Nowa strona główna - sugestie oraz uwagi
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez BEM.22 · Opublikowano
Wy tu narzekacie ,a mnie się od 4-5 dni gra zauważalnie lepiej niż od premiery . Jakoś ostatnio nie widzę tych ''wybitnych inaczej'' to może dlatego . Funky Koval Warto po modyfikacji broni zaglądać na : firing range / Strzelnice i samemu ocenić jak się zachowuje giwera , czasami jest tak ze zmiana optyki strasznie zwiększa rozrzut . Nie rozumiem do końca tej tabeli , K/D ratio powinienem mieć wyższe niż to 2.59 , co po lewej znaczy to Support KDA 4.40 , Assault KDA 5.23 -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
daj screena, albo przeskanuj sobie antiwrisen bo ja sprawdzilem na edgu i brave bez tarcz etc i nic takiego nie mialo miejsca. -
Przez sino · Opublikowano
Znalazłem coś nowego na głównej: https://ithardware.pl/aktualnosci/google_pixel_sam_uruchamia_aplikacje-46975.html "ithardware.pl prosi pozwolenie na: Szukaj urządzeń w sieci lokalnej i łącz się z nimi" To jest coś związane z Chrome, nie wiem czy Firefox pozwala czy odrzuca, ale próbowanie łączenia się z siecią lokalną to grube przegięcie. -
Przez Funky Koval · Opublikowano
Dobra to jak jestescie tacy ten mądrzy to wytłumaczcie mi to. Classic vertical grip (ten najdroższy) najbardziej redukuje odrzut ale daje karę w postaci wzrostu bloomu przy strzelaniu z celownika tak? Więc jak zalożę do broni Light (fluted) barrel, która "increases aim down the sight accuracy" to taka kombinacja powinna znosić karę od vertical gripu tak? Czy zlać to i zakładac na wszystko lufy jak najbardziej zwiększające prędkość pocisków (heavy albo heavy ext.) a karą z uchwytu pionowego się nie przejmować? -
Przez DjXbeat · Opublikowano
A ile tych elementów masz ? Panele, przewody sieciowe i falownik. Zakładając, że rynek OZE się nie rozwija to może miało by to sens ale ten rynek prze bardzo mocno do przodu i ceny lecą mocno w dół. W 2023r kupiłem falownik SofarSolar 10KTL-GX za prawie 9tys zł. Dzisiaj ten falownik kosztuje 3tys zł.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi