-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AudRob · Opublikowano
Wszystko zależy od ceny jak tanio wyrwie a można czasami 64 gb kupić w cenie 32 gb to dlaczego nie. -
Przez Zdzisiu · Opublikowano
Wygląda na bzdurę. Po cholerę ktoś wyłączał by jeden rdzeń. Ta liczba ramu jest dość... nietypowa. -
Przez Petru23 · Opublikowano
Aktualnie korzystam z dousznych SoundPEATS Air3 Deluxe HS i chciałbym kupić słuchawki nauszne, które zapewnią mi nie gorszą jakość i głośność dźwięku. Słucham głównie rocka 60y+, muzyka instrumentalna w tym poważna oraz sporadycznie gram. Lubię pier@#$e, że aż się miód w uszach odkleja i ścina białoko w oczach Telefon to ThinkPhone 2023 z obsługą LDAC i co tam w necie specyfikacja audio wypluwa, notek głównie będzie to Asus tuf a16 na ryzenie. Widziałem słuchawki z możliwością podpięcia po kablu lub usb-c co do notka byłoby ok, zaś to telefonu po bt. Chyba że jakaś sensowną przelotka się znajdzie z usb-c na Jacka. Posłuchałem sobie ostatnio jbl720 i dramat, dno i za ciche. Także jakiś pkt wyjścia jest Budżet... No 200-300 a może 400 lub 500 Zależy jak leży to co mam i mi brzmieniem odpowiada wskazałem. Nie chce regresu. -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Ustawienia polega na tym, że przy pewnej odległości światła powinny świecić na pewną wysokość, więc tutaj wszystko się zgadza. To, że będąc blisko innego pojazdu możesz mu np. oświetlać deskę rozdzielczą, to oczywiste i normalne, ale my - jak sądzę - nie mówimy o sytuacji że kierowca Mazdy MX-5 czuje się oślepiony dosłownie 2-3 metry przed minięciem takiego wyższego auta z przeciwka. Z odległości 30-50 metrów nie powinno to być żadnej różnicy (ew. symboliczna, mniejsza niż to czy auto ma bardziej czy mniej dociążoną tylną oś). -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
watpie. mam 32 i do gier i do wszytkiego to az nad to. do wszystkiego starcza 64 to bedzie overkill - chyba ze grasz w symulatory albo zajmujesz sie profesjonalnie czyms. 32 to jest taki standard, ktory zarowno ci wystarczy jak i w pewnych momentach bedzie "za duzo"
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi