Problem z nowym laptopem.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kapcer · Opublikowano
Nawet "bieda" Focus MK4 wygląda spoko według mnie jeśli ktoś potrzebuje toczydła z punktu A do punktu B. -
Przez j4z · Opublikowano
Podobno premiera 15.05 br. dla tych co zapłacą więcej, a 17.05 dla wersji podstawowej. -
Przez Devils1100 · Opublikowano
Mi sie wydaje wszystko jest ok smiało instaluj 🙂 -
Przez wallec · Opublikowano
Proszę. Jak Ci się nudzi to zrób użytek z tego itx'a i potestuj ramy na 8000+ przynajmniej będzie jakieś zajęcie i się przygotujesz na Nova Lake no i trochę plusikow wpadnie jak dobrze to rozegrasz tj. najpierw raport o curvie na nowym CPU, potem print screeny z pierwsze próby z ram na 7600, następnie 7800, 8000, 8200, 8400 i potem to samo ale z zacieśnienie timingów i na końcu optymalizacji napięć. -
Przez Vulc · Opublikowano
Tak, też się zastanawiałem, żeby wziąć na testy, ale nie wcześniej niż po pierwszych, solidnych opiniach od userów. A1 Mini jest bardzo cicha i grzeje się zdecydowanie najmniej przez małą powierzchnię stołu, ale jeśli chciałbyś mieć stabilniejsze środowisko pod tym względem, to już raczej drukarka zamknięta. W kwestii precyzji wymiarowej, jeśli to masz na myśli, A1 Mini również była wysoko w testach. Potrzebujesz większego stołu? Jak wyżej, zwykła A1.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi