Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pograłem około 20 minut i wystarczy. :E  Mechanicznie gra mocno się zestarzała, a ten gameplay nie wciąga tak jak kiedyś. To wciąż bardzo dobra produkcja, ale raczej sprzed kilkunastu lat. Pod względem oprawy graficznej - z tego, co zdążyłem zobaczyć różnice względem wersji Ultimate nie są duże. Remaster sprawia wrażenie raczej większego update’u niż pełnego odświeżenia. Gracze PlayStation powinni być bardziej zadowoleni - po 19 latach w końcu dostali jeden z ciekawszych TPS-ów... 

Opublikowano
7 minut temu, sideband napisał(a):

To nawet na premierę było nudne. Skąd się wzięło sformułowanie gear of nudy:E

No nie zgodzę się. Dla mnie i dla wielu graczy to był jeden z lepszych TPS'ów w tamtym czasie. System strzelania zza osłon był wtedy świeży, a klimat wojny z Locustami i multi wciągające. 

Opublikowano
13 godzin temu, Jaycob napisał(a):

No nie zgodzę się. Dla mnie i dla wielu graczy to był jeden z lepszych TPS'ów w tamtym czasie. System strzelania zza osłon był wtedy świeży, a klimat wojny z Locustami i multi wciągające. 

Zgadzam się, jarałem się wtedy ta gra i jaram się każdą kolejną częścią. 

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Od sprzedaży tego zależy wydanie 2 na pc?

Wątpliwe, raczej to zrobili na PSa.

Ja już swoją ściągam tylko trochę dużo waży, zobaczymy jak chodzi i czy dalej jest to coś co kiedyś.

Zrzut ekranu 2025-08-27 153717.jpg

Edytowane przez MrKetiw
Opublikowano

Powiem tak dla fanów GoWa ta gra to będzie powrót do pięknych czasów, ja jestem zachwycony ! Graficznie jak na tak starą grę to po prostu wymiata ! Technicznie złoto, najmniejszej ścinki nic ma. 

Przeprojektowali grę na nowo bo z tego co pamiętam w Ultimate Edition nie dało się grać a tutaj jest cudnie :)

Zrzut ekranu 2025-08-27 234552.jpg

Zrzut ekranu 2025-08-27 235247.jpg

• Upvote 1
Opublikowano
13 godzin temu, LionCFS napisał(a):

Gearsy zawsze spoko, ale to co oni wydali to właściwie podmalowany remaster z 2015 roku. Myślałem, że to będzie coś więcej. :P

To jest za stara gra i zbyt prosta, nawet gdyby mialo w nazwie remake to by sie nic nie zmienilo poza oprawa.

Opublikowano
W dniu 26.08.2025 o 20:00, sideband napisał(a):

To nawet na premierę było nudne. Skąd się wzięło sformułowanie gear of nudy:E

Pierwszy raz słyszę ten zwrot. :E Seria mnie raczej nie porwała, ale była swego czasu mego popularna, zwłaszcza tryb multi i tryb hordy. 

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, Vulc napisał(a):

Pierwszy raz słyszę ten zwrot. :E Seria mnie raczej nie porwała, ale była swego czasu mego popularna, zwłaszcza tryb multi i tryb hordy. 

Ja w ostatnią część całkowicie przepadłem w multi, mega mnie to wciągnęło xD