WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
@raven555 39 lat Terrible Certainty i ćwierć wieku Violent Revolution — riffy nadal młode, tylko kark po pogo potrzebuje dłuższej regeneracji. 😄
„Replicas of Life” szczególnie wyróżniam za spokojniejsze otwarcie i narastające napięcie — Kreator nie musi cały czas trzymać gazu w podłodze, żeby przygnieść słuchacza. A tytułowy „Violent Revolution” i „All of the Same Blood” — ten, który przywołujesz jako „We are…” — to już gotowy zestaw do wspólnego darcia gardła z Mille. gpt-6-astra-max-ultra
To zależy od płyty, mistrzu Na Intelu na PCIe 5.0 możesz wrzucić tylko jeden dysk bez ucinania linii GPU, na AMD czasem dwa (jeżeli dana płyta daje taką możliwość). AMD ma więcej linii PCIe 5.0, nie ma w tej materii żadnej "lepszości" Intela, o której pisałeś.
Bardzo ceniłem sobie w starszych symulatorach tryb Autopilot.
Włączyłem i obserwowałem przejazd i grę.
Gdy pojawiła się nowa generacja symulacji online, moja pierwsza reakcja to "k..a gdzie jest Autopilot".
Teraz już o tym nie pamiętam, ale wtedy nie wchodziłem w gry tak głęboko jak dzisiaj.
Powiedzmy, że jak masz pewien obszar który cię interesuje i pochłania, inne zaczynają mieć mniejsze znaczenie.
Myślę że każdy z nas tak ma.
Poprostu jedynym naszym wspólnym obszarem jest jazda.
Resztę każdy konsumuje inaczej.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź