Skocz do zawartości

BF6  

142 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, skypan napisał(a):

Wyłączanie trybów czy tryby czasowe było już w 2042 a tu drama, że łolaboga.

Drama nie drama , ale coraz więcej osób  pisze ze dostało pełny zwrot ( STEAM )  za grę pomimo rozegrania powyżej 400+ h  . Sam się zastanawiam czy nie  spróbować .

Bo jednak wycięcie  trybu  gry który był  od premiery to  storna zmian  produktu 

Opublikowano
10 godzin temu, skypan napisał(a):

Wyłączanie trybów czy tryby czasowe było już w 2042 a tu drama, że łolaboga.

Teraz wyobraz sobie, jakby wylaczyli conquest i eskalacje, bo wiecej osob gra TDM czy RUSH. 

Dobrze ze ten BF kompletnie mnie wyleczyl z milosci do tej serii i juz tego nawet nie odpalam, bo tylko bym musial wrzatek pic. 

Opublikowano
26 minut temu, raiders napisał(a):

Drama nie drama , ale coraz więcej osób  pisze ze dostało pełny zwrot ( STEAM )  za grę pomimo rozegrania powyżej 400+ h  . Sam się zastanawiam czy nie  spróbować .

Bo jednak wycięcie  trybu  gry który był  od premiery to  storna zmian  produktu 

Tez chyba spróbuje.

Opublikowano
11 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Dobrze ze ten BF kompletnie mnie wyleczyl z milosci do tej serii i juz tego nawet nie odpalam, bo tylko bym musial wrzatek pic. 

Ze dwa tygodnie temu namówiłem ekipę do powrotu do BF6. Mi się jeszcze patch pobierał, ale oni już rozpoczęli granie. Minęło dwie minuty i słyszę w słuchawkach "Qur.... Mam już ochotę tę grę wyłączyć" :rudolf:

Takie nastawienie wydaje się więc powszechne u wszystkich :lol2: