Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też wiem, że kupię ale przed premierą nie chcę za nic dawać im oceny 10/10. Dlatego poczekam na premierę.

Te preordery to typowe FOMO tylko tu nic nas nie ominie ;) Nawet nie ma wcześniejszego startu po złożeniu preordera. Nie ma nic takiego co by nas wyróżniło po zakupie preordera bo te skórki i tak są identyczne dla wszystkich osób co już złożyły zamówienie. Jeszcze bym zrozumiał gdyby każdy z zamawiających dostał jakąś indywidualną skórkę lub naszywkę ze swoją nazwą.

Opublikowano

To raczej bylo by niespotykane zeby ci za preorder dawali spersonalizowane itemy😉

Ja wlasnie zakupilem z olx kodzik za 150zl, dodany juz do konata intela I do 3go trzeba czekac zeby gre przypisac.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Zgadza się.

Najlepiej przygotować sobie za wczasu konto intelowskie na platformie do aktywacji gry, dać login i hasło sprzedającemu, niech się zaloguje i aktywuje (będziesz musiał podać mu jednorazowy kod weryfikacyjny jaki przyjdzie na Twój telefon - taki wymóg Intela, nie da się tego ominąć). Po wszystkim oddaje Ci login i hasło - zmieniasz sobie hasło na inne i masz grę gotową do dodania 3 października w EA App.

Po dodaniu gry do EA App 3 października można się pozbyć konta intelowskiego dlatego tak wiele osób robi "lewe" konta pod określoną promocję.

Edytowane przez caleb59
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, caleb59 napisał(a):

Jesteście kapiszonami jeśli wolicie nadpłacać tylko dlatego by gra była na Steam. :E

Ty dostajesz białej gorączki jak gra się wyłącza z komunikatem z błędem. 

To byś miał zawał jak by przy uruchomieniu ea app zamiast zainstalowanych gier miał pokazane, że zainstalowane masz simsy czy APEXa albo uruchamia się w języku innym niż standardowo ustawiony. Do tego czasami nie widzi aktualizacji gry i trzeba uruchamiać na nowo. 

To już bym wolał kupić konto steam z aktywowanym B6 za 125 PLN niż przepłacać za promkę intela na ea app za 150 PLN :E.

https://k4g.com/pl/product/battlefield-6-steam-global-account-standard-edition-account-678B66AC?currency=PLN&tmp=1758528342&r=ppc&utm_source=google&utm_medium=cpc&sublink=PPC_PL_PMAX_Games_Steam_Accounts&gad_source=1&gad_campaignid=22397001089&gbraid=0AAAAApCoNw_p_-WRmLLI2v50CnGe4zJFA&gclid=Cj0KCQjw58PGBhCkARIsADbDilzqbEB1As0Je862NJaPvcO6kBEQNisvycK5XUfTUZbgbkjmIi7PoR4aAo80EALw_wcB

image.thumb.png.65172f9effcda53dad49806a38b72a09.png

Edytowane przez Kabor
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Jesteście kapiszonami jeśli wolicie nadpłacać tylko dlatego by gra była na Steam. :E

Jeszcze kiedyś będziesz narzekał na EA app jak sypnie jakimś cichym błędem w dzienniku zdarzeń :E 

Zmiany względem bety i ładnie ogarniety temat autospottingu 

https://www.youtube.com/watch?v=FLaBMIo0Qrg

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano

Ale panowie ja to wszystko znam, ja to przerabiałem. Z EA App nie jestem od wczoraj i wiem, że to badziew.

Najnowsze co w tej apce klęka to, że czyszczenie pamięci cache nie działa oraz odznaczasz by apka nie uruchamiała się automatycznie, restart apki i opcja z powrotem sama się włącza. :E 

Opublikowano

Cronus na konsoli:

"Ripple Effect, współtwórcy Battlefield 6, otwarcie mówią, że chcą z tym skończyć.

Tak, niestety oszustwa stały się problemem także na konsolach, szczególnie przez urządzenia pokroju Cronus Zen. Dlatego nawiązaliśmy współpracę zarówno z PlayStation, jak i Microsoftem, by skuteczniej je wykrywać. Mamy też własny poziom detekcji makr i innych nadużyć – powiedział w rozmowie z Push Square Christian Buhl, dyrektor techniczny studia.

Na PC deweloperzy stawiają na twarde zabezpieczenia w postaci Secure Boot oraz Trusted Platform Module 2.0, ale na konsolach podjęli równie ambitne działania. Współpraca z Sony i Microsoftem ma pozwolić na skuteczniejsze blokowanie sprzętów i skryptów ingerujących w balans rozgrywki.

Traktujemy oszustwa bardzo poważnie i chcemy zachować jak najwięcej uczciwej rywalizacji oraz integralności rozgrywek. Na końcu dnia chodzi o to, by każdy miał równe szanse w Battlefield 6 – dodał Buhl.

Jeśli system zadziała, może być to rewolucja w podejściu do walki z oszustami na konsolach. Battlefield 6 może stać się jednym z pierwszych dużych shooterów, w którym deweloperzy nie tylko patrzą na PC, ale realnie walczą o czystość rozgrywek również na PlayStation 5 i Xbox Series X|S. To dobra wiadomość dla społeczności, która od dawna apeluje o bardziej stanowcze działania przeciwko oszustom."

Opublikowano
2 godziny temu, caleb59 napisał(a):

niech się zaloguje i aktywuje (będziesz musiał podać mu jednorazowy kod weryfikacyjny jaki przyjdzie na Twój telefon - taki wymóg Intela, nie da się tego ominąć). Po wszystkim oddaje Ci login i hasło - zmieniasz sobie hasło na inne i masz grę gotową do dodania 3 października w EA App.

Trzeba mieć spore zaufanie dla obcej osoby, której tyle dajemy. Dla mnie klucz Intela nie wchodzi w rachubę przy takim sposobie "załatwiania" tematu.

Opublikowano (edytowane)

Powiedzmy, że jest remis. :E

@skypan rozumiem doskonale ale nie dajesz obcej osobie loginów do konta Steam/EA itp. tylko do konta Intela, które jest bezwartościowe samo w sobie więc co to za ryzyko. Wierz mi, że w dzisiejszych czasach na takich pierdołach ludzie nie chcą robić wałków bo to się nie klei logiki, dodatkowo większość po prostu chce odzyskać ileś tam kasy, którą zainwestowali w tym wypadku w sprzęt z CPU od Intela.

Edytowane przez caleb59
Opublikowano
42 minuty temu, skypan napisał(a):

Trzeba mieć spore zaufanie dla obcej osoby, której tyle dajemy. Dla mnie klucz Intela nie wchodzi w rachubę przy takim sposobie "załatwiania" tematu.

Zakładasz nowe konto na ja ten raz i tyle.

Z forum ktoś zawsze pomoże.

Opublikowano
Godzinę temu, caleb59 napisał(a):

które jest bezwartościowe samo w sobie więc co to za ryzyko. Wierz mi, że w dzisiejszych czasach na takich pierdołach ludzie nie chcą robić wałków

Przekonałeś mnie. I tak nie kupię w ten sposób :D

• Haha 1