Czy taki komputer dałby radę?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
W DE zapewne działa bo tam ordnung jest, nie ma znaczenia czy mądre, będą robić bo pan każe W Portugalii/Hiszpanii czy Włoszech syf taki że szkoda gadać, żadne kaucje tam nie pomogą. -
Przez Send1N · Opublikowano
To jest normalne zachowanie dla mojego X3D on nie trzyma cały czas pełnego zegara mimo niskiego obciążenia w grach czy aplikacjach tak jak twój u mnie zegar jest regulowany dynamicznie zależy ile mocy potrzebuje na takie taktowanie sobie wchodzi, w grze potrafię czasem zobaczyć na osd nawet poniżej 3ghz niezależnie od ustawionego planu zasilania -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
stare i nieaktualne. sa sterowniki i open i nie open nie pamietam jak na to sie mowi. nie powinienes miec zadnych problemow z korzystaniem z najnowszych sterownikow na twoim systemie linuxowym -
Przez larry.bigl · Opublikowano
Moj akurat wybór ukierunkowuje trochę to co dzieje się przez ekoświrów i SCT. Normalnie miałbym łatwy wybór, Mercedes ze sprawdzonym diselem (tak jak lubię). Ale sam fakt że nawet kupno C/E klasy z 2018-2020r sprawia, że może być problem z wjazdem do niektórych miast za kilka lat sprawia, że zawężam się do benzyny które..no właśnie, nie wiem jakie są udane a zarazem nie gniją od spodu i z wierzchu. Kątem oka spoglądam na W205/W213 z benzyną 2.0 (211KM)... Tylko tam spalanie premium lol. A jak nie to będę ciułać na tego Santa Fe Kupiłbym RAV4 poprzedniej generacji ale znów ruda...Honda CR-V to samo chyba.. Xtrail T32 chyba nie ma dobrych benzyna..i tak właśnie oto Outlander się namalował 😆
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi