Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, oldfashioned napisał(a):

Potwierdzam, kilkanaście razy mi tez sie zdarzyło, to bug i raczej nie da się tego samemu naprawić.

Sam naprawiłem %-)

Wyczyściłem zaznaczone pozycje i teraz nic samo się nie zmienia :thumbup:

Screenshot a.jpg

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, krukkpl napisał(a):

Cieszycie się na nowy tryb 4 vs. 4?

Bardzo, ale to bardzo, gram z drużyną, zaproszenie dostałem od naszego forumowego kolegi, ten tryb bedzie idealny, przynajmniej mam taką nadzieję. Dobry może być również dla ludzi jak my, na tym forum, gdzie są narzekania na grę z randomami, chyba nie będzie problemu z uzbieraniem 4 os. ekipy

Edytowane przez SylwesterI.
Opublikowano
4 minuty temu, Pentium D napisał(a):

O kurna, małe siurki w tym EA mają skoro ban bo ktoś sobie kontenery jak w CoD ustawił :rotfl2:

https://ithardware.pl/aktualnosci/ea_call_of_duty_zakazane_battlefield_6-46100.html

Przecież to normalne jest i w żadnej grze nie można takich map robić. W Fortnite było to samo bo narusza prawa autorskie Activision. Zresztą to trzeba być debilem żeby tworzyć mapy z coda w innej grze. A ban jest po ostrzeżeniu czyli informacji zwrotnej, jak się ktoś nie dostosuje to jego problem ;) 

Opublikowano
2 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Przecież to normalne jest i w żadnej grze nie można takich map robić. W Fortnite było to samo bo narusza prawa autorskie Activision. Zresztą to trzeba być debilem żeby tworzyć mapy z coda w innej grze. A ban jest po ostrzeżeniu czyli informacji zwrotnej, jak się ktoś nie dostosuje to jego problem ;) 

Prawa autorskie do sposobu ustawienia kontenerów? :E Przecież tego się nie da odtworzyć w 100%. Co najwyżej taka mapa może być inspirowana tą z coda i ją przypominać i to tyle.

Opublikowano
17 minut temu, Pentium D napisał(a):

Prawa autorskie do sposobu ustawienia kontenerów? :E Przecież tego się nie da odtworzyć w 100%. Co najwyżej taka mapa może być inspirowana tą z coda i ją przypominać i to tyle.

Masz napisane czarno na białym powod wiec nie wiem co co Ciebie nie dociera ;)  To nie musi być 1:1 odtworzone.

Opublikowano
5 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Masz napisane czarno na białym powod wiec nie wiem co co Ciebie nie dociera ;)  To nie musi być 1:1 odtworzone.

Czytać jeszcze umiem, nawet między wierszami. Zamiast się cieszyć, że codziaże przyszli to ban i poraz na cs-a :E 

Opublikowano
2 godziny temu, krukkpl napisał(a):

Cieszycie się na nowy tryb 4 vs. 4?

Ja bym chetnie pogral competitive 6v6 / 8v8 tkoth / conquest infra only.
4x4 tez jest spoko, tak sie kiedys gralo ESL, ale dla mnie to ma sens jedynie ze starymi trybami (tkoth wiem ze jest nowy, ale na tym sie wyhowalem w innych gierkach).

Wymyslanie kola na nowo... to nie dla mnie.