Skocz do zawartości

BF6  

139 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A temu co znowu

image.png.5a8e4abd24117276c958671ab942fbb6.png

Kliknąłem w Napraw i działa. Pewnie coś po zmianie proca niepasowało.

To jednak capframex i rtss brużdzą bo jak wyłączone to normalnie odpala grę a jak są te procesy odpalone to wali błędem od gpu. sprawdzone kilka razy. Czyli "Naprawa" gry nie była potrzebna.

Edytowane przez Pentium D
Opublikowano

Mam wrażenie, że teraz gracze grają jak boty, poziom strasznie spadł przez ostatnie tygodnie. Bez problemu można robić po 40 fragów w każdej grze, gdzie wcześniej od bety był z tym problem. Swoja drogą, od kiedy założyłem terme na KTS z tłumikiem to ciężko mi jest grać bez niej... Jak tylko zagram inną bronią bez termy to jestem ślepy jak kret, na daleko na większość enemy nawet bym nie zwrócił uwagi że biegną, albo gdzieś tam stoją %-) taki wh ta terma

Opublikowano (edytowane)

Też  macie  takie  walory estetycznie i wodotryski   jak ja ?

2807960_8.jpg

2807960_9.jpg

2807960_10.jpg

Takie  cuda tylko na mapie Estwood   i co któryś mecz .  Dzisiaj rozegrałem 5 gier na tej mapie i w 2  były takie cuda 

Edytowane przez raiders
Opublikowano
47 minut temu, Sheenek napisał(a):

Masz najnowsze stery?  Ja wczoraj cos podobnego mialem w Horizon FW w scence.

Tak  , to tylko na tej mapie jest   na żadnej  innej   tego nie uświadczyłem  . Czasami zamiast zielonych  świateł są  białe :P 

Opublikowano
5 godzin temu, raiders napisał(a):

Też  macie  takie  walory estetycznie i wodotryski   jak ja ?

2807960_8.jpg

2807960_9.jpg

2807960_10.jpg

Takie  cuda tylko na mapie Estwood   i co któryś mecz .  Dzisiaj rozegrałem 5 gier na tej mapie i w 2  były takie cuda 

Screenshot_20260104_003752_Chrome.thumb.jpg.58d6c1227d70eca2701c3b8d34e302ba.jpg

• Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)

Siema
Zacząłem grać w tego BF z ciekawości(i nudów)
Robię te misje,nie gram z innymi
Posiadam
MSI B550-A PRO
RTX 4070+Ryzen 5500(+Thermalright Cooler ARO-M14)+32GB DDR4+AOC Q3279VWFD8(75Hz,2560 x 1440),SSD Samsung 980 PRO Heatsink 2TB,Genesis Irid 505+6 wentylatorów

Jakie ustawienia byście polecili aby było te 75FPS?

Edytowane przez Killer85
Opublikowano
Godzinę temu, Killer85 napisał(a):

Siema
Zacząłem grać w tego BF z ciekawości(i nudów)
Robię te misje,nie gram z innymi
Posiadam
MSI B550-A PRO
RTX 4070+Ryzen 5500(+Thermalright Cooler ARO-M14)+32GB DDR4+AOC Q3279VWFD8(75Hz,2560 x 1440),SSD Samsung 980 PRO Heatsink 2TB,Genesis Irid 505+6 wentylatorów

Jakie ustawienia byście polecili aby było te 75FPS?

A jeśli chodzi o Redseca - siatkę na jak najniższą, jakoś oświetlenia wysokie

• Thanks 1
Opublikowano

Coś mi jebie w tym bfie6, wbiłem sobie zrobić dzienne misje, wyrównana gra 800 do 800 i nagle jakby wszyscy chuja wąchali u mnie... Siedziałem w budynku i czekałem na rozwój sytuacji... Kiedyś już tak miałem na początku jak robiłem sobie misje pod inżyniera z naprawą, afk byłem i po prostu gra beze mnie jakby nie istnieje... Nie wiem jak to możliwe, ruszyłbym dupsko z tego budynku na jakikolwiek punkt i bym go przejął.. a u mnie 27 graczy i żaden nic nie zrobił xD

ZZZ.png

Opublikowano
W dniu 4.01.2026 o 22:11, Psiak napisał(a):

Coś mi jebie w tym bfie6, wbiłem sobie zrobić dzienne misje, wyrównana gra 800 do 800 i nagle jakby wszyscy chuja wąchali u mnie... Siedziałem w budynku i czekałem na rozwój sytuacji... Kiedyś już tak miałem na początku jak robiłem sobie misje pod inżyniera z naprawą, afk byłem i po prostu gra beze mnie jakby nie istnieje... Nie wiem jak to możliwe, ruszyłbym dupsko z tego budynku na jakikolwiek punkt i bym go przejął.. a u mnie 27 graczy i żaden nic nie zrobił xD

ZZZ.png

jak zrobiłeś że pokazuje CI ping ?

Opublikowano (edytowane)
W dniu 4.01.2026 o 22:11, Psiak napisał(a):

To  norma bo  masa ludzi skupia się na K/D  i siedzi po kątach ,krzakach   lub robi zadania  .Inna sprawa ze  ponad 80% graczy  ma nie włączone  w ustawieniach gry   pola przejmowania   i nie wie  czy są  w punkcie  czy po za nim  . Domyślnie ta opcja jest wyłączona  .

Mnie to zastanawia  inna sprawa bo też już nie raz tak miałem ze dominujemy  przeciwnika prowadzimy np  1000-300 i jakimś cudem  przeciwnik zaczyna  przejmować punkty 2-3 razy szybciej niż  my   i nagle  robi się  robi się 90-180 i oczywiście przegrywamy :E  tak jak by  przeciwnikowi  naliczało punkty z mnożnikiem  ,a samo przejęcie punktów   przez przeciwnika to sekundy 

P.S.  tak na marginesie do  jak gracie zwiadowcą i latacie dronem to żeby  zespoł widział  na mapie to co wy widzicie na dronie należy wcisnąć Q   -oznaczyć cel , samo latanie nic nie daje  :P 

Edytowane przez raiders
Opublikowano

W BFV ĘĄ wprowadziło taki mechanizm, że przegrywający szybciej przejmowali punkty. Mieli na to jakieś chore wytłumaczenie ale nie pamiętam jakie :D Później wycofali się z tego. Może w BF6 znowu coś kombinują. 

10 godzin temu, oldfashioned napisał(a):

Dawno nie zagladalem.

Podbijam :D

Zrzut ekranu 2026-01-06 111738.png