Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do promki Intela, to chyba nie ma limitow (przynajmniej jak narazie) ile tych kodzikow na tym samym sprzecie mozemy aktywowac. Ja uzylem kodu na AC Shadows i teraz na BF6 na tym samym sprzecie, tyle ze to 2 odzielne promocje. A myslalem ze moze beda w jakis sposob blokowac jak ktos juz mial kodzik.

• Upvote 1
Opublikowano

Z początku jak wróciłem do BF 2042 po dłuższym czasie niegrania było całkiem spoko, gdzieś tak między 15 a 20 lvl battle passa zacząłem czuć znużenie tym bardziej, że im wyższe poziomy przepustki tym więcej XP potrzeba na ich wbicie co właściwie zmuszało do pilnowania jak pies kości zadań tygodniowych i kompletnego ich robienia. Nie mam na to pro tipów - trzeba męczyć bułę albo zapłacić ale ta druga opcja tylko dla desperatów.

Opublikowano

Chyba ta pierwsza opcja dla desperatów :E. Ile kosztuje odblokowanie tego wszystkiego? 200zł? To chyba tyle co 8h pracy za minimalną krajową. Ile godzin trzeba było poświęcić grając... ekhem... przechodzić przez tą męczarnię by to odblokować? :P

W każdym razie dla mnie te skiny niewarte ani jednego ani drugiego.

Opublikowano

Z ciekawości odpaliłem ze znajomymi portal w 2042. No i fajnie, że jest opcja banów i kicków z serwera.  Sprawdziliśmy to na sobie i działa. Zbanowani trafiają na listę, z której później można takiego bana zdjąć. W 6-ce pewnie będzie podobnie. Tylko nie sprawdziliśmy kto poza osobą stawiającą serwer ma takie uprawnienia.

3 godziny temu, caleb59 napisał(a):

Nie polecam i nie pozdrawiam. Męczące bułę fest doświadczenie.

To zacznij męczyć bułę na wbicie epickich strojów dla każdego specjalisty ;) Właśnie wczoraj skończyłem ale bliski byłem sepuku.

Opublikowano
12 godzin temu, caleb59 napisał(a):

Z początku jak wróciłem do BF 2042 po dłuższym czasie niegrania było całkiem spoko, gdzieś tak między 15 a 20 lvl battle passa zacząłem czuć znużenie tym bardziej, że im wyższe poziomy przepustki tym więcej XP potrzeba na ich wbicie co właściwie zmuszało do pilnowania jak pies kości zadań tygodniowych i kompletnego ich robienia. Nie mam na to pro tipów - trzeba męczyć bułę albo zapłacić ale ta druga opcja tylko dla desperatów.

To tylko pokazuje jak jesteśmy przegrani jako gracze. Jak takie stare pryki grają w grę nie dla przyjemności tylko aby zdobyć nikomu nie potrzebną skórkę. To co dopiero młodzi którzy nie znają normalnej gry bez tysiąca mikro transakcji.

Nie dziwię się więc wydawcą, że idą w tą stronę.:placz:

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, Kabor napisał(a):

To tylko pokazuje jak jesteśmy przegrani jako gracze. Jak takie stare pryki grają w grę nie dla przyjemności tylko aby zdobyć nikomu nie potrzebną skórkę. To co dopiero młodzi którzy nie znają normalnej gry bez tysiąca mikro transakcji.

Jeszcze zebys zdobywal cos wartosciowego, albo unikalnego. Nikt nawet nie zauwazy ze biegasz z tym czy z innym skinem. 
To juz lepiej bylo sobie wydrukowac i powiesic jak sticky note na monitorze %-)

Zeby nie bylo, ja dobilem do 30lvla i to max zachowujac jakis fun z tej gry dla mnie. 

Edytowane przez oldfashioned
  • Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Kabor napisał(a):

Psychiki ludzkiej nie oszukasz, nasze mozgi lubia levelowanie i zdobywanie nowego. Uruchamia sie system nagradzania. A to ze to smieci to juz niewazne.

Opublikowano

Ja na szczęście nie mam tego problemu, mało tego jak go tylko zauważę to wciskam "exit" :)

Oczywiście reaguje na to jak każdy, ale od razu rozpoznaje co się dzieje i mówię "heheh nie ze mną te numery, Bruner"

• Haha 1