynne "PTFO" ;)

• Upvote 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Po pierwsze, to pisałem o sondach a nie sondażach.  Różnica podstawowa, której widać nie dostrzegasz. Statystyki to Ty sobie serdecznie wsadź w buty. Idź do ludzi do domów i na ulicę spytać co o tym wszystkim sądzą.  Przytocz sobie sondaże jakie były bezpośrednio przed brexitem, to może zrozumiesz.
    • Byłem dokładnie w takiej samej sytuacji w 2018r. jak jechałem na pogrzeb. Śnieżyca uderzyła podczas drogi, w ciągu trzech kwadransów zaczęło to tak wyglądać, więc nie że "omijajcie odcinek", bo nie było jak. Elektrykiem to sobie nawet nie wyobrażam. A przepraszam...świadomy użytkownik elektryka w takiej sytuacji i w tym momencie jest naladowany co najmniej w 50%.   EDIT Sprawa w ciągu 2,5h przybrała korzystny wymiar dzięki kierowcom ciężarówek, którzy ustawili się idealnie jeden za drugim 50% na drodze/trawie i nie było żadnego problemu żeby dojechał ciężki sprzęt, a nawet niektórzy śmiałkowie w autach się przebijali dalej.
    • do 18 stycznia na lokalnie prowizja 0% ale tylko dla nowych ogloszen, jak ktos ma cos wystawione to warto zakonczyc i wystawic jeszcze raz PS nie wiem czy to przypadek czy moja strategia na nieodpisywanie zaczela dzialac ale w ciagu ostatnich 10 dni sprzedalem wiecej jak przez ostatnie 1,5 miesiaca   nie odpisalem na co najmniej 5 ogloszen, a i tak kupili po czasie oczywiscie na ogloszenia gdzie odpisalem -(uzasadnione pytania o wymiary) i tak nie kupili mimo ze gosc potrzebowal bude max 24c, wyszla 20cm i tak nie wzial  (standardowe ja sie jeszcze zastanowie)    
    • tak mam w a2 i b2 i własnie w tych slotach 3 razy pikneło i ruszyło bez restartu tylko pikało i wczytało windows    a testowałem każdego rama w każdym slocie po tym jak nie było żadnej reakcji uruchomienia bo już myślałem ze coś uwaliłem i potem zostawiłem i po jakiś 10 minutach własnie jak wsadziłem 1 kość do a2 ruszyło    Pytanie: Czy jak wyciągnę pamięci ram to muszę chwile poczekać zeby płyta się zresetowała bo jak wyciągnąłem pamięci kingstona i chciałem wsadzić 2 zestaw to od razu nie chciał wystartować tylko po tych paru minutach spoczynku i wtedy wsadziłem kość to odpalił    testowałem też programem TestMem5 półtorej godzinny te 2 kości kingstona i żadnego błędu    pytanie czy opłaca się robić format może coś pomóc ?
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...