Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Vulc napisał(a):

Żeby się nie okazało, że ludzie będą walić drzwiami i oknami. Metro w BF3 też było ultra gówniane, a serwery pełne 24/7. :E 

To była najlepsza mapa, gdzie bez problemu mogłeś zjeść posiłek, w BF6 nie ma na nic czasu. :hihot:

Opublikowano
6 minut temu, Kabor napisał(a):

@Vulc K/D ładne ale kolegów nie podnosimy za dużo :D

Zdecydowanie za mało. Raczej staram się po prostu wytrwać w punkcie niż na pałę lecieć do kogoś aby go postawić na nogi i przy okazji samemu dostać kulkę, tracąc punkt. W BF1 mam znów masę reanimacji, ale tam grałem głównie medykiem. A K/D nie jest faktycznie wyznacznikiem niczego, zwłaszcza w przypadku tak małej ilości godzin. Sporo czasu testowałem pojazdy, a taki Bradley to jest z miejsca 6:1 k/d i nie trzeba się specjalnie starać. A jak jeszcze 2-3 osoby spawają, robi się god mode. IMO zdecydowanie repair rate do nerfa.

• Upvote 1
Opublikowano
9 minut temu, SmogSmok napisał(a):

A mnie nie widzi, może przez to, że zmieniłem ID EA podczas grania w bete. 

Ogólnie z tym ID na originie/EaApp/EA to mają porąbane. Mam nicka Kaborr (przez 2r) ponieważ nick Kabor jest zajęty. A zajęty jest ponieważ w BC2 miałem takiego. Więc jak wszedł origin to już nie mogłem założyć samego Kabor. Oczywiście oba konta były zakładane na ten sam mail. :D.

Tak na marginesie na Discordzie grając w B6 można dostać hełm do awatara. Pasuje do robaczka :E

image.png.cd62d8550204cb2deb97b6f3677df9f8.png

image.png.fa2b8e76fdfb171beaace38fdd3d8169.png