-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fatality · Opublikowano
Dane były brane jako rekord ciepła każdego roku, czyli obejmowały wszystkie stacje, zależnie od tego gdzie wartość była najwyższa -
Przez sniper76 · Opublikowano
Ktoś coś zerknął ?? -
Przez Vulc · Opublikowano
Wybrałem opcję serum i na razie wygląda na to, że jest okej. Gość zadowolony, tyra jak wściekły. Ja drugiej arki nie postawiłem, bo osiągnąłem limit wagowy. Może zadanie przejdzie do drugiego aktu i po zwiększeniu rozmiarów bazy na lvl3 się gdzieś ją wciśnie. -
Przez Vulc · Opublikowano
Lies of P to jeden z lepszych soulslajków ostatnio wydanych. Możesz też zerknąć na serię Nioh, jeśli lubisz orientalne klimaty. Omijałbym szerokim łukiem Wo Long: Fallen Dynasty. Nowy Lords of the Fallen jest do rozważenia, to chyba gra najbliższa Soulsom pod względem atmosfery. Ogólnie taki średniaczek z momentami. -
Przez LeBomB · Opublikowano
@tomcug @huudyy @ODIN85 @Suchy211 @blabla123 @Dimazz Widziałem ten artykuł dzisiaj i jak to ja, jak zwykle pierwsze co to sięgam do rozporządzenia. Nie mam pojęcia skąd oni wytrzasnęli te informacje o przejechaniu podwójnej ciągłej, skoro zmiany przedstawione tu: https://isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/download.xsp/WDU20250000696/O/D20250696.pdf w zapisach brzmiących: odnoszą się do części przeprowadzanej na placu manewrowym. To co tutaj jest napisane: Też odnosi się do placu manewrowego bo o tym jest cała Tabela nr 2 z załącznika nr 11. W pozostałych zapisach nie widzę kompletnie nic, co wskazywałoby na to co jest napisane w linkowanym wcześniej artykule... Nie wiem na jakiej podstawie wyciągnęli wniosek o tym, że przekroczenie podwójnej ciągłej będzie kończyło egzamin. Może ktoś z Was coś więcej widzi i mnie oświeci...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi