Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Funky Koval napisał(a):

Ja mam w dupie te wyzwania. Jak cos sie odblokowuje to w wyniku tego, ze normalnie gram a nie na wyzwania. Tylko te dzienne trzeskam bo sa proste.

A ja patrze i robie. Nie to ze slepo za nimi biegam ale czesto od zadan zalezy jaka klasa w danym momencie zagram. Przynajmniej jest zroznicowanie

Opublikowano

Przecież te zadania wymyślił jakiś kretyn. Rozwój danej klasy nie powinien być uzależniony od wykonania czegoś tylko od samej gry daną klasą np. snajper, 2 poziom i te zabicia ze 150 ma. Cymbał to wymyślił. W każdej klasie są takie kwiatki 

Opublikowano
9 godzin temu, skypan napisał(a):

Przecież te zadania wymyślił jakiś kretyn. Rozwój danej klasy nie powinien być uzależniony od wykonania czegoś tylko od samej gry daną klasą np. snajper, 2 poziom i te zabicia ze 150 ma. Cymbał to wymyślił. W każdej klasie są takie kwiatki 

Snajper to ma super zadania, ubij z ponad 150 metrów, a mapy dobre do walki na noże xDxD 

Opublikowano

Ja od 5 dni nie gram. Moja ekipa gra stale cały czas. Mnie jakoś gra odrzuciła i wywołuje u mnie odruchy wymiotne. Muszę chyba zrobić długi detoks od niej i liczyć że do tego czasu coś zmieni się w grze.

• Upvote 1
Opublikowano
22 minuty temu, krukkpl napisał(a):

Te wyzwania tygodniowe można rollować, ale po raz kolejny zbyt mało razy, żeby wyeliminować całe RedSec :/

Powinni dać możliwość "opt-out" z tego gównianego trybu.

Nawet nie wiedzialem, ze sa jakies nowe tygodniowe wyzwania, myslalem ze tylko. Wlazlem teraz i mi sie udalo na 10 rolek pozbyc wszystkiego zwiazanego z gauntlet/redsec z w2 i w3. 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, galakty napisał(a):

Snajper to ma super zadania, ubij z ponad 150 metrów, a mapy dobre do walki na noże xDxD 

Nie może być głupiej. To "pa tera" :E

Battlefield 6 Screenshot 2025.11.12 - 09.32.45.31.png

Edytowane przez skypan
  • Haha 3
Opublikowano

Gdyby usunąć "w jednej grze" to bym śmiał się tylko w 50%, a tak to beka na 100% :E 

Już sam dystans 200m w tej grze to wyczyn. Trafienie w głowę w sumie nie takie trudne bo pewnie będziemy polować na snajperów którzy leżą, ok. Tylko 3 w jednej grze to już gruby odlot...

To jest wymaganie na 1 poziom i broń, czy trzeci na skórkę? Jak skórka to spoko, niech sobie będzie. 

Opublikowano

Jedno z tych zadań, które jeszcze nie dostało nerfa od premiery, zostało kilkanaście podobnych w grze.

Teraz, galakty napisał(a):

To jest wymaganie na 1 poziom i broń, czy trzeci na skórkę? Jak skórka to spoko, niech sobie będzie. 

Biała ramka sugeruje wybrany 3 poziom, czyli skórkę dla żołnierza.

• Upvote 1
Opublikowano
18 minut temu, caleb59 napisał(a):

Co nie zmienia faktu, że takie psychopatyczne wymagania nie powinny mieć miejsca w tej grze ogólnie. Wymogi niektóre zadania mają gorsze niż zadania z Tarkova a to już samo w sobie jest hitem. :E 

Zgadzam się, ale ja nawet na te wymagania nie patrzę, mam to w pompce. Wbiłem najważniejsze bronie i w sumie nie grałem od tygodnia. Sezon 1 rozwalił frajdę z gry, było lepiej na premierę... 

Opublikowano
2 godziny temu, skypan napisał(a):

Nie może być głupiej. To "pa tera" :E

3? Co to za problem na Firestorm?
Przecież tam 1/3 ludzi kampi jako recon przez całe rundy.
Heady nawet z 400m można trafiać bez problemu.
Jakby było 20 to może byłby problem zdążyć.