Kupno RTX 5070 ti
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Speeder2222 · Opublikowano
Tak. Obsadzałem jeden bank pamięci B2 na A1 zawieszał się z błędem pamięci, pamięci podmieniałem na inne. Nadal to sam Q-Code 60 czarny ekran, do biosu nie da się wejść. Moje pamięci to 2x16gb aresy jeszczcze mam awaryjnie 2x16gb samsunga. Awaryjnie mam procesor amd 7950x, ale i na nim jest to samo. A Zasilacz też podmieniałem. -
Przez CryptTM · Opublikowano
Prościej i zdecydowanie taniej kupisz pirometr: Może nie pokaże ci od razu temperatury na całej kości pamięci, ale za to dość dokładnie punktowo ja wskaże. Do tego kosztuje jakieś 50zł i przyda się nie tylko do tego. Ja tak sprawdzałem temperatury sekcji zasilania, gdy płyta główna pokazywała jakieś kosmiczne wartości (co się czasem zdarza), a realnie było połowę tego, co pokazywał BIOS. Od siebie polecam, może i Tobie się sprawdzi i zostanie Ci $ w kieszeni -
Przez bergercs · Opublikowano
Gdy młodej (około 7 lat temu) wybieraliśmy mleko, to "najlepszy" skład (składniki, najbliżej tego co dostanie od matki itd) miało HIPP Combiotik. Nie wiem czy w ciągu tych kilku lat coś się zmieniło w tym temacie, ale mogę polecić. -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
@Kamiyanx Winny musi być. Można zwalać na rząd, na konsupcjonizm o którym wspominasz i na całą masę innych uwarunkowań ale ostatecznie to ta jednostka w tych wyzwolonych czasach w jakich żyjemy sama o sobie decyduje i najwyraźniej dla większości wystarczające są kontakty sprzed ekranu. No dobra a teraz poważniej W dawnych czasach sprzed ery internetu ludzie chcąc nie chcąc się ze sobą spotykali bo nie było w zasadzie ciekawszych zajęć. Rodzice często swatali dzieci, nie było gorszego wstydu niż zostanie starą panną...ale rozumiem, że za takimi czasami nie tęsknimy? (Choć pewno niejeden samotnik chciałby żeby ktoś mu pomógł) Gdybym miał wybrać jedną przyczynę dlaczego obecne relacje damsko - męskie i generalnie międzyludzkie wyglądają tak, a nie inaczej to bez wahania wskazał bym na internet. To bez wątpienia prawdziwy gamechanger. Niby z pozycji kanapy możesz startować do każdej laski na świecie, a jak to wychodzi każdy widzi. Wiele innych problemów, o których wspominasz gdyby tak szerszej na to spojrzeć wynika poniekąd z internetu.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi