Koszulki religijne
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
Brak vrr to już w ogóle lipa na całego. Taki cyberpunk ma działać w 1080p@40 tylko co mi teraz z 40fps na oledzie 120hz bez vrr jak i tak będzie straszny stuttering. Coś czuję, że do Switcha 2 OLED będę grać na pierwszym Switchu, zresztą mam jeszcze mnóstwo gier do ogrania na nim. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Nie no już nie tak mało. Zwłaszcza że mam tam znajomego i mówi że nie aż tak trudno to prawi podwoić (a to świeżak jest dopiero). -
Przez RTX4090 · Opublikowano
Jak pisałem wcześniej - te kompilacje są z 4 liter. Jest kilka wersji ich do zaciągania. Czekam aż coś normalnego się pokaże. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Ale na co miałbym się obrazić? Przecież tu się nic nie zmieni na liście, każdy zrobi to samo tylko o odpowiednią sumę podbite przez sterowniki. Ja robię przy zegarze 2730 15200 pkt, więc jak podbije tak jak normalnie do testów to wbije 16k i będę gdzie byłem. I o to nam chodzi z @DżonyBi. Tu tak naprawdę nic się nie zmienia. Doszły sztucznie podpięte punkty i tyle. Ja już od poprzedniej sztuki nawet nie próbuję robić punktów, więc równie dobrze możecie napisać że obraziłem się kilka tygodni temu 🤣🤣
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi