RTX 2080Ti vs RTX 3080 - starcie z cyklu dziwnych?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
To, że automat nie działa czy jest zasyfiony zależy tylko od sklepu. Nie podoba wam się to jeździjcie do innego sklepu gdzie dbają. Sklep będzie tracił klienta to się będzie musiał postarać. Na początku wprowadzania systemu będą się trafiać takie sklepy. Ale jeśli klientowi odpowiada syf w np. takiej biedronce, popsute "mięso" na półkach, obmacane bułki w koszykach, palety w przejściach i tam dalej chodzi. To dla czego mam mu nie odpowiadać zasyfiony i zacinający się automat W innych krajach w np. Niemczech wiadomo, że jest różnie, nie zawsze każdy sklep dba idealnie o czystość. Szczególnie jeśli chodzi o te tanie markety tam się oszczędza na pracownikach. Coś za coś. W Lidlu do którego zwykle jeżdżę prawie zawsze działają 2 lub 3 automaty. Zwykle zero kolejki. Aby jeden tylko działał to raz na 5 lat może mi się trafia i wtedy faktycznie może być, że 5 minut się poczeka w kolejce. W Rewe tych średniej wielości mam po jednym automacie, może na 10 lat dwa razy trafiłem nie działające. A ogólnie są czyste w większości tych lepszych sklepów. W tanich marketach zależy od obsady sklepu jak często sprzątają. Ale takiego syfu jak w biedronkach w Polsce się czasami trafia to raczej z świeczką szukać. -
Przez MaxaM · Opublikowano
Jak to było z tymi częściami do chińczyków? -
Przez Tasslehoff · Opublikowano
Bo jest jeszcze coś w ekranach o czym się praktycznie nie mówi, a jest to istotny parametr który wpływa na zmęczenie oczu. Wszystkie ekrany mamy na LEDach czy to Oled czy MiniLed nie świecą stałym światłem, a z jakąś określoną częstotliwością. I może oko tego nie widzi, ale na pewno odczuwa. Oczywiście każdy ma inną tolerancję na te częstotliwości, jedni się przyzwyczają, szybciej czy później inni już nie. -
Przez AudRob · Opublikowano
U nas jest PL nie £ więc pytaj tam gdzie jesteś , tam masz inne zarobki .😉
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi