Skocz do zawartości

BF6  

138 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się też z Szefem zgadzam, ale najbardziej w tym, że gra przyciąga i nie ma dla mnie alternatywy. To dobry FPSowy multik, ale średni BF. Bardziej myślę, że to będzie mój ostatni BF i następnego po prostu nie kupię. Zmieniła się gra, zmieniły się czasy, zmieniłem się ja i cześć pieśni.

Na teraz nie jest tragicznie. Poza bugami, które może w końcu usuną i bajzlem z niefunkcjonalnym Portalem to największym problemem są klaustrofobiczne mapy. Large Conquest załatwibyt tu sprawę i potrzebny jest na wczoraj a na raze zamiast konkretnej nowej mapy dostajemy starą tylko podpudrowaną. No i postęp na battlepasie. Jak faktycznie to ma tak iść i pomimo dosyć rzetelnego odhaczania zadań tygodniowych nie wbiję karnetu, to nara z takimi rozwiązaniami. Ani złotówki na pewno nie dołożę do tej gry, jak każdej innej z resztą.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Nie chodziło o graczy ale o Sony i Microsoft. Chyba logiczne, że było dogadane za plecami i wykupili sobie ekskluzif priorytet platformowy. Zresztą to nie pierwszy taki numer, że konsole mają "coś" pierwsze/jako jedyne.

Takie same akcje robiło Activision z Call of Duty i ekskluzywami dla Playstation. Nie wiem, może nadal tak robią.

Edytowane przez caleb59
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Marcusfff napisał(a):

No i postęp na battlepasie. Jak faktycznie to ma tak iść i pomimo dosyć rzetelnego odhaczania zadań tygodniowych nie wbiję karnetu, to nara z takimi rozwiązaniami. 

Za ten spowolniony maksymalnie progres to całe Dice i EA powinno zapier*****ać na galerze do czasu premiery Battlefield 7. Nawet niezłą grę zrobili ale psują ja nachalną monetyzacją

Edytowane przez Funky Koval