Skocz do zawartości

BF6  

139 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatni patch był kiedy 9 grudnia? Na dobrą sprawę mamy 11 styczeń i od początku grudnia zero patch-y. Gra jest martwa nie tylko przez małą ilość graczy ale nie ma już nawet supportu od deweloperów.

Opublikowano
4 minuty temu, Strilok napisał(a):

Ostatni patch był kiedy 9 grudnia? Na dobrą sprawę mamy 11 styczeń i od początku grudnia zero patch-y. Gra jest martwa nie tylko przez małą ilość graczy ale nie ma już nawet supportu od deweloperów.

Uspokój się, zjedz snickersa. Zaraz sezon 2 wyjdzie.

• Upvote 2
Opublikowano
6 godzin temu, Strilok napisał(a):

Wiesz co  Ja  wolę jednego konkretnego patcha  który faktycznie coś naprawi  niż  3-5  gównianych robionych na kolanie   co naprawiają jedno a trzy kolejne rzeczy psują .

Czekamy na sezon 2 tam  pewnie  będzie duża poprawka  razem z sezonem 

Opublikowano
8 godzin temu, Funky Koval napisał(a):

Uspokój się, zjedz snickersa. Zaraz sezon 2 wyjdzie.

Nie interesuje mnie drugi sezon tylko naprawa radaru w pojazdach latających. Ile im to jeszcze zajmie? 10 lat? A może przy sezonie 20?

1 godzinę temu, raiders napisał(a):

Czekamy na sezon 2 tam  pewnie  będzie duża poprawka  razem z sezonem

Jak radar nadal nie będzie działał po tak długim czasie to pora zawiesić rękawice na hak i dać umrzeć tej grze.

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Strilok napisał(a):

Nie interesuje mnie drugi sezon tylko naprawa radaru w pojazdach latających. Ile im to jeszcze zajmie? 10 lat? A może przy sezonie 20?

Jak radar nadal nie będzie działał po tak długim czasie to pora zawiesić rękawice na hak i dać umrzeć tej grze.

Całkiem możliwe że z rok im to zajmie :D podejrzewam, że mają więcej zgłoszeń od graczy biegających i strzelających się po mapie niż od pilotów śmigłowców więc pewnie traktują je mniej priorytetowo. Ale mogę się mylić ofc.

Anyway, może spróbuj tego Delta Force, tam się chyba lata heli po całkiem sporych mapach :thumbup: 

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, Strilok napisał(a):

Żegnaj zatem, i nie pozwól żeby dzwi walnęły Cię w dupę jak będziesz wychodził! ;)

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Funky Koval napisał(a):

Żegnaj zatem, i nie pozwól żeby dzwi walnęły Cię w dupę jak będziesz wychodził!

Po pierwsze to zbastuj trochę, nie jestem Twoim dobrym kolegą. Jasne to jest forum, ale pewne formy zachowań trzeba jednak reprezentować.

Po drugie. Widzę że każda krytyka gry uwiera Cię w dupsku, co jest swoistym ewenementem. Bez krytyki nie będzie poprawy gry, chyba że lubisz, jak ktoś sra Ci na pysk, a Ty mówisz że nic się nie dzieje. "Spoko" postawa.

Po trzecie nie masz widzę instynktu samozachowawczego, co widać w każdym poście o grze BF6.

Edytowane przez Strilok
  • Upvote 1
Opublikowano
8 minut temu, Strilok napisał(a):

Po pierwsze to zbastuj trochę, nie jestem Twoim dobrym kolegą. Jasne to jest forum, ale pewne formy zachowań trzeba jednak reprezentować.

Po drugie. Widzę że każda krytyka gry uwiera Cię w dupsku, co jest swoistym ewenementem. Bez krytyki nie będzie poprawy gry, chyba że lubisz, jak ktoś sra Ci na pysk, a Ty mówisz że nic się nie dzieje. "Spoko" postawa.

Po trzecie nie masz widzę instynktu samozachowawczego, co widać w każdym poście o grze BF6.

combo3.png

• Haha 4
Opublikowano
4 minuty temu, Psiak napisał(a):

combo3.png

Wiesz to jest tak że po początkowym zachwycie, widzę coraz większe wady tej gry. Zgłaszałem już do DICE wielokrotnie różnego rodzaju błędy, a co z tym robią? Jak widać nic. Community manager jest całkowicie do bani, tak samo jak osoby odpowiadające za testy patchy i osoby tworzące patche. Gra to swoisty zardzewiały wrak, którego moim zdaniem nic już nie uratuje. No chyba że nagle ogłoszą program naprawczy jak było z Cyberpunk w co wątpię.

Opublikowano
2 minuty temu, Funky Koval napisał(a):

Odpowiem tak, żebyś zrozumiał misiu:

Sp*dalaj :) pouczaj to se swoja rodzinę nie mnie będę pisał co mi się podoba i nic z tym nie zrobisz.

Poza tym miałeś stąd już iść bo Ci się gra nie podoba.

Wow, imponujące. Tyle emocji, a ani jednego sensownego argumentu.

btw. Dobrze, że piszesz co Ci się podoba — przynajmniej łatwo zobaczyć, gdzie kończy się sens, a zaczyna frustracja.

Narqa :D

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Jak się komuś znudził BF6  to napisać raz i wystarczy . 

Ja tam zaglądam do gry 2-3 razy w tygodniu i jakiegoś ''zepsucia''  gry nie odczówam . 

Czekam na  wielopoziomową mapę  coś  jak   New Sobek City  albo  Kair ale z jeszcze większą  ilością zabudowań , żeby była walka  o każde pomieszczenie ,każde piętro .

Opublikowano

obraz.thumb.png.4a2c3e18eb55d16b1b943dbbb95e5876.png

12 minut temu, BEM.22 napisał(a):

Jak się komuś znudził BF6  to napisać raz i wystarczy .

Kolego, nie chodzi że gra nudzi, tylko że jest niedopracowana i nic z tym nie robią. Cofnij się parę postów wstecz. Pytałem kąśliwie jak tam patch u DICE ;)

13 minut temu, BEM.22 napisał(a):

Ja tam zaglądam do gry 2-3 razy w tygodniu i jakiegoś ''zepsucia''  gry nie odczówam . 

Bo grasz pewnie infanty only?

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, BEM.22 napisał(a):

Czekam na  wielopoziomową mapę  coś  jak   New Sobek City  albo  Kair ale z jeszcze większą  ilością zabudowań , żeby była walka  o każde pomieszczenie ,każde piętro .

Tylko właśnie to by była kontynuacja tego co jest  Totalna napierdzielanka. Mnie to męczy w BF-e i to jest jeden z powodów dlaczego odpuściłem gierkę.

Opublikowano

To może Ja zapytam wprost , jako że Ja gram w 90% infantry Przełamanie ,Szturm  , czy  Wy grajac w trybie piechura  napierdalacie jak oszalali  z punktu A do punktu B  czy  używać  na każdej mapie odpowiedniej do danej mapy  taktyki ,flankowania itp . Bo to są dwie główne różniące się  rogrywki . Na 2-3 mapach na któych głównie grywam wyrobiłem sobie swoje ścieżki , i wykonując te same ruchy po raz  setny  może się to znudzić ,stąd czekam na mapę która pozwoli na więcej możliwości podchodzenia  wroga .

skypan

Żeby było jasne , Ja nienawidze totalnej rozpierduchy , moja taktyka zachodzenie wroga z flanki  i  strzał w tył głowy , to najbardziej cieszy ;)