Kalvin 0 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września Witam mam problem z grą mam nadzieje że mi pomożecie, a więc tak mam gwałtowne spadki FPS w grze kiedy np przechodzę przez drzwi do nowego pomieszczenia albo nawet jak za szybko biegam albo jak robię zapis, i nie ma to różnicy czy ustawienia graficzne mam na ultra czy niskie, potrawie mieć 100 FPS a nagle mam 60 albo jak ustawię stałe 60 fps to też mam spadki o 4 lub 14 fps w grze proszę pomóżcie.
Keller 729 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września 2 godziny temu, Kalvin napisał(a): Witam mam problem z grą mam nadzieje że mi pomożecie, a więc tak mam gwałtowne spadki FPS w grze kiedy np przechodzę przez drzwi do nowego pomieszczenia albo nawet jak za szybko biegam albo jak robię zapis, i nie ma to różnicy czy ustawienia graficzne mam na ultra czy niskie, potrawie mieć 100 FPS a nagle mam 60 albo jak ustawię stałe 60 fps to też mam spadki o 4 lub 14 fps w grze proszę pomóżcie. Jaki masz sprzęt? Szybki procesor to mus i dobry SSD. Ogólnie ta gra jest źle zoptymalizowana, więc nawet na dobrym sprzęcie się zadławi w różnych momentach.
caleb59 1 635 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Miliardy razy powtarzane było - ta gra tak ma, każdy tak ma, nic z tym nie zrobisz. Poczytaj sobie w necie o zjawisku "traversal stuttering". 1
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września A na przyszłość się podaje pełną specyfikację... możesz grać na ziemniaku i się dziwić że masz problemy... Ale kolega wyżej rozwiązał Twoją zagadkę. Można zamykać.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września To są trudne sprawy, nigdy nie wiadomo o co tak naprawdę chodzi, jedyne czego można być pewnym to że
Rekomendowane odpowiedzi