Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ale zobacz jak to działa. Jeździsz po dużej mapie, masz pogodę, optymalizacja jest naprawdę niezła. I na żywo na tej mapie te auta wyglądają świetnie. Poza tym bardzo przyjemna fizyka arcade, fajne audio na czasie, fajne model nagród (bonusów), przyjemnie stopniowalny poziom trudności i te specjalne iwenty.  Może konsole mają to od dekad ale na pieca? Nie.

Opublikowano

Tam w FH3 trochę pośmigałem, jeszcze z mixerem aby te punkty na losowania leciały, FH4 to była na chwilę, a FH5 nawet nie spróbowałem, tak jak pewnie FH6. Ogólnie gierka nie jest zła, i tak zawsze jak już jeździłem to albo lambo albo subaru, ogólnie dla mnie tych aut jest o dużo za dużo :) 

Opublikowano

FH3 to był dla mnie pierwszy kontakt z tą grą i dobrze się bawiłem, FH4 była wspaniała, te pory roku przegrałem w to setki godzin, FH5 na początku miała duże problemy ale z czasem wyszła z niej perełka, niestety brak pór roku i klimat Meksyku niekoniecznie mi podszedł aczkolwiek co tydzień ogrywam mistrzostwa przez te 5 lat. Dla mnie najlepsza FH4, po prostu cudo.