Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No dobra, płytka płytką ale jakaś blokada powinna być a nie chłop sobie wsadza płytkę do konsoli, cyk i gra. W takim razie ja odpalam EA App, cyk i gram ale nie - widzę "zakończono wstępne pobieranie, odblokuje się za 3 dni".

Co jest? Konsole mają jakiś exclusive kod sieciowy napisany przez Sony?

Edytowane przez caleb59
Opublikowano
52 minuty temu, oldfashioned napisał(a):

Ktos mowil no pre-orders? %-)

Przecież Ci którzy krzyczą "no prorders" zaraz po 17:01 bedą siedzieć w menu gierki :) 

Kupno preodera jest beeeeee,  bo psujesz rynek, ale kupno tej samej gierki w dniu premiery jest juz ok :E 

• Haha 1
Opublikowano
46 minut temu, Kadajo napisał(a):

Widzę tutaj stracona okazje do zarobienia sporej ilości siana.

Trzeba było dać ludziom na PC możliwość kupna grania 3 dni wcześniej przy Phantom Edition.

:hihot:

To nie jest głupie, przy okazji rozłożyłoby obciążenie serwerów ;) 

Opublikowano
1 godzinę temu, caleb59 napisał(a):

Co jest? Konsole mają jakiś exclusive kod sieciowy napisany przez Sony?

Gra jest cala na plycie wiec nie potrzebuje miec dodatkowych latek co jest na spory plus bo dzis nawet single tego nie maja, a miec powinny, serwery sa czynne bo recenzenci na calym swiecie juz graja.  A to ze jakis sklep wyslal wczesniej kopie to po prostu "wina" sklepu bo tak nie powinno byc. 

Opublikowano

@skypan

Da fak ? :smiech:

35 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Przecież Ci którzy krzyczą "no prorders" zaraz po 17:01 bedą siedzieć w menu gierki :) 

Kupno preodera jest beeeeee,  bo psujesz rynek, ale kupno tej samej gierki w dniu premiery jest juz ok :E 

Jedno i drugie głupie.

Chyba ze po 24H się okaże ze wszytko jest ok.

Ta jasne :smiech:

• Upvote 1
Opublikowano
15 minut temu, galakty napisał(a):

Przy BF6 preorder to jestem w stanie zrozumieć, bo nie ma po prostu drugiej takiej gry i nawet jak będzie średnio to i tak da frajdę :E 

Niby tak.

Ja pamiętam co za jazda była przy BF4 który chyba tez preorderowalem.

Nie narzekałem wtedy tylko prułem ile wlezie.

Może się człowiek przeczulony zrobił przez te wszystkie negatywne niespodzianki.

Zresztą, jak komuś to radochę sprawia to nie chce psuć mu zabawy.

Ja już sobie zapowiedziałem ze jak będą boty na strat to tez sobie kupie, w razie jakiś problemów online na początku zawsze będzie można z botami powalczyć, to zawsze jakieś uczenie się map.

No i jest kampania.

Ważne żeby się dobrze bawić, jakkolwiek.

Opublikowano
20 minut temu, skypan napisał(a):

@Kadajo

Ponoć można ustawić boty w Portalu więc postawisz sobie serwer i do boju :) Kumpel wspomniał, że tak zrobi by sobie szybko "unloki" porobić.

Kuźwa dziwny trochę :E

No ok, ale ciekawy jestem czy będzie tez jak było w 2042. Czyli Solo/Coop :)

Opublikowano

BF6 jest bezpośrednią konkurencją dla nowego CODa. Odbierze mu spory kawałek. Co za pech, że akurat rok po tym jak MS ich kupił COD zarobi mniej, muszą się wyśilić, mimo że nie dostaną od MSu na to pieniążków, bo 80mld ma się zwrócić samo. 

Opublikowano (edytowane)

Konkretna odpowiedzią będzie za rok MW4 na nowym silniku bez starych konsol. Ten rok i przyszły do jesieni należy do bfa ale cod i tak lepiej się sprzeda i zarobi więcej.

A Activision już ma duże parcie na słuchanie graczy jak nigdy bo złamali się w moment ze wszystkim dosłownie co nigdy nie mogli zmienić a gracze prosili to za pstryknięciem palca można nawet. SBMM wyłączyć 😂 Zdrowa konkurencja jest ważna bo bf będzie dobry a gracze coda też zyskają na swojej grze i można grać w obie gry. 

IMG_4611.jpeg

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Phoenix. napisał(a):

SBMM wyłączyć 😂

Nie zapędzaj się pan bo póki co była mowa o specjalnej playliście w menu gry, która będzie oferowała okrojone SBMM a nie jego pełne wyłączenie.

------------------

Edytowane przez caleb59