-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kamo_8895 · Opublikowano
Dobra - podsumowując decyduje się na taki zestaw: płyta - Msi b850 gaming plus project zero Karta graficzna - 5070ti ventus x3 oc 16gb Procesor - Ryzen 7 9800x3d Ramy - Kingston 2x 16gb 6000mhz cl30 Zasilacz - Seasonic focus gx 850w Buda - Lian li 217 inf Dysk wybiore może kioxia exceria pro bądź kingston kc3000 po 1tb. Na razie 1 pozniej może dorzucę kolejny. Chłodzenie jeśli nic fajniejszego nie znajde wleci lian li hydroshift 2. Myślę, że taki mi będzie zestaw pasować w tej budzie i wizualnie oraz jeśli chodzi o moc i potencjał na przyszły upgrade, ale to kwestia lat zanim bym chciał cokolwiek zmieniać. Moze jeszcze kilka wentylatorow wrzucę pod karte graficzna i chyba to by było wszyskto. Opinie, za, przeciw? Pozdro! -
Przez Coffee Banan · Opublikowano
Oferta na AllegroLokalnie. -
Przez Fatality · Opublikowano
Ale masz smutne życie, że masz czas kłócić się w temacie gdzie już się skompromitowałeś, ale jedziemy dalej: podstawowa wersja US =/= podstawowa wersja EU. Te w stanach opisane jako podstawowe to średniodoposażone wersje eurpejskie. Skonfigurowałem je aby było takie same / bardzo zbliżone. Opcja full w europejskiej to bylo ponad 370k. Te screeny co wysłałeś nie ma związku z wyposażeniem dalej próbuj udawać mądrego -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Jak to było? "Twarde prawo, ale prawo"? I co teraz? Okazuje się że odpowiednio formułując nowe przepisy można okraść każdego nawet wbrew elementarnej logice. To się będzie musiało skończyć w TSUE. Najlepiej jakby doszła do tego przytłaczające finansowo odszkodowanie. Nie ma lepszego katalizatora do zmian niż przelana "krew". Sprawa powinna być nagłośniona a nazwiska autorów tych konkretnych przepisów podane do publicznej wiadomości. -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Premia świąteczna wjechała na konto to i rozpusta w biały dzień
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi