14600k czy 7700 ryzen?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Solosolo · Opublikowano
jest kilka wersji tego monitora ja posiadam bez dopisku "PL" posiada tylko moja wersja VGA (D-Sub) Oraz DVI, nie posiadam HDMI,Displayportu, Wejscia słuchakowego, Wejscia Audo i 2 sztuk USB 2.0 bodajze mialem, teraz jeszcze moglbym dodac ze wtedy jak sie udało to ten bios był tak jakby za duzy nie mialem MAIN, OC Tweakers i innych i jak jechałeś myszka to były tak jakby artefakty sie robiły za kursorem. -
Przez tomcug · Opublikowano
To musisz mieć kogoś, kto płytę ma i może przejrzeć laminat, z powodu jak wyżej. -
Przez lukadd · Opublikowano
Dla pewności zawsze warto się przyjrzeć, widziałem już w tej tabeli babole, mimo, że 99.9% danych tam się zgadza pojedyncze babole się trafiają. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Moze to kogos zaciekawi ale w COD benchu na tak slabej karcie nawet sa roznice, a warzone bardziej obciaza plus uzywam DLSS. -
Przez tomcug · Opublikowano
Nie ma. Właśnie to nie jest takie oczywiste, Max to starsza płyta bez 64 MB BIOS-u i bez generatora. Tomahawk bez Max to nowy model z 64 MB kostką + generatorem, a wprowadzają jeszcze Max 2, ta ma większy BIOS i generator oraz czwarte złącze M.2 jak zwykła płyta Max. Na zdjęciach się nie da tego zobaczyć, bo jest ukryty układ generatora pod radiatorem pierwszego złącza M.2
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi