Skocz do zawartości

BF6  

142 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 godziny temu, skypan napisał(a):

Faktycznie szału nie ma ale Golmud to jedyna rzecz, która im wyszła. Nawet z pozytywów mogę dodać netcod. Nadal jest ujowy od czasów BF2 :E

A mają tyle kasy aby to poprawić

Opublikowano

Jak przez dekady tego nie ogarnęli to już nie ogarną. Może jak by było mniej destrukcji i innych rzeczy co dzieje się w jednym czasie na mapie to netcod działał by lepiej. W tej materii za wiele się nie zmieni.

Opublikowano (edytowane)

Zagrałem dzisiaj przełamanie, moździerze są pojebane... dla mnie psuje to sens grania w ten tryb.

Ps. taki miglanc się trafił

pppssss.png

Edytowane przez Psiak
Opublikowano
26 minut temu, Psiak napisał(a):

moździerze są pojebane...

Moździerze były najlepsze w pierwszym sezonie i przez większość sezonu 2. Czyli odnawianie się automatyczne + ograniczenie terenu rozstawienia. 

Teraz jest padaka. Można rozstawić się nawet ze spawna, odnowienie tylko po koczowaniu w torbie amunicji. 

Opublikowano

Pytanie dla tych co latają helkami. Czy namierzanie wrogiej helki jest niemożliwe jeżeli leci poniżej pułapu ? Byłem na pustej przestrzeni. Zero przeszkód i komunikat: poniżej pułapu. Jeszcze zrozumiem gdy namierzam ją jako piechota igłą. Tak było zawsze czy ostatnia aktualizacja to zmieniła ? Latam sporadycznie więc nie pamiętam jak było.

Opublikowano
9 godzin temu, skypan napisał(a):

Tak było zawsze czy ostatnia aktualizacja to zmieniła ? Latam sporadycznie więc nie pamiętam jak było.

Tak było od premiery. Wprowadzili to nawet w Battlefield 2042.

Możliwe, że wcześniej działało to dziurawo i w jakimś patchu to po prostu usprawnili. 

Opublikowano
50 minut temu, Tomek_ITH napisał(a):

A co ci przeszkadza ten dlss? Na jakość/zbalansowany obraz jest lepszy lub porównywalny do natywnego.

nie po to kupuje kartę za 4k aby się bawić sztuczkami

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Tomek_ITH napisał(a):

A co ci przeszkadza ten dlss? Na jakość/zbalansowany obraz jest lepszy lub porównywalny do natywnego.

DLSS mu nie pomoze tylko poglebi problem, tylko ta gra jest tak wymagajaca ze 7800xd do 5070 i DLSS jest za slaby :hihot:

25 minut temu, luk21pl napisał(a):

nie po to kupuje kartę za 4k aby się bawić sztuczkami

Tylko DLSS w tej grze wyglada o niebo lepiej od od zblurowanego TAA i w dodatku masz wiecej fps :hahaha: Ja po przeleczenia z DLSS na TAA nie moge patrzec na to mydlo. 

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano
Godzinę temu, Tomek_ITH napisał(a):

2 minuty temu, Kadajo napisał(a):

No jak to CPU jest problemem to tym bardziej niech DLAA ustawi :E

CPU jest jak najbardziej ok tylko zjebali w którejś aktualizacji optyymalizacje

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Kadajo napisał(a):

No jak to CPU jest problemem to tym bardziej niech DLAA ustawi :E

Tylko ze u mnie gra dziala normalnie a to ze sa wachania fps to sa po prostu w kazdej grze multi bo raz gra leci na limicie cpu, a innym razem na limicie gpu tylko ze fps jest masywny 200+. 9800xd przeciez potrafil mi limitowac gpu w 2042 przy 128 graczach.  Ta gra ma jeszcze wieksze wymagania od strony cpu. ;) 

3 minuty temu, luk21pl napisał(a):

CPU jest jak najbardziej ok

Nie nie jest, jest za slaby i tyle ;) I to zepsucie wdg ciebie nie ma nic z tym wspolnego. 

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano
10 godzin temu, Kadajo napisał(a):

@luk21pl a w jaki stabilny FPS celujesz ?

Ja ogólnie u siebie zauważyłem ze BF6 działa znacznie lepiej niż na początku, jeśli chodzi o optymalizacje.

I serio nie masz nagłych spadków z 60 na 40 parę? Bez DLSS oczywiściei i w 2k

Opublikowano

Ostatnio mało gram więc nie powiem ze u mnie na 100% nic się nie dzieje.

Mam tez słabszą kartę od twojej wiec może to kwestia ustawień, nie mam np. ustawionych tekstur na maksa bo muszę oszczędzać vR jako ze moja natywna to 4K wiec używam nie tylko DLSS ale i FG. Celuję w 90 FPS.

Opublikowano
18 minut temu, luk21pl napisał(a):

I serio nie masz nagłych spadków z 60 na 40 parę? Bez DLSS oczywiściei i w 2k

Lol 🤣 to ty tam się weź za szukanie innej przyczyny a nie w grze :) 

15 minut temu, Kadajo napisał(a):

Ostatnio mało gram więc nie powiem ze u mnie na 100% nic się nie dzieje.

Mam tez słabszą kartę od twojej wiec może to kwestia ustawień, nie mam np. ustawionych tekstur na maksa bo muszę oszczędzać vR jako ze moja natywna to 4K wiec używam nie tylko DLSS ale i FG. Celuję w 90 FPS.

Gra działa jak masełko , jak on ma takie spadki to napewno nie od gry.