WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Wentylatory od MSI wcale nie są takie dobre. Mają głośne łożyska i rezonans nie jest im obcy. Wentylatory na kartach od GB są lepsze
Niższy hałas na kartach MSI pomimo wyższych obrotów wynika z budowy radiatora. Finy przy wlocie są poszerzone i odpowiednio wyprofilowane.
Przecież nie ma żadnych omówień, bo nikt nie zdążyłby tego nagrać.
Widziałem nagrany gameplay bez komentarza i sam wyrobiłem sobie zdanie. Skupiłem się na starciach z przeciwnikami i niektórych dialogach lub scenkach, pomijając Grace.
Przeskakiwałem fragmenty tego przejścia, a kanał dawno temu spotkałem, trafiając na świetne walki w Sekiro, aby zobaczyć co jest możliwe.
A teraz dobrej nocy. Nie będę robił powtórki z RE4R , bo szkoda męczyć klawisze... To jest tak kiepskie, że po RE4R sami to dostrzeżecie, bo był zdecydowanie swobodniejszy w rozgrywce i bez aż takich durnoctw.
Może pojawię się tu za pare tygodni.
Adios
Edit. Dla kontekst... Zacząłem badać temat, gdy wyskoczył mi 24 sekundowych fragment z
i widziałem w tym straszny kicz, ale ludzie oczywiście chwalili... Od razu włączyłem sobie scenę z RE6 dla porównania i tak, Capcom robił to lepiej lata temu i powinien nauczyć się, że lepiej nie robić złych fragmentów, niż wciskać coś na siłę, bo brzmi cool.
Potem włączyłem pierwszy fragment z Leonem i znowu kicz...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź